pokazena grafika
pokazena grafika
nedavno som si dokupoval vsetko do stareho pc kedze uz bol zastarali. vymenil som vlastne vsetko az na bednu. vsetky veci su nove z obchodu az na grafiku gtx460 ktoru som kupil pouzite nejaky zarucny k nej mam v com je vlastne problem
obac sa mi stane ked surfujem na nete ze mi rozmaze stranku alebo sa objavi roznofarebna obrazovka... tak isto sa mi to stale pri hre isiel som pustit vsetko slo ok a zrazu zacalo blbnut ukazovat kocky a rozne blbosti siel som do menu hry a nic sa nedalo citat . moze to byt tou grafickou kartou ze je na odchode alebo niecim inym ? stalo sa mi to asi 3 krat zatial. este ma napadlo preinstalovat windows kedze nepamatam kedy som to robil
vopred diky za nejake uzitocne rady 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: pokazena grafika
SE verzia? Skús cez MSI Afterburner vyššie napätie.
ano je to SE verzia. a kde to tam zmenim ktore napatie zmenit.
-
Thommas
Addict
Obe, o 100mV.
takze core clock a memory clock ano ? lebo nic ine tam nieje ak neratam fun speed 
-
Thommas
Addict
Core voltage vieš nastaviť? To treba zvýšiť.
Predam klavesu so znakom [ , ]
Zn.: pouzivana
Zn.: pouzivana
to tam mam ale nastavovat sa to neda... nemoze to byt ovladacom ? nie ze by mi to vadilo , kedze sa mi to stalo par krat a restart pomohol. len som sa chcel vlastne informovat ci mi neodchadza grafika
Aby si mohol meniť napätie, musíš to povoliť v nastaveniach v Afterburneri. Malo by sa to volať Unlock voltage control.
ak si dokupil grafiku a dal si ju do slotu bez toho aby si preinstaloval driver tak myslim ze to je problem.Odinstaluj ovladace a znovu nainstaluj.
sapo to mam povolene a aj tak to nejde.. este skusim este nejaku inu verziu toho programu... . driver som samozrejme instaloval ked som dokupoval grafiku. tak nic nepomohlo fakt neviem ako to spravit aby som to zvyslil to napatie. 
inac ako zistim ci to mam se verziu grafiky ? viem akurat to ze mam 768mb gtx 460 . nikde nevidim ci to je verzia Se.
inac ako zistim ci to mam se verziu grafiky ? viem akurat to ze mam 768mb gtx 460 . nikde nevidim ci to je verzia Se.