La Liga:Primera Division
Re: La Liga:Primera Division
start perfektny, messi zlta, mali ich ako na lopate, vyrovnavajuci gol velmi pekny, 3. gol po nestastnej nahode, holt taky je futbal, lopta je gulata...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
what a game. barca znovu lepsia
Hodne slabý výkon Realu čo sa druhého polčasu týka. Očakával som, že podajú lepší výkon v takto dôležitom zápase. Pekné góly Barcelony s futbalovým šťastím a presne načasované prihrávky Alvesa boli fantáziou. 
-
likvidator
Amateur
ako mala barca stastie pri 2. gole tak mal aj Real aj pri prvom kde sa lopta az 2krat odrazila + fatalna chyba Valdeza takze neviem co tu trepete iba o tom stastnom gole Barcy, trochu objektivity by nezaskodilo
konecne bol real solidnym superom pre barcu...nie ako v predchadzajucich zapasoch. hlavne prvy polcas ked barca len tazko hrala svoju klasicku hru. messi opat hral lepsie ako ronaldo a hlavne pri prvom gole barcy odviedol kus roboty. treti gol ako z ucebnice realu
.
gol madridu: myslim ze Valdez bol k chyba dotlaceny vybornym a prekvapivym presingom od realu a tak gol zasluzeny.
osobne som s vysledkom spokojny, s hrou moc nie (cakal som viac, iked pocit ze to ubehlo nejak rychlo vyvolava dojem kvality) a hlavne mam prijemny dojem z ferovej hry bez cervenej karty.
gol madridu: myslim ze Valdez bol k chyba dotlaceny vybornym a prekvapivym presingom od realu a tak gol zasluzeny.
osobne som s vysledkom spokojny, s hrou moc nie (cakal som viac, iked pocit ze to ubehlo nejak rychlo vyvolava dojem kvality) a hlavne mam prijemny dojem z ferovej hry bez cervenej karty.
Valdez takyto gol dostal nie raz, dovilm si povedat ze uz to bolo mozno tak 3 az 4 krat. Hra nohou mu jednoducho nejde.gol madridu: myslim ze Valdez bol k chyba dotlaceny vybornym a prekvapivym presingom od realu a tak gol zasluzeny.
-
guess.whoo
Redeemer
podla mna je Vladez najslabsim clankom barcelonskeho muzstva. som prekvapeny, ze este na lavicke nesedi nejaky mladik z La Massie
tak dnes znovu dominancia Barcy, z Pepeho mi bolo normalne zle. Taky "hrac" nema co robit na ihrisku a robi hanbu celemu Realu.
tak dnes znovu dominancia Barcy, z Pepeho mi bolo normalne zle. Taky "hrac" nema co robit na ihrisku a robi hanbu celemu Realu.
Ja byt rozhodcom, par cervenych by padlo (otazka co by som videl a co nie)
Pepe sa vyfarbil opat.. bol dost nervozny, trener ho radsej stiahol..
Som rad ze Real vyhaval, v polcase som si stavil na Barcu
Bola len otazka casu, kedy Barca otoci stav.. possesion mali niekde cez 70% v prvom polcase..
Pekny zapas az na tie zbytocne fauly a Pepeho odstavit aspon na 10zapasov, nech vychladne.
Pepe sa vyfarbil opat.. bol dost nervozny, trener ho radsej stiahol..
Som rad ze Real vyhaval, v polcase som si stavil na Barcu
Pekny zapas az na tie zbytocne fauly a Pepeho odstavit aspon na 10zapasov, nech vychladne.
-
t0m4s3
Admin
Pepeho odstavit uplne, nechapem ako ten clovek moze hrat v zakladnej zostave. Ked pominiem, ze je uplne mesuge tak futbalove schopnosti tiez kde nic tu nic
-
guess.whoo
Redeemer
no tiez si myslim. ako stoper bol casto vylucovany, ako zaloznik iba zavadzia a robi z realu v klucovych zapasov idiotov. uz by si to mohol uvedomit aj mourinho, nestacil jeden brutalny zakrok za ktory dostal stopku tak mozno mu uz teraz dopne
no neviem ci Mourinhovi dopne. Z neho mam pocit, ze takehoto hraca potrebuje, zvalst v dolezitych zapasoch.. nemam na mysli futbalove schopnosti, ale tie zakernejsie alebo za chrbtom rozhodcu.. ale to je na inu temu..
-
DanielDevil
Addict
dostal 2 týždňový trest http://sport.aktuality.sk/c/124800/zake ... lu-madrid/
zato že si to ani nepriznal by som mu dal ďalšie dva navyše
zato že si to ani nepriznal by som mu dal ďalšie dva navyše
"Bolo to neúmyselné. Ak som Messiho urazil, ospravedlňujem sa mu. Všetko o čo mi ide, je brániť moje mužstvo a klub. Oddal som klubu telo a dušu. Nikdy som nechcel nikoho zraniť," stojí v Pepeho vyhlásení na stránke španielskeho klubu.
-
guess.whoo
Redeemer
no uz vidim tie kometare fanusikov realu, ze barca lobovala aby ochranila messiho atd. cista demencia...za taku vec by dostal distanc ktokolvek po zakroku na kohokolvek
-
t0m4s3
Admin
Si si aj precital ten clanok? Tu mas aj nieco navyse, nie ako ten drist hore
http://fotbal.sport.cz/clanek/196806-vi ... -ledu.html
http://fotbal.sport.cz/clanek/196806-vi ... -ledu.html
Nic platné to nebylo. Vedení královského Realu rozhodlo, že Pepeho odstaví na patnáct dnů k ledu. Údajným důvodem má být jeho zranění, neboť pohárové čtvrtfinále s Barcelonou nedohrál. Trenér Mourinho ho vystřídal, protože si stěžoval na natažené podkolenní šlachy.
Skutečnou příčinou jsou ale obavy, že by ve středeční odvetě na barcelonském Nou Campu Pepe až příliš jitřil vášně katalánských fanoušků. „Čekalo by ho tam hotové peklo, kdyby nastoupil,“ usoudilo vedení Realu a odstavilo Pepeho na patnáct dnů k ledu
-
Scorpion90
King
Nedavno som na povale na chalupe nasiel odlozeny "dennik" z mojich detskych cias, do kt. som si na rozdiel od ostantych nepisal denne zazitky ale rozne sportove vysledky ( + vlastne zapasy
) a kt. dokazuje ze coskoro to bude 20 rokov, co fandim srdcom i dusou Realu Madrid.
Od cias fenomenalnych hracov ako Ivan Zamorano (dodnes okrem Raula moj najoblubenejsi hrac), Fernando Hierro, Robert Prosinecki, Davor Suker, Predrag Mijatovic ci Fernando Morientes a samozrejme Raul Gonzales Blanco atd az po sucasnu generaciu som sa nikdy viac nehanbil za ziadneho hraca ako teraz za Pepeho. Je pravda, ze pre fanusika Realu je sucasna situacia s Barcou (ostatne zapasy su okrem finale LM pre fanusika Realu bezpredmetne) frustrujuca, ale to co predvadza Pepe skoro v kazdom zapase, je nechutne zverstvo. Hraci ako on totalne nicia meno Realu a vobec sa nedivim, ze vacsina ludi v sucasnosti fandi radsej Barce ako Realu.. Hanbim sa zanho!!
Real sa zacal uberat zlou cestou uz ked zacala era Galaktikos I. (Zidane, Figo, Ronaldo..). Ta sice este priniesla uspechy v podobe vitazstviev v LM, ale ukazalo sa, ze v dlhodobejsom horizonte nie je nakup hotovych hviezd dobrou cestou. Barcelona systematicky pracuje so svojou mladezou v najlepsej akademii sveta, takze zial ani v blizkej buducnosti neocakavam pre Real dominanciu nad Barcou. Jedine ze by kupili jej hracov
. Jedinou cestou pre Real je zacat tam, kde bola Barca pred par rokmi
Od cias fenomenalnych hracov ako Ivan Zamorano (dodnes okrem Raula moj najoblubenejsi hrac), Fernando Hierro, Robert Prosinecki, Davor Suker, Predrag Mijatovic ci Fernando Morientes a samozrejme Raul Gonzales Blanco atd az po sucasnu generaciu som sa nikdy viac nehanbil za ziadneho hraca ako teraz za Pepeho. Je pravda, ze pre fanusika Realu je sucasna situacia s Barcou (ostatne zapasy su okrem finale LM pre fanusika Realu bezpredmetne) frustrujuca, ale to co predvadza Pepe skoro v kazdom zapase, je nechutne zverstvo. Hraci ako on totalne nicia meno Realu a vobec sa nedivim, ze vacsina ludi v sucasnosti fandi radsej Barce ako Realu.. Hanbim sa zanho!!
Real sa zacal uberat zlou cestou uz ked zacala era Galaktikos I. (Zidane, Figo, Ronaldo..). Ta sice este priniesla uspechy v podobe vitazstviev v LM, ale ukazalo sa, ze v dlhodobejsom horizonte nie je nakup hotovych hviezd dobrou cestou. Barcelona systematicky pracuje so svojou mladezou v najlepsej akademii sveta, takze zial ani v blizkej buducnosti neocakavam pre Real dominanciu nad Barcou. Jedine ze by kupili jej hracov
-
redliner
King
Fúha, tak Real vyštartoval na Barcelonu ostro
dúfam že im to vydrží celý zápas 
// inak neviem prečo ale padol mi už 2. stream...
/// What the hell ??? Are u fucking kidding me ? No tak už je to v <>
škoda no... taký pekný začiatok mal Real a tak to skončilo... 
// inak neviem prečo ale padol mi už 2. stream...
/// What the hell ??? Are u fucking kidding me ? No tak už je to v <>
ozil už dal aj brvno, co sa tyka stavkovych, myslim ze to dnes prehnali, kurz 5,0+ na real
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2012, 22:51)
45" je po zapase
alves to trafil paradne
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2012, 22:51)
45" je po zapase
alves to trafil paradne
-
Blackangel
Light Star
prvy polcas na el clasico to bolo najzaujimavejsie zatial.. real tolko sanci ze az az .. a barca ako vzdy ma sancu a skoruje
ten alvesov gol bol nadhera
-
guess.whoo
Redeemer
masaker ta alvesova rana. predtym mal ist pod sprchy diarra. za taky zakrok nedat kartu je priam hriech. zltu si zasluzil aj sergio za ten zakrok na ronalda.
na hracoch realu je citit obrovska frustracia, ale mozu si za nu oni. to co nepremenil higuain je skoro az nemozne
na hracoch realu je citit obrovska frustracia, ale mozu si za nu oni. to co nepremenil higuain je skoro az nemozne
teraz pocas prestavky to opakuju/budu opakovat