Ake sluchatká od Skullcandy
-
petros6613
Medium Expert
Ake sluchatká od Skullcandy
Čaute chcel by som sa spytat ake sluchatka skullcandy si mam kupit myslím také skôr na doma a poriadne daco ale fakt dobré basy ,zvuk,kvalita..... cena tak do 100€ newiem ci si mám kupiť takéto http://www.progamingshop.sk/skullcandy- ... 38574.html alebo http://www.progamingshop.sk/skullcandy- ... 40164.html
Ide o to aby boly fakt dobre a oplatilo sa kupit daco za 100€ co naozaj hrá ako za 100€
Diki moc
Ide o to aby boly fakt dobre a oplatilo sa kupit daco za 100€ co naozaj hrá ako za 100€
Diki moc
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Ake sluchatká od Skullcandy
Chceš niečo čo hra za 100€ a vyberieš Skullcandy? Na tie veľmi rychlo zabudni. To je odpad.petros6613 napísal: Ide o to aby boly fakt dobre a oplatilo sa kupit daco za 100€ co naozaj hrá ako za 100€
Z toho odkazu si nevyberie, tam su prenosne modely, on chce na doma.
Neviem ci chces otvorene alebo uzavrate. Ak potrebujes izolovat, tak z uzavretych Audio-Technica ATH-T500, z otvorenych Beyerdynamic DTX 910 alebo AKG K 540.
Nieco na hranici prenosnych a domacich Ultrasone HFI-450.
-
petros6613
Medium Expert
mal som skullcandy titan a hrali fakt riadne takze to neni ziadny odpad a inu znacku nepotporujem ja chcem poriadne SKULLCANDY nie nejaké koss,stellserie,a newiem co este ide o znacku a dobre sluchatka a titani hraju aj lepsie ako kossy!!
-
Ryan Giggs
VIP
Tak ak si nechceš nechať poradiť, tak si kup scullcandy. Nechapem, ale načo potom zakladaš temu a ešte napišeš, že chceš kvalitny zvuk. Skullcandy nemaju s kvalitnym zvukom nič spoločne. Ale ak chceš zbytočne vyhodiť 100€, tak prosim...
Všetky sluchadla, ktore som napisal vyššie hraju o niekoľko tried lepšie ako ta parodia na sluchadla, o kvalite spracovania ani nehovorim. Či už Audio-Technica, AKG, Beyerdynamic su špičkovy vyrobcovia highend sluchadiel.
Ak už to musia byť nutne Skullcandy, tak jediny použiteľny model je Aviator.
Všetky sluchadla, ktore som napisal vyššie hraju o niekoľko tried lepšie ako ta parodia na sluchadla, o kvalite spracovania ani nehovorim. Či už Audio-Technica, AKG, Beyerdynamic su špičkovy vyrobcovia highend sluchadiel.
Ak už to musia byť nutne Skullcandy, tak jediny použiteľny model je Aviator.
Ja by som ti odporučil radšej Beats by dr.Dre. Za tú cenu to najlepšie na trhu
Nechaj si poradiť od Ryana mne ale aj desiatkam iným na tomto fóre pomohol a dobre poradil v oblasti audiotechniky, má v tom prehľad. Ak tvrdí, že Skullcandy sú odpad tak je to odpad a môžem to potvrdiť, počul som jedny skully a kopec ťaźkých imidžoviek z Tesca za prehnané sumy a ich zvuk je v štýle Tuc-tuc a nič iné nepočuješ. Skús si na niečom tkaom pustiť niečo rockové, metalové a budeš počuť tak dunenie. Asi taká je ich kvalita. Moja AKG k430ky, čo je úplný low-end hrali lepšie ako niektoré tieto smiešne značky. Nehovoriac o ich spracovaní. Niektoré vydržali až 3 mesiace a potom sa im zlámali plasty.
To, že Titany hrali skvele je super, ja som si tiež myslel, že aký som pán a aký mám zvuk keď som ku svojmu SE k800 použil slúchadlá z walkmenovej edície SE. Potom prišli AKG a zmenilo sa aj moje vnímanie zvuku.
Ide ti o značku ? Aká už je Skull značka ??
Ale ak chceš silou mocou Skullcandy, tak si ich kúp a môžeš si búchať hlavu o stenu, pretože za tie peniaze si mohol o dosť kvalitnejšie slúchadlá.
Nechaj si poradiť od Ryana mne ale aj desiatkam iným na tomto fóre pomohol a dobre poradil v oblasti audiotechniky, má v tom prehľad. Ak tvrdí, že Skullcandy sú odpad tak je to odpad a môžem to potvrdiť, počul som jedny skully a kopec ťaźkých imidžoviek z Tesca za prehnané sumy a ich zvuk je v štýle Tuc-tuc a nič iné nepočuješ. Skús si na niečom tkaom pustiť niečo rockové, metalové a budeš počuť tak dunenie. Asi taká je ich kvalita. Moja AKG k430ky, čo je úplný low-end hrali lepšie ako niektoré tieto smiešne značky. Nehovoriac o ich spracovaní. Niektoré vydržali až 3 mesiace a potom sa im zlámali plasty.
To, že Titany hrali skvele je super, ja som si tiež myslel, že aký som pán a aký mám zvuk keď som ku svojmu SE k800 použil slúchadlá z walkmenovej edície SE. Potom prišli AKG a zmenilo sa aj moje vnímanie zvuku.
Ide ti o značku ? Aká už je Skull značka ??
Ale ak chceš silou mocou Skullcandy, tak si ich kúp a môžeš si búchať hlavu o stenu, pretože za tie peniaze si mohol o dosť kvalitnejšie slúchadlá.
-
Ryan Giggs
VIP
Tak Beatsi vždy lepšie ako Sculsrandy, ale za 100€ nie je šanca. Aj keď tie Aviatory uplny odpad nie su. Ale samozrejme kvalitny zvuk za 100€ je niekde inde. Avšak špunty od Skullcandy su hnus, ktorekoľvek pribalene špunty k telefonom zahraju rovnako ako tie Titany.
Thommas nič proti tebe ale zrejme si nepochopil tú iróniu..
-
petros6613
Medium Expert
ale zase kvaltiny zvuk na rock a metal maju G.I. skullcandy kamos ich ma a nie su to smejdi prehnany basovy zvuk zase maju skullcrushers zase skullcandy neni cisty odpad pochybujem ze ryan mal na hlave skkullcandy aviator za 150€ mozno draha cena ale fakt super
Ryan bi Ti neradil, keby tie sluchatka nepoznal.Skull je odpad...tak to vzdy bolo aj je...predpokladam, ze aj tie Aviator nehraju hodne ceny.
Ked chces dizajn, tak kup Marshall Major....zvukovo su celkom ok(o nieco lepsie ako KPP) a dizajn maju skutocne originalny.
Ked chces dizajn, tak kup Marshall Major....zvukovo su celkom ok(o nieco lepsie ako KPP) a dizajn maju skutocne originalny.
-
Ryan Giggs
VIP
Najdu sa samozrejme aj lepšie sluchadla ako Aviator, ale tie sa narozdiel od tych teenage Skullcandy sluchadiel už daju počuvať. Hraju celkom ok, ale nie je to zvuk za 100€.
BTW: Ryan mal na hlave aj sluchadla za 1500€, a doma ma tiež drahšie ako 150€ Aviatory. To len tak na okraj.
Zvuk sa ti môže zdať dobry aj na Skullcandy, aj na činskych peckach za 5 eur, ale len dovtedy, kym si na hlavu nedaš niečo čo hra skutočne dobre. Obzvlašť ak to stoji rovnake peniaze.
BTW: Ryan mal na hlave aj sluchadla za 1500€, a doma ma tiež drahšie ako 150€ Aviatory. To len tak na okraj.
Zvuk sa ti môže zdať dobry aj na Skullcandy, aj na činskych peckach za 5 eur, ale len dovtedy, kym si na hlavu nedaš niečo čo hra skutočne dobre. Obzvlašť ak to stoji rovnake peniaze.
-
petros6613
Medium Expert
no sorry ale nepoznam ine sluchatka ktore by vyzerali inak ako cierne alebo biele skullcandy pracuje aj na dizajne a nehra to ako to tu vy vravite spytamm sa ryan AKE SLUCHATKA SI OD SKULLCANDY SKUSAL A POVEDZ DACO O NICH!!!!
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
petros6613 - pokoj, takýmto štýlom si tu nenarobíš moc priateľov. Skôr naopak. Ryan je tu už nejaký ten piatok a na fóre si vybudoval nepísanú pozíciu "audio-guru" a navážať sa doňho len tak s 3mi príspevkami v jednej téme nie je zrovna najlepší nápad. Takže take it easy, okay?
-
Ryan Giggs
VIP
Tak to si asi veľa sluchadiel nevidel. Len tak namatkovo z prenosnych Sennheiser HD229, AkGQ 460, Audio-Technica ma kopu modelov v rôznych farbach atd. Pokiaľ ti ide len o dizajn, tak si vyberaj sluchadla podľa farby alebo podľa dizajnu. V tom ti ale neporadi nikto, každy ma iny vkus.petros6613 napísal:no sorry ale nepoznam ine sluchatka ktore by vyzerali inak ako cierne alebo biele
Poviem za seba....skusal som ich par...vsetky stali pod 50 a vsetky hrali skoro rovnako.....ak je to pri vacsine modelov, tak sa da povedat, ze som pocul vacsinu ich repertoaru.....
Jasne...je to imidzovka....v skupine hiphoperov s priemernym iq 60 to teraz leti.....ale ak sa Ti to tak srasne paci...tak si to kup...urcite budes nadseny
Pozri tieto http://sluchadla.heureka.sk/marshall-major/ su aj v bielom
Jasne...je to imidzovka....v skupine hiphoperov s priemernym iq 60 to teraz leti.....ale ak sa Ti to tak srasne paci...tak si to kup...urcite budes nadseny
Pozri tieto http://sluchadla.heureka.sk/marshall-major/ su aj v bielom
-
petros6613
Medium Expert
akoze v pohode chapem vas nazor ale ja sa pytam ze kto skusal skullcandy?? a nepiste ze je to odpad ked ste ich ani na usiach nemali inak v pohode vsetko ok piste proste ty co mate skusenpsti s skullcandami ja viem ze su neviem ake dobre znacky ale aj skulllcandy je ok zanckaa tiez vyrabaju dobre sluchatka vak ale ten dizajn o to ide viem ze platim za znacku ale ktora ina znacka robi dizajn rasta??
Toto milujem....zakladam temu kde ziadam o pomoc aj ked som uz pevne rozhodnuty.....Dizajn rasta?To je taky ten 3 farebny s Jamajky?....hmmm...budes originalny
Zhrniem Ti to do jednej vety:Skullcandy je lacno vyzerajuca plastova sracka, ktora konstrukcne ani zvukovo nemoze konkurovat sluchadlam ktore stoja 30% ceny.
Zhrniem Ti to do jednej vety:Skullcandy je lacno vyzerajuca plastova sracka, ktora konstrukcne ani zvukovo nemoze konkurovat sluchadlam ktore stoja 30% ceny.
-
Ryan Giggs
VIP
Ok. Mal som na ušiach Skullcrashers. Prebasovane, zastrete, hrajuce "poddekou" s mizernou separaciou nastrojov, malo detailu. Hralo to basy aj tam kde nie su. A ten vibrator v nich som nepochopil. Take Porty ich prehraju s prstom v nose. Lowrider je na tom podobne, kelimok a zahuhlanosť.
Počul som Aviatory, zvuk celkom počuvateľny, bas ale nejde hlboko a nie je najpresnejši. Maju dobre stredy, hlasy zneju tak ako maju, bez skraslenia, vyšky maju dostatok detailu, je ale občas počuť sykavky.
A počul som aj tie Titany a vydržal som asi 2 minuty. K nim asi toľko.
Použiteľne su od Skullcandy jedine tie nove modely, teda Aviator a dobry chyr ide aj o drahšich Mix Masteroch. Ostatne su šunty.
Otazka je, či si ty niekedy počul ako zneju cenovo porovnateľne sluchadla od špičkovych vyrobcov ako Sennheiser, AKG, Shure, Audio-Technica, atd.
//jo a ešte nerozumiem tomu, prečo pišeš, že chceš niečo čo citujem: "naozaj hrá ako za 100€". A pritom riešiš iba rasta dizajn. Tak ako to teda je? trošku mi unika čo valstne chceš...
Počul som Aviatory, zvuk celkom počuvateľny, bas ale nejde hlboko a nie je najpresnejši. Maju dobre stredy, hlasy zneju tak ako maju, bez skraslenia, vyšky maju dostatok detailu, je ale občas počuť sykavky.
A počul som aj tie Titany a vydržal som asi 2 minuty. K nim asi toľko.
Použiteľne su od Skullcandy jedine tie nove modely, teda Aviator a dobry chyr ide aj o drahšich Mix Masteroch. Ostatne su šunty.
Otazka je, či si ty niekedy počul ako zneju cenovo porovnateľne sluchadla od špičkovych vyrobcov ako Sennheiser, AKG, Shure, Audio-Technica, atd.
//jo a ešte nerozumiem tomu, prečo pišeš, že chceš niečo čo citujem: "naozaj hrá ako za 100€". A pritom riešiš iba rasta dizajn. Tak ako to teda je? trošku mi unika čo valstne chceš...
-
petros6613
Medium Expert
Ok priznam ze som vela sluchatok nepocul ale zase az tak na zahodenie tie skullcandy niesu