SOPA, PIPA, ACTA a reakcia Anonov.
Re: FBI zabavila servery Megaupload, hackeri Anonymous útoči
Niečo na "odlahčenie" situácie... autá vlastníka megaupload (check SPZ
)
-
lekoklatik
VIP
+1, ale už som nespal 36hodín, teraz čakám na jednu vec a idem spať, tak som to čítal. :-OKoCi napísal:Po tebe citat, je zazitok. Tusim si ta pridam do oblubenych, ak tu taka moznost je
MU bol môj najobľúbenejší server. Rýchly, kvalitný a bezplatný.uplink napísal:Mek - afaik, tak MU patril pod najhoršie služby na zdielanie súborov. Hneď po RS.
Re: SOPA & PIPA
Well
natocene v amerike ... Zeby to amici vzali az tak vazne?
http://www.worldstarhiphop.com/videos/v ... noJjB7jjrK
natocene v amerike ... Zeby to amici vzali az tak vazne?
http://www.worldstarhiphop.com/videos/v ... noJjB7jjrK
kurnik SOPA , mobil mi PIPA 
Lol tak Anonymous uz su aj na stranke Biebera
http://www.justinbieberweb.com/ pekne dali. http://universalmusic.com.br/.
hh if MU is down, you are down to
pred chvilou som sem dal list asi 20 takychto stranokPascalwb napísal:Lol tak Anonymous uz su aj na stranke Bieberahttp://www.justinbieberweb.com/ pekne dali. http://universalmusic.com.br/.
no zmazal
su to FAKE stranky.
-
Scorpion90
King
Stacilo by keby podobnu sluzbu ako je MegaUpload prevadzkovali aj vydavatelstva a bolo by po probleme..
Najviac ma vsak zaraza, ako je mozne, ze Americania na zaklade americkych zakonov zatknu nemeckeho obcana na uzemi Noveho Zelandu a zabavia servery v Holandsku
To je to iste, akoby moslimske krajiny zacali zatykat europske dievciny v europskych krajinach, ze nechodia zahalene v burke 
Najviac ma vsak zaraza, ako je mozne, ze Americania na zaklade americkych zakonov zatknu nemeckeho obcana na uzemi Noveho Zelandu a zabavia servery v Holandsku
Lebo americania si myslia, ze su pani sveta. Ale ucinok to teda malo. Ostatny servery sa posr*li a presatali vyplacat. VideoBB a Videozer zmazali videa atd.
Tak tak, Megauplaod nebol vôbec zlý a rapidshare po istom asi ročnom výkyve je teraz zase perfektný, čo sa týka rýchlosti.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mal som oba platené a RS stále aj mám MU skončil pred dvomi mesiacmi
to bola len poznámka pod čiaru. Keď som chcel niečo zohnať, tak to bolo vždy na FS, HS, QS, SR a iných, nikdy nie na RS a MU.
To že bol MU zadarmo pre neplatičov, to že je RS [pre mňa osobne] najrýchlejší to sú fakty, o ktorých sa nejde hádať. Avšak "availability" "tovaru" na nich zrovna nebola najlepšia, alebo som len hľadal na zlých stránkach, aj to je možnosť.
Ďalšia vec ktorá ma mrzela na RS a MU, že keď sa na nich objavil zle označený "tovar", tak bol do pár hodín fuč. Zatiaľ čo FS, HS a iným to bolo šum a fuk, a prežil tam aj dlhé mesiace.
skener - uvažuješ podobne "paranoidne" ako ja, pre mňa je 9/11 stále akt kooperácie bábky bin ladina a USA, tak ako väčšina teroristických takzvaných "útokov". Je to niečo podobné ako keď dal Nero vypáliť v Ríme senát či čo a zvalil to na kresťanov, netvrdím že s ním spolupracovali, ale efekt je podobný. Proste človek chce niečo dosiahnuť, tak nemá problém "ísť do postele" s diablom, alebo zahrať bábkové divadlo so svojím najlepším kamarátom a zahrať sa na nepriateľov na život a na smrť.
To že bol MU zadarmo pre neplatičov, to že je RS [pre mňa osobne] najrýchlejší to sú fakty, o ktorých sa nejde hádať. Avšak "availability" "tovaru" na nich zrovna nebola najlepšia, alebo som len hľadal na zlých stránkach, aj to je možnosť.
Ďalšia vec ktorá ma mrzela na RS a MU, že keď sa na nich objavil zle označený "tovar", tak bol do pár hodín fuč. Zatiaľ čo FS, HS a iným to bolo šum a fuk, a prežil tam aj dlhé mesiace.
skener - uvažuješ podobne "paranoidne" ako ja, pre mňa je 9/11 stále akt kooperácie bábky bin ladina a USA, tak ako väčšina teroristických takzvaných "útokov". Je to niečo podobné ako keď dal Nero vypáliť v Ríme senát či čo a zvalil to na kresťanov, netvrdím že s ním spolupracovali, ale efekt je podobný. Proste človek chce niečo dosiahnuť, tak nemá problém "ísť do postele" s diablom, alebo zahrať bábkové divadlo so svojím najlepším kamarátom a zahrať sa na nepriateľov na život a na smrť.
No lebo FS a podobne vyplacali, ked platil aj RS tak bol vsade. MU bol este menej zohnatelny ako RS.
Momentalne je premna najlepsi RS, ziadne cakanie dobra rychlost.
Ziadne opisovanie kodu, co ma najviac ser*e ze opisem kod cakam 30s zatial si nieco robim az anto zabudnem a potom uz je neskoro
Momentalne je premna najlepsi RS, ziadne cakanie dobra rychlost.
Ziadne opisovanie kodu, co ma najviac ser*e ze opisem kod cakam 30s zatial si nieco robim az anto zabudnem a potom uz je neskoro
-
Misco13
Expert
Skoda ze sa tu neda likeovat 
-
uplink
VIP
Misco13 - karma
-
Andi_Cibula
Addict
K akým novinám ? Tlačené médium ? Alebo správy internetových denníkov ?P3Bo napísal:aj Rusko je potichu cenzurované vidím to na penfriendovi z Ruska ktorý sa ku niektorým novinám ani nedostane.
Podtým sa mi dá všeličo predstaviť.
Jop.Silmer napísal:
pi*ov*** jak mraky.
Anonymous by urcite nezhadzovalo stranky, ktore su na ich strane. Bullshit.
warnerbros.com & universalmusic.com zhodene...
Tu mas lepsie, legitnejsie videjko.
No neviem, .. video super .. Len ma zaráža, že prečo práve facebook / twitter by chceli odstaviť.
Nie je to náhodou taký vedľajší zámer práve aj PIPA SOPA chobotiny? ... obmedziť nenápadne "voľnosť prejavu", šírenie informácií a pod?
Odstaviť významné federálne, antipirátske stránky mi príde logické ... no ten zvyšok ? ...
Nie je to náhodou taký vedľajší zámer práve aj PIPA SOPA chobotiny? ... obmedziť nenápadne "voľnosť prejavu", šírenie informácií a pod?
Odstaviť významné federálne, antipirátske stránky mi príde logické ... no ten zvyšok ? ...
Podla mna utoky ktore sa deju v sucastnosti (DDoS) maju akurat tak dopad na vseobecnu verejnost. Dovolim si tvrdit ze realny dopad na fungovanie dotknutych spolocnosti je takmer nulovy. Zaroven by som bol velmi prekvapeny keby doslo k nejakemu narocnejsiemu utoky/uniku/prieniku citlivych informacii, podla mna drviva vacsina "anonymous" budu rozny script kiddies.
Zaroven nechapem cely hype okolo Megaupload. Pokial Megaupload porusoval zakon tak je spravne ze boli ucinene kroky na to aby sa tomu zabranilo. Digitalna kradez je rovnaka ako normalna, nechapem spojitost so slobodu slova respektive internetu.
Co sa tyka SOPA/PIPA tak nepoznam celu problematiku, ale riesenie digitalneho piratstva je myslim urcite na mieste. Problem vidim v tom, ze sluzby ako FB/Youtube by mali velky administracny problem zamedzit nelegalnemu obsahu.
Zaroven nechapem cely hype okolo Megaupload. Pokial Megaupload porusoval zakon tak je spravne ze boli ucinene kroky na to aby sa tomu zabranilo. Digitalna kradez je rovnaka ako normalna, nechapem spojitost so slobodu slova respektive internetu.
Co sa tyka SOPA/PIPA tak nepoznam celu problematiku, ale riesenie digitalneho piratstva je myslim urcite na mieste. Problem vidim v tom, ze sluzby ako FB/Youtube by mali velky administracny problem zamedzit nelegalnemu obsahu.