borderlands
Re: borderlands
Hra to este niekto? Chcem to kupit ale aby som mal s kym ist COOP
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som si to kúpil takže nebol by problém + poznám pár ľudí čo to ešte hrávajú (tak 50:50)
-
lekoklatik
VIP
Ja si to občas zapnem, už by som to rád prešiel.
Ale na MP sa nechystám
Ale na MP sa nechystám
Jak je na tom ten coop? Naprv v SP neviem dat misiu Bone's Head tak som si zapol coop ze tam budu taki, co robia to iste ale ked som sa pripojil tak kazdy si robil svoje. Tak teda ako to vlastne funguje?
No Coop sa najlepsie robi s kamosmi. Cize sa dohodnete ze kto potrebuje aku misiu spravit a idete na to.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak tak. Tiez hravam s kamosom a nie s niekym nahodnym. TO je kravina hrat s nahodnymi ludmi 
Rad si s vami zahram ak mate LVL aspon 20
//autoeditácia príspevku (22 Jan 2012, 1:11)
Ok. PT1 prejdený. LVL 61
Ale mohli do PT2 dať iné misie alebo to trochu upraviť lebo hrať to úplne celé od znova len s trochu silnejšími nepriateľmi je nuda. lebo aj tí "silnejší" sú na môj LVL príliš slabí a padnú na jednu až 2 rany z revolveru.
MP je fajn ak hráte s kamošom. Aspoň v PT2 mohli dať od začiatku auto a nie aby som sa trepal pešo
Rad si s vami zahram ak mate LVL aspon 20
//autoeditácia príspevku (22 Jan 2012, 1:11)
Ok. PT1 prejdený. LVL 61
Ale mohli do PT2 dať iné misie alebo to trochu upraviť lebo hrať to úplne celé od znova len s trochu silnejšími nepriateľmi je nuda. lebo aj tí "silnejší" sú na môj LVL príliš slabí a padnú na jednu až 2 rany z revolveru.
MP je fajn ak hráte s kamošom. Aspoň v PT2 mohli dať od začiatku auto a nie aby som sa trepal pešo
ja to mám nejaké rozbité. prešiel som PT1 komplet a level 46 :-/ nemôžem spraviť jednu misiu pre lvl 61
preto daj playthrough 2 a zacnes na lvl 46 a vsetko sa ti naskaluje na tvoj lvl+ostane ta misia (myslim ze to je crawmerax)...tiez som na tom podobne avsak teraz moc casu hrat to nemam takze ked sa najde by som siel do coopu
-
Michaelo
Hardcore addict
No ja som Crawmeraxa robil s kamarátom asi 5x na PT1. Teraz ho chcem spraviť aj na PT2 keďže tam padajú lepšie veci.
Ak chceš pomoc s nejakou misiou (ale nie Crawmeraxa toho sám nedám) tak napíš a môžem helfnúť.
Ak chceš pomoc s nejakou misiou (ale nie Crawmeraxa toho sám nedám) tak napíš a môžem helfnúť.
už hrám v PT2, ale nepriatelia sú pár levelov nižšie. celé je to akési rozbité. mmntálne lvl49, nič moc a to som už v new haven či ako sa to.xixo22 napísal:preto daj playthrough 2 a zacnes na lvl 46 a vsetko sa ti naskaluje na tvoj lvl+ostane ta misia (myslim ze to je crawmerax)...tiez som na tom podobne avsak teraz moc casu hrat to nemam takze ked sa najde by som siel do coopu
coop by som tiež dal, najskôr však o týždeň
-
Michaelo
Hardcore addict
No skús si zahrať PT2 s LVLom 61 a pochopíš že to je na prd. Aspoň keby nedali rovnaké misie alebo by posunuli dej o pár rokov neskôr že sa tam chcú dostať aj bez kľúča alebo niečo podobné.
No čo narobíme. Ja osobne PT2 prejdem ale už budem robiť len hlavné misie a nie tie vedľajšie.
No čo narobíme. Ja osobne PT2 prejdem ale už budem robiť len hlavné misie a nie tie vedľajšie.
Aku ma vyhodu PT2 ? Len lepsie vybavenie ?
no hej lebo povodne mal byt PT2 rovno po vaulte bez dlc a na dlc si nabral par lvlov..takze predpokladam ze sa to vyrovna tie tvoje lvli ku koncu hry+k tomu este dlc.no a co si pametam tak asi tiez...skoncia mi skusky a mozme ist do tohoCuruj napísal: už hrám v PT2, ale nepriatelia sú pár levelov nižšie. celé je to akési rozbité. mmntálne lvl49, nič moc a to som už v new haven či ako sa to.
coop by som tiež dal, najskôr však o týždeň
v podstate áno. beztak sa všetky zbrane, itemy a pod. generujú podľa aktuálneho levelarochedo napísal:Aku ma vyhodu PT2 ? Len lepsie vybavenie ?
-
Michaelo
Hardcore addict
No zbrane sa generujú aj podľa mapy kde si. V Air ballads budeš mať vždy horšie zbrane ako v T-Bone alebo Tartarus station 
A ak chceš vyššie LVLy tak sprav v PT2 len main misie. Potom sa dostaneš do PT2.5 (alebo inak nazývaný aj 2+) a tam sú LVLy nepriateľov zasa vyššie. Nemáš tam nové misie ale staré tam môžeš stále dokončiť.
Samozrejme sú tam zasa lepšie zbrane.
A ak chceš vyššie LVLy tak sprav v PT2 len main misie. Potom sa dostaneš do PT2.5 (alebo inak nazývaný aj 2+) a tam sú LVLy nepriateľov zasa vyššie. Nemáš tam nové misie ale staré tam môžeš stále dokončiť.
Samozrejme sú tam zasa lepšie zbrane.
niekto na zajtra? pozajtra?
//už netreba, jedine ako rezerva
//už netreba, jedine ako rezerva
-
Michaelo
Hardcore addict
Jak rád by som sa pridal. Bohužiaľ ma naše svine odpojili od internetu a aj po úhrade faktúr ma nechcú znova pripojiť.
niekto iný? jedného hráča hľadám 
-
Michaelo
Hardcore addict
Môzem ja. Konečne ide internet 
Teda ak je LVL 66 dosť
Teda ak je LVL 66 dosť
nájdi si ma na steame, rovnaký nick. neviem, či budeme hrať na vysokých leveloch. asi od začiatku