Ako mu naznačiť, že sa mi páči?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Ivka_87
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Ako mu naznačiť, že sa mi páči?

Príspevok od používateľa Ivka_87 »

Ahojte,

Určite je tu podobných tém veľa, pozerala som, no aj napriek tomu by som vás chcela poprosiť o radu v tomto mojom prípade.. Myslím to vážne, nie som nejaká pubiška :) len sa bojím sklamania, odmietnutia, trapasu...?

Mám 24. Chodím do fitka a práve tu som ho stretla. Aj kebyže sa mu chcem prihovoriť, tak to teraz nejde, nakoľko má osobného trénera a ten je stále s ním. S trénerom si tam tykáme, sem tam niečo prehodíme, len jeho sa pýtať nechcem, lebo to je horšie ako baba na trhu :)
Vlastne a takto sme sa začali zdraviť aj MY.. ale to je všetko.. rada by som s ním nadviazala nejaký kontakt, časom ho spoznala... lebo to, že je sympatický a milý chlap neznamená, že sa chcem hneď vodiť za ručičky a pod. :)
Ségra brigáduje vo fitku, a keďže má on permanentku, viem ako sa volá.. a klasika, je na FB.. aj by som mu napísala niečo nezáväzné, lenže to mu hneď ťukne.. Neviem čo mám robiť, niektorí chlapi majú radi, keď žena spraví prvý krok a iných to zas úplne stopne, pritom im mohla byť sympatická..
Možno to moc riešim, no nechcem, aby bol z toho trapas, lebo sa zrejme vo fitku budeme vídať častejšie :)
Viete mi poradiť ako mu dať najavo, že mi je sympatický, poprípade či mu napísať ako prvá..?
Naposledy som cítila medzi nami akúsi energiu, aj keď som cvičia obďaleč, alebo keď som odchádzala, tak bol na stroji mne chrbtom a držal zavážia ako by mal už cvičiť, no nacvičiť, ale pozeral sa (aspoň som to tak cítila), lebo na jednej celej strane steny je zrkadlo..
Nechcem si ale nič nahovárať :)

naozaj vás chcem poprosiť o úprimné rady, ďakujem :)
Guapo_R
Novice
Novice

Re: Ako mu naznačiť, že sa mi páči?

Príspevok od používateľa Guapo_R »

Ja by som začal s nezávaznou konverzáciou o cvikoch, tréningu, počasí a nejak sa pomaly rozbehnúť a ked budete mat takuto konverzaciu za sebou napíšeš mu na facebook napr. 8)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

energia :D

...normale sa ho opytaj, ci by nesiel po cviceni na kavu.. alebo - v sportovej terminologii - ci po tazkom cviceni nechce ist doplnit tekutiny do kaviarne oproti

// :hmm: toho "lubka" si si tipla??
Ivka_87
Amateur
Amateur

To napadlo aj mňa, ale hneď som sa zrušila :) o cvikoch nemôžem keďže má trénera :)
Keby som nebola taká hanblivá :D Veľa ľudí mi hovorí, že si mám viac veriť, no nejde to :/
aj keď takéto začiatky sú srandovné :) ale bola by som rada, keby sa tento prvý krok prelomil, potom by to už bolo jednoduchšie :)

//autoeditácia príspevku (22 Jan 2012, 14:35)
Lubko, tak ako to inak nazvať? :)

Neodradila by vás baba, kebyže vás takto niekam pozve? hlavne nechcem na ňho tlačiť, lebo sama to nemám rada alebo niečo prepísknuť :)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Neodradila, odradila by ma keby mi napíše na FB ;)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ivka_87 napísal: Neodradila by vás baba, kebyže vás takto niekam pozve? hlavne nechcem na ňho tlačiť, lebo sama to nemám rada alebo niečo prepísknuť :)
lol, to myslis vazne? :lol: mam taky pocit, ze polovica stroskotanych ludi co su tu by za to dala zivot.
nechapem kde si dospela k nazoru, ze prvy tah dievcata by mal vadit, povedal by som, ze mu tym skor polichotis nez ho odradis.
Ivka_87
Amateur
Amateur

Merco_ napísal:Neodradila, odradila by ma keby mi napíše na FB ;)

Merco, suhlasim.. zrejme je v prvom rade nadviazat kontakt osobne ako cez FB.. ale na to nie je ta guraaaaz :/

//autoeditácia príspevku (22 Jan 2012, 14:52)
axxis napísal:lol, to myslis vazne? :lol: mam taky pocit, ze polovica stroskotanych ludi co su tu by za to dala zivot.
nechapem kde si dospela k nazoru, ze prvy tah dievcata by mal vadit, povedal by som, ze mu tym skor polichotis nez ho odradis.

lebo viem, ze to moze aj toho dotycneho odradit.. napr. moj kolega jeden ma len 19 a nedavno si pisal s jednou kockou, toto cele zacala ona a vobec sa mu to nepacilo, pritom m vmi zlata baba..

a je tu ten risk, aby si nemyslel, ze tym, ze pojdeme na kavu, je to hned zaväzne, lebo aj taki sa najdu.. lepsie je sa trosku spoznat ako do toho vhupnut.

//autoeditácia príspevku (22 Jan 2012, 14:54)
lumir napísal:energia :D

...normale sa ho opytaj, ci by nesiel po cviceni na kavu.. alebo - v sportovej terminologii - ci po tazkom cviceni nechce ist doplnit tekutiny do kaviarne oproti

// :hmm: toho "lubka" si si tipla??

:D prepaaac, uz ani citat neviem, ja ze Lubomir si :)

a ked uz, tipla som si spravne? :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

IMO ist na kavu je nepisana konvencia absolutne nezavezneho stretnutia.
a ked mas problem ho oslovit tak niekoho popros nech Ta predstavi, jednak tato zodpovednost odpadne z Teba a jednak uz nebudes mat na vyber (:

P.S. to, ze sa kolegovi nepacilo je jeho osobny problem (a velmi to zalezi aj od toho ako k tomu dievcina pristupovala), nemozes predsa ocakvat, ze kazdy bude reagovat rovnako. a ak chces moj nazor, tak Ti poviem, ze ak sa mu to nepacilo mohlo to mat vsetky mozne dovody len nie to, ze ona zacala. :wink:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

spomal.. ides na mna prirychlo :D
Ivka_87
Amateur
Amateur

lumir napísal:spomal.. ides na mna prirychlo :D

takze som si tipla spravne :D

//autoeditácia príspevku (22 Jan 2012, 15:14)
axxis napísal:IMO ist na kavu je nepisana konvencia absolutne nezavezneho stretnutia.
a ked mas problem ho oslovit tak niekoho popros nech Ta predstavi, jednak tato zodpovednost odpadne z Teba a jednak uz nebudes mat na vyber (:

P.S. to, ze sa kolegovi nepacilo je jeho osobny problem (a velmi to zalezi aj od toho ako k tomu dievcina pristupovala), nemozes predsa ocakvat, ze kazdy bude reagovat rovnako. a ak chces moj nazor, tak Ti poviem, ze ak sa mu to nepacilo mohlo to mat vsetky mozne dovody len nie to, ze ona zacala. :wink:

Mam blbu skusenost z minulosti, kedy som jedneho chalana prave preto, aby si nemyslel, ze je to hned zavazne, pozvala ci nepojdeme von na bike.. a pritom sme sa predtym stretavali na akciach a rozpravali sa spolu, pridal si ma na fb, tam sme si pisali, no a po tom, co som s nin len chcela ist von, sa to vsetko pokaslalo.. Nas spolocny kamarat mi potom povedal, ze si on myslel, ze to je zaväzne..
kto sa ma vo vas vyznat? :)
v tom pripade je to o.k., odvtedy som ho nestretla :D a aj keby, neriesim to a necitim sa blbo... no tu sa budeme stalestretavat vo fitku a ak by ma poslal do kelu, tak to by bol este trapas :) aj ked ma cca 30, vyzera byt rozumny, ze by nezosmiesnoval.. no aj tak :)

aj vy riesite take hovadiny ako my baby? :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Kto sa má v tých chlapoch vyznať, že?
Neurobíš nič, bude si myslieť, že nemáš záujem.
Podnikneš prvý krok a možno sa zľakne, že si príliš dominantná (ak je napr. on ten plachejší, alebo si myslí, že chalan má urobiť prvý krok- áno, aj takých poznám).

Asi najbezpečnejší krok je ten axxisov- že by vás niekto predstavil ;) (máš tam sestru, poznáš trénera, takže sa ti ponúkajú nejaké možnosti)
Ivka_87
Amateur
Amateur

zuzanuska napísal:Kto sa má v tých chlapoch vyznať, že?
Neurobíš nič, bude si myslieť, že nemáš záujem.
Podnikneš prvý krok a možno sa zľakne, že si príliš dominantná (ak je napr. on ten plachejší, alebo si myslí, že chalan má urobiť prvý krok- áno, aj takých poznám).

Asi najbezpečnejší krok je ten axxisov- že by vás niekto predstavil ;) (máš tam sestru, poznáš trénera, takže sa ti ponúkajú nejaké možnosti)

Zuzi, ver, ze ma napadlo uz cokolvek.. na trenera sa nechcem spoliehat, ako som uz vyssie spominala, on je strasna drbna :) a v tomto pripade mi segra nepomoze, ona na to nie je :/ hold, toto si musim sama vyriesit, preto som sa prisla poradit na toto forum.. okrem ineho, sa mi tu aj zapacilo :) ako vidim, resp. citam, chdia sem fajn ludia :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Však choď na to tradičným spôsobom. Kdesi som čítal, že prvý (resp. nulty) krok robia vždy ženy a to tým, že neverbálne k sebe muža "pozvú", aby ich oslovil.
Tak ho neverbalne pozvy :D
Obšmietaj sa tam, pokukuj po ňom, usmej sa naňho. Ak nie je puk mu to docvakne. Má 30 rokov, tak predpoklad je, že tu nezaloži tému "vo fitku po mne pokukuje nejaka baba, myslite, ze sa jej pacim?"
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jezisi toto je tema za milion, .... ako vravi prispevok predo mnou. NEVERBALNE ZVADZAJ. :wink: A ani omylom nepis ze to nevies, kazda zena vie, ale uplne kazda. Ide akurat o to ktora komu svojim zvadzanim prerazi barieru a ako velmi. Vsak ti nemusime tuna vypisovat zarucene sposoby ako na seba upozornit a pritiahnut pozornost toho koho chces ? a este aj vo fitku . . . . . to je asi 100x lahsie pre babu ako na diskoteke . . . .
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Merco_ napísal:Neodradila, odradila by ma keby mi napíše na FB ;)
tomu ani sám neveríš :wink:
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Keby ju stretávam často a neozve sa v reáli ale napíše na FB tak tomu ver že áno ...a už sa mi to stalo :)
Ivka_87
Amateur
Amateur

Frikso, tak teraz som sa z chuti zasmiala :lol:

dakujem vam vsetkym, ze ste ma postrcili, toto potrebujem :)

snad sa coskoro vo fitku stretneme a uvidim, ci mu to docvakne, resp. ci uvidim nejaku odozvu, to by mi na zaciatok stacilo :D
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

Iba tak pri cvičený sním začni konverzáciu dajme tomu že keď má vlastného trénera že prečo cvičí -? že čo je jeho cieľom dobrá kondícia postava dáka súťaž ? a tak a potom sa ho spýtaj či nepôjde s tebou dakde na kávu alebo čaj ale zisti si či nemá dakoho dáku priateľku lebo budeš zbytočne riešiť ak o teba nemá najmenší záujem... Ale niekde sa začať musí a keď on nie pokús sa spraviť prvý krok ty :-) :smt033
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Ak je konzervativnejsi, tak ho nechaj urobit prvy krok, ak nie, mozes skusit nieco sama.
Mas tam sestru. Moznosti konspiracii sa tym blizi k nekonecnu. Budes cakat na recepcii, ona mu na 5 min zoberie karticku aby nieco preverila, odide do nejakeho kancla. Budete sami.
Ona moze povedat, ze sa na neho pytaju nejake ine slecny, ziskat od toho trenera nejake lepsie info.
Moze ti povedat, ktore dni cvici, aby ste sa stretavali castejsie.
Moze trenerovi povedat, ze ked bude "drbna" tak sa cela telocvicna dozvie, ze je gay.
Moznosti je vela :).
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ivka_87: jaká zlatá téma! :D

Si žena, nemusíš sa obávať spraviť prvý krok. Je to každopádne prvý krok v komunikácii, nie vo vzťahu, takže by som to ešte nebral tak tragicky s tým, že spravíš prvý krok.
Najprv na to choď neverbálne, musíš vedieť ako na to...si žena...
Pokiaľ nie je nechápavý, tak možno pochopí odkiaľ vietor fúka a prvý verbálny krok vykoná on sám. Potom je to už všetko na situácii - či už pôjdete dopĺňať tekutiny, alebo si zvolíte inú spoznávaco/socializačnú činnosť :D
Prvé kroky bývajú srandovné, no o to lepšie sa na ne potom spomína :wink:
Ivka_87 napísal:Neodradila by vás baba, kebyže vás takto niekam pozve?...
Osobne som tip, ktorému to lichotí. Ale 100 chlapov, 100 chutí.
axxis napísal:bez, utec kym mozes :lol: toto je internet, na nom fajn ludia neexistuju
We´ll eat your soul on BBQ!! :twisted:
Napísať odpoveď