Určite je tu podobných tém veľa, pozerala som, no aj napriek tomu by som vás chcela poprosiť o radu v tomto mojom prípade.. Myslím to vážne, nie som nejaká pubiška
Mám 24. Chodím do fitka a práve tu som ho stretla. Aj kebyže sa mu chcem prihovoriť, tak to teraz nejde, nakoľko má osobného trénera a ten je stále s ním. S trénerom si tam tykáme, sem tam niečo prehodíme, len jeho sa pýtať nechcem, lebo to je horšie ako baba na trhu
Vlastne a takto sme sa začali zdraviť aj MY.. ale to je všetko.. rada by som s ním nadviazala nejaký kontakt, časom ho spoznala... lebo to, že je sympatický a milý chlap neznamená, že sa chcem hneď vodiť za ručičky a pod.
Ségra brigáduje vo fitku, a keďže má on permanentku, viem ako sa volá.. a klasika, je na FB.. aj by som mu napísala niečo nezáväzné, lenže to mu hneď ťukne.. Neviem čo mám robiť, niektorí chlapi majú radi, keď žena spraví prvý krok a iných to zas úplne stopne, pritom im mohla byť sympatická..
Možno to moc riešim, no nechcem, aby bol z toho trapas, lebo sa zrejme vo fitku budeme vídať častejšie
Viete mi poradiť ako mu dať najavo, že mi je sympatický, poprípade či mu napísať ako prvá..?
Naposledy som cítila medzi nami akúsi energiu, aj keď som cvičia obďaleč, alebo keď som odchádzala, tak bol na stroji mne chrbtom a držal zavážia ako by mal už cvičiť, no nacvičiť, ale pozeral sa (aspoň som to tak cítila), lebo na jednej celej strane steny je zrkadlo..
Nechcem si ale nič nahovárať
naozaj vás chcem poprosiť o úprimné rady, ďakujem