vypnutie uzivatela XP
vypnutie uzivatela XP
uz od instalacky po zapnuti pc naskoci na obrazke uzivatel ktoreho musim odkliknut, zbytocne to brzdi potrebujem to zrusit.aj ked ho dam do Stand by rezimu tak vyhodi okno na zadanie hesla ktore ani netreba zadat. ma to vobec nejaky efekt?.za rady dam k+
Re: vypnutie uzivatela XP
ovladacie panely -> uzivatelske ucty
a co tam.pise sa tam ze admin ucet vymazat nemozembeardie napísal:ovladacie panely -> uzivatelske ucty
typek vyskusam daco sa mi otvorilo hodil som moznost ze nemusim vkladat skusim restart ze co to spravi mas k+
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
odskrtnes user must enter a user name and password to use this computer 
pouzivatelia mozu na tomto pocitaci pracovat az po zadani mena pouzivatela a hesla
pouzivatelia mozu na tomto pocitaci pracovat az po zadani mena pouzivatela a hesla
tak toto som dodrbal maximalne.po zapnuti naskocilo uplne nieco ine:nazov pc je iny,vzhlad,zmizli mi ikonky,neviem ich vobec najst,zmenil sa mi firefox doplny zmizli,komplet cele zalozky vo firefoxe,subory z pc...uplne som v riti
-
typek61
Darca
no ked ti nabehne ta tabulka musis tam mat svoje meno!nie ziadny administrator ani ine pi......
este sa kukni do c/dokument and setting/
ci tam mas svoje meno hadam sa nevymazalo
este sa kukni do c/dokument and setting/
ci tam mas svoje meno hadam sa nevymazalo
aby sme sa chapali dal som prec tu moznost vkladania hesla na admina.naskocilo a bolo to uplne inac po stlaceni startu sa pc volal administrator a vsetko bolo ako keby resetovane par hier som tam mal ostatok v program files.tam som opet zaskrtol na vkladanie hesla aj ked nemusim vkladat heslo staci kliknut na pseudonym mojho pc,a mam vsetko naspet.no neviem ci sa na to nevykaslem
-
typek61
Darca
takze este raz.vsetko daj ako mas co som ti tam hodil ten navod
ked tam budes zaskrtnes das pouzit ale do toho okna co ti vyskoci das svoje meno neviem ake mas
a das ok
potom to znova pouzijes a uz by to malo fungovat
//tebe sa stalo ze to okienko co mas tam bol admin cize sa ti teraz prihlasilo ako admin a tvoj ucet neni vidiet.pripadne sa vies dostat do svojho cez nudzovy rezim ale to asi neni potreba ked si to spravis takto ako som to pisal
ked tam budes zaskrtnes das pouzit ale do toho okna co ti vyskoci das svoje meno neviem ake mas
a das ok
potom to znova pouzijes a uz by to malo fungovat
//tebe sa stalo ze to okienko co mas tam bol admin cize sa ti teraz prihlasilo ako admin a tvoj ucet neni vidiet.pripadne sa vies dostat do svojho cez nudzovy rezim ale to asi neni potreba ked si to spravis takto ako som to pisal
funguje to.mal som tam 3 userov admin, asanet, a moj nazov pc,ja som to daval na to prve cize admina,teraz na meno pc,ale ked ho dam standy by on stale chce heslo aj ked ziadne nemam.ale to nevadi aspon ten start som vyriesil to je podstatnejsie a ze mam presne taku istu plochu dik moc
-
typek61
Darca
neexistuje aby ta pytalo stale heslo.daj screen ako to mas ked sa tam dostanes,lebo mi to nejde do hlavy ze by sa to nevyplo.
mne sa to hocikedy stalo a vzdy som to tymto vyriesil
mne sa to hocikedy stalo a vzdy som to tymto vyriesil
-
Thommas
Addict
V prílohe máš súbor. Nahodíš, rozklikneš, dáš Logon - Autologon - Log on Automatically on system startup - dáš meno užívateľa - set password a v ňom nechaj všetko prázdne. Reštart a malo by to fičať.
- Prílohy
-
- TweakUiPowertoySetup.rar
- (132.06 KiB) 27 stiahnutí
kaslat na to chalani podstatne je ze po zapnuti nemusim odklikavat aby skocila plocha.takto to je fajn(thommas karmu ti nemozem dat tak nabuduce)
-
typek61
Darca
ale tak naco to takto kombinujes?
vsetko musi ist az do teraz