jackb napísal:s kalim to slo aspon kusok, s tebou ivan ani o chlp
vidis to strasne ciernobielo a nie si ochotny priznat, ze to robis. nemam chut sa s tebou natahovat, lebo je ako hadzanie hrachu o stenu. ak by som nahral interview so Slovakmi, ktori boli v 99 v Kosove a videli sikanovnie Kosovcov Srbmi, alebo by som tu linkoval Miloseviciove nariadenia, ktore mali vyhladovat Kosovcov, alebo by som nahral interview o tom, ze UCK nutili beznych Kosovcov vypalovat domy Srbom tak ako to Srbov nutili robit milicie by si bral ako albansku propagandu a mna zase raz nazyval albanskym spionom...
ja priznavam, ze UCK boli rovanko dementni idioti ako milicie, ze Thaci je rovnaky kkt ako bol Milosevic, to teba nezaujima, takze mi dvaja nemame o com.
co som videl, cital a pocul mi staci na to, aby som nemohol suhlasit s niekym, kto si dava za ciel vyhanat ine narodnosti a bit sa do prs za tu svoju. to vzdy robilo a bude robit najvacsie svinstvo vobec
Mne nejde o to či Albánec je dobrý alebo zlý človek pretože v každom národe sú zlí aj dobrí, mne ide o to že Albánci majú Kosovo neprávom a Srbom bolo znemožnené si Kosovo - svoju zem brániť!! Nech je Albánec aj najväčší zlatúšik na svete nemá žiadne právo žiadať Srbské Kosovo /čo sa smozrejme vylučuje pretože dobrý Albánec azda nebude žiadať niečo o čom vie že nie je jeho a nebude kôli tomu vyvolávať vojnu/ v opačnom prípade majú Srbi legitímne právo použiť aj zbrane na ochranu svojej zeme, tak to funguje a fungovalo po celé tisícorčia ľudského existovania ale teraz sa toto právo Srbom a slovanským národom upiera a vzalo. Keď vidím že niekto vyháňa a kynoží moje etnikum určite to nebudem schvaľovať alebo ospravedlňovať agresora, nech by aj medzi agresormi boli statoční a dobrí ľudia stále žiadajú niečo čo im nepratrí a my stále máme právo brániť svoje etnikum a územia. Ak by boli Srbi Agresori a tlačili sa do Albánska to by som považoval za agresiu.
Navyše si myslím že také etnické vyčisťovanie aké sa dialo Srbom nemožno porovnávať s Albáncami a inými vecami. NA balkáne prosto prebiehal holokaust slovanov a ak dnes niekto ide roniť krokodílie slzy za Albáncov tak to jednoducho neberiem. Keď sa Albáncom stali krivdy tak preto lebo zaútočili a ničli Srbov, každá vojna niekoho zabíja, ak nejaká strana vojnu vyvolá nemôže sa potom čudovať že s ňou nieje nakladané v rukavičkách.
Keď už sme pri tom ako sa zachovali spojenci k Nemcom? Oplakáva niekto milióny Nemcov ktorých médiá volajú všetkých "nacistami", oplakáva niekto tých ktorých spojenci surovo zavraždili? Spomienku na Drážďany robia tiež vraj "neonacisti".
Pritom keby si sa riadil svojou vlastnou logikou musel by si s touto spomienkou sympatizovať pretože nie všetci Nemci boli vrahovia. Tak sa ťa pýtam, si ochotný položiť kvet na hrob nacistických vojakov ale aj nemeckých civilistov a ich aj obhajovať v diskusiách na internete?
Srbi sú etnicky príbuzní tak ako Chrováti, Slovinci, Česi, Rusi, Poliaci, Gréci, Macedónci, Bulhari, Bielorusi, Rusi, Ukrajinci dokonca aj Maďari ktorí sú presvedčení že sú potomkami nejakých hunov sú slovania. atď atď. A teda ja nikdy nebudem súhlasiť ani pdoporovať nikoho vo vyvražďovaní mojich príbuzných.
Takže prepáč ak nezdieľam tvoje kresťanské a humanistické pohľady na svet, keď celý svet na tieto zásady kašle a dopúšťal sa najväčších ohavností, amorálností a vrážd na slovanskom etniku. Nikomu neprajem nič zlé ale keď niekto proti nám zdvihne nôž, tak nech zhynie našim nožom skôr ako nám ublíži.
co som videl, cital a pocul mi staci na to, aby som nemohol suhlasit s niekym, kto si dava za ciel vyhanat ine narodnosti a bit sa do prs za tu svoju. to vzdy robilo a bude robit najvacsie svinstvo vobec
Veď tieto slová svedčia o tom koho to bol plán, keďže dnes Albánci úplne etnicky Kosovo dočistili, zostávajú už len malé etnické enklávy Srbov a tí Srbi aj cigáni ktorí boli z Kosova vyhnaní sa tam nemôžu vrátiť!!
Navyše Albánci sú privandrovalci a Tito im rozdával srbské majetky pričom Srbom zabraňoval v návrate na Kosovo po vojne. Tito a "komunizmus" v Srbsku je zodpovedný za dnešný stav.
Teda ozajstný vinník bol Tito. Rečičky o bratstve medzi nárdomi doviedli Kosovo k etnickému vyčisteniu od Srbov.
Okrem toho počet Albáncov na Kosove nikdy neklesal, ak by ich takto strašne etnicky vyčisťovali Srbi, nebola by dnes na Kosove úplne iná situácia?
To všetko je Albánska usmrkaná propaganda, ktorá má za cieľ jedine zakrývať ich vlastné zločiny a etnické vržadenie. Čo sa týka Albáncov ktorí boli učk nútení, tak tí povačisne žili na Kosove a nechceli žiadne odtrhnutie od Juhoslávie a Srbska.
Ale v pohode mi môžeš sem pastnúť Miloševičove nariadenia o etnickom vyčistení Albáncov v Kosove. Rád si prečítam.
My slovania nemôžeme byť donekonečna priposratý a dívať sa na to ako nás napichujú na koly alebo vraždia a len sa modliť k svätým na obrázku. Lebo nás iné divoké etniká vyvraždia a zničia. MY nepotrebujeme iné etniká napádať ale máme plné legitímne právo a povinnosť brániť to čo je naše - teda rodiny, územie/ ktoré je potrebné k životu, pôdu ktorá nám dáva obživu a pokračovanie rodu ktoré nám zaručuje budúcnosť/ a to všetko bez humansitických rečí. Čo je to za etnikum ktoré si nedokáže obhájiť vlastné územie, ženy, deti ani budúcnosť. Také etnikum určite zanikne. Preto pánbožkárstvo a humanizmus vedie ku skaze.
Humansita v zmysle pasívny, odovzdaný, tolerantný može byť starec, ktorý sa poberá na smrť, nie človek, ktorý musí brániť svoj každodenný život na zemi.
http://web.archive.org/web/201012211449 ... evica.html