Shell ClubSmart
Re: Shell ClubSmart
ja tankujem fuelsave momentalne za 1,36.. co povazujem za dost vyhodne
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Uplatnuješ body na zľavu? Ak máš X tisíc bodov, tak sa to oplatí, ale pre niekoho, kto má 300 bodov na karte... Ale fakt je to asi to najlepšie, čo sa za tie body dá "kúpiť" 
-
hojko
Site Admin
Mam momentalne okolo 5500 bodov a zlavu neuplatnujem, zbieram si body. Rozpraval som sa s chlapikom, ktory na pumpe tankuje ze co a ako, ze tam chodi jeden zivnostnik, ktory jazdi sam za seba a momentalne ma skoro 80 000 bodov. Ale ze vacsina kamionistov aj tak plati kreditnymi firemnymi kartami a tam body nie je mozne pripisat. Lenze ked pride tento kamionista, natankuje za 1200 eur, tak ma bodov a bodov.
no akcia plati iba do marca takze vyuzivam co sa da
body mi netreba... tu klucenku, na ktoru body mam mi naozaj netreba 
-
Kibo
Hardcore addict
hojko, tak to je asi jediný človek, ktorý si z tých ich odmien aj niečo vyberie
Ja tie body zbieram snáď 8 rokov a mám pocit, že jediné, čo si za ne môžem dovoliť, je minerálka... Odmeny v katalógu majú super, ale nereálne ohodnotené a keď chceš k bodom doplatiť, tak sa Ti tovar oplatí kúpiť rovno v obchode...
Staré dobré Esso, kde to mali zmáknuté tak, že už za pár natankovaní mal človek na výber zo základných darčekov... 3 mesiace bežala akcia a mal som komplet výbavu povedzme na dovolenku - termosku, 12V autochladničku, špicovú cestovnú tašku na koliečkach (využívam ju doteraz), bundu, ruksak, zopár tričiek a ešte som za zvyšné body zobral dvoch plyšákov pre kamarátku
Za rovnaký odber PHM na Shellke by som mal v tej dobe rovnaké hovno ako teraz 
Staré dobré Esso, kde to mali zmáknuté tak, že už za pár natankovaní mal človek na výber zo základných darčekov... 3 mesiace bežala akcia a mal som komplet výbavu povedzme na dovolenku - termosku, 12V autochladničku, špicovú cestovnú tašku na koliečkach (využívam ju doteraz), bundu, ruksak, zopár tričiek a ešte som za zvyšné body zobral dvoch plyšákov pre kamarátku
-
hojko
Site Admin
Kibo: Dnes som si dal vytlacit k uctu pocet bodov, bolo tam nejak 6100 bodov za dva ci tri roky tankovania. Jedina vec, ktora ma v minulosti v katalogu uputala, tak to su pobytove poukazky v sieti Holiday Plus (nemylit s Holiday Inn), tusim okolo 4500 bodov bola poukazka pre 2 osoby na 2 noci v tejto sieti, su to fakticky hotely a penziony (nizsej cenovej kategorie, kde je bezna cena tak 30-40 eur/os/noc) po celej Europe, takze by som to rad vyuzil a spojil s nejakou cestou do zahranicia (Rakusko, Svajciarsko alebo Taliansko).
neviete nahodou ako je to s platenim? pripisu sa mi smartbody aj pri plateni kartou?
// vdakaa vdakaa
// vdakaa vdakaa
Isteze sa pripisu.
-
RATZINGER666
Darca
samozrejme 
// test ma predbehol
// test ma predbehol
este k tej shell obsluhe: http://forum.autobazar.eu/pozor-na-obsl ... 43593.html
v skratke chlapik obsluha natankoval miesto nafty benzin.
v skratke chlapik obsluha natankoval miesto nafty benzin.
ja nikdy nedavam obsluhe ani umyt okno, ja si najradsej vsetko robim sam
hojko napísal:Kibo: Dnes som si dal vytlacit k uctu pocet bodov, bolo tam nejak 6100 bodov za dva ci tri roky tankovania. Jedina vec, ktora ma v minulosti v katalogu uputala, tak to su pobytove poukazky v sieti Holiday Plus (nemylit s Holiday Inn), tusim okolo 4500 bodov bola poukazka pre 2 osoby na 2 noci v tejto sieti, su to fakticky hotely a penziony (nizsej cenovej kategorie, kde je bezna cena tak 30-40 eur/os/noc) po celej Europe, takze by som to rad vyuzil a spojil s nejakou cestou do zahranicia (Rakusko, Svajciarsko alebo Taliansko).
mna zase zaujali v katalogu poukazky na zlavu 5€ v eshpe parfums.sk a je to len za 10 smart bodov a zlava plati len pri nakupe nad 20€. toto sa mi zda realna vec za 10 bodov...
-
Hellboy248
Guru wannabe
Fuxxo: tu zlavu do parfums berem pravidelne, skoda ze mozes pouzit iba jeden kupon na jeden nakup ./
tak to je skoda, lebo tam by som nakupil pre celu rodinu aj pre kamosov 
-
RATZINGER666
Darca
este k tej obsluhe: neda sa to zovseobecnit, ze obsluhy na cerpacich pumpach su nespolahlive, vyplyvajuc z ich povolania sa to moze lahko stat, poznaju to ludia, co casto striedaju auta, a ked mate vlastne auto na benzin a sluzobak naftovy, sanca, ze sa clovek odrbe je celkom velka... a v tejto dobe supercitlivych motorov to moze sposobit aj znacne technicke problemy nasledovane nakladnymi opravami... je vsak na zamyslenie konanie obsluhy konkretnej cerpacej stanice i samotneho shellu... vyjadrenie ako "to nie je nasa vina" urcite nie je na mieste, takisto ako ich navrh na riesenie sudnou cestou...
-
hojko
Site Admin
CheZteR, Kybelvody: Kolkokrat sa stane, ze dostanes ine palivo ako chces??? Stane sa to na raz za rok na niektorej pumpe a zrazu si nebudem davat tankovat, umyvat okno ani nic podobne??? Na co sa mam spinit s hadicou od nafty a potom sa spinit pri umyvani okna, pripadne stat v zime vonku a umyvat okno, ked mi to moze pekne spravit obsluha??? Chodim tankovat vo velkej miere len na jednu Shell pump, obcas pridem na inu, ale vonkajsia obsluha ma uz pozna a vzdy tam necham 50 centov (obcas 40 ci 30 centov, zalezi od toho ako mam mince), no vzdy je tam ochota, krasne umyte predne a zadne okno, este aj spatne zrkadla, ked sa tankuje viac a je casu, tak aj vycistene svetla vpredu ci vzadu...
Fuxxo: Poukazky na parfumes.sk som si veru nevsimol, za tych par bodov to urcite vezmem, lebo casto odtial objednavam. Dik za info
Fuxxo: Poukazky na parfumes.sk som si veru nevsimol, za tych par bodov to urcite vezmem, lebo casto odtial objednavam. Dik za info
Ved ano, stat sa to moze. Ale mali to riesit inac. Je to len jedno auto( nie ako ta pumpa, kde mali zamenene paliva), to by ich nezruinovalo a este mu mohli dat aj nejakych par litrov ako ospravedlnenie.
ja som to nepisal kvoli tomu ze by som obsluhe neveril, mam svoje auto rad a rad si ho umyjem sam ... ked som ho zaje*al, tak ho umyjem
aj si ho natankujem sam... nic viac za tym hladat netreba
-
hojko
Site Admin
Cize ja potom nemam svoje auto rad, lebo si davam okna umyt na pumpe a tankovat tiez, ale to, ze ho doma rucne hodinu umyvam a vysavam uz nic neznamena???
hojko - ked ti mam pravdu povedat, tak nemas rad svoje auto. Ale pri hodinovom vysavani ho musis milovat
ja mam auto vacsinou ciste, ci uz sluzobne alebo sukromne. a celne okno dam obsluhe cistit len ked sa mi nechce s tym brbrat, co bolo za 3 roky asi 2x a odmenim sa stale 1€, lebo to clovek spravil na moju ziadost. a ked mam pravdu povedat tak ja nikdy neutriem okno tak bez smuh ako obsluha
ale tankovaciu pistol si obsluhujem sam... aj ked sa ponuknu, ze natankuju, tak podakujem a napukam si to tam sam