Shell ClubSmart

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Shell ClubSmart

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja tankujem fuelsave momentalne za 1,36.. co povazujem za dost vyhodne
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Uplatnuješ body na zľavu? Ak máš X tisíc bodov, tak sa to oplatí, ale pre niekoho, kto má 300 bodov na karte... Ale fakt je to asi to najlepšie, čo sa za tie body dá "kúpiť" :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mam momentalne okolo 5500 bodov a zlavu neuplatnujem, zbieram si body. Rozpraval som sa s chlapikom, ktory na pumpe tankuje ze co a ako, ze tam chodi jeden zivnostnik, ktory jazdi sam za seba a momentalne ma skoro 80 000 bodov. Ale ze vacsina kamionistov aj tak plati kreditnymi firemnymi kartami a tam body nie je mozne pripisat. Lenze ked pride tento kamionista, natankuje za 1200 eur, tak ma bodov a bodov.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no akcia plati iba do marca takze vyuzivam co sa da :) body mi netreba... tu klucenku, na ktoru body mam mi naozaj netreba :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

hojko, tak to je asi jediný človek, ktorý si z tých ich odmien aj niečo vyberie :D Ja tie body zbieram snáď 8 rokov a mám pocit, že jediné, čo si za ne môžem dovoliť, je minerálka... Odmeny v katalógu majú super, ale nereálne ohodnotené a keď chceš k bodom doplatiť, tak sa Ti tovar oplatí kúpiť rovno v obchode...
Staré dobré Esso, kde to mali zmáknuté tak, že už za pár natankovaní mal človek na výber zo základných darčekov... 3 mesiace bežala akcia a mal som komplet výbavu povedzme na dovolenku - termosku, 12V autochladničku, špicovú cestovnú tašku na koliečkach (využívam ju doteraz), bundu, ruksak, zopár tričiek a ešte som za zvyšné body zobral dvoch plyšákov pre kamarátku :P Za rovnaký odber PHM na Shellke by som mal v tej dobe rovnaké hovno ako teraz :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Kibo: Dnes som si dal vytlacit k uctu pocet bodov, bolo tam nejak 6100 bodov za dva ci tri roky tankovania. Jedina vec, ktora ma v minulosti v katalogu uputala, tak to su pobytove poukazky v sieti Holiday Plus (nemylit s Holiday Inn), tusim okolo 4500 bodov bola poukazka pre 2 osoby na 2 noci v tejto sieti, su to fakticky hotely a penziony (nizsej cenovej kategorie, kde je bezna cena tak 30-40 eur/os/noc) po celej Europe, takze by som to rad vyuzil a spojil s nejakou cestou do zahranicia (Rakusko, Svajciarsko alebo Taliansko).
CheZteR
Redeemer
Redeemer

neviete nahodou ako je to s platenim? pripisu sa mi smartbody aj pri plateni kartou?
// vdakaa vdakaa :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Isteze sa pripisu.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

samozrejme :)

// test ma predbehol :)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

este k tej shell obsluhe: http://forum.autobazar.eu/pozor-na-obsl ... 43593.html
v skratke chlapik obsluha natankoval miesto nafty benzin.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ja nikdy nedavam obsluhe ani umyt okno, ja si najradsej vsetko robim sam
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

hojko napísal:Kibo: Dnes som si dal vytlacit k uctu pocet bodov, bolo tam nejak 6100 bodov za dva ci tri roky tankovania. Jedina vec, ktora ma v minulosti v katalogu uputala, tak to su pobytove poukazky v sieti Holiday Plus (nemylit s Holiday Inn), tusim okolo 4500 bodov bola poukazka pre 2 osoby na 2 noci v tejto sieti, su to fakticky hotely a penziony (nizsej cenovej kategorie, kde je bezna cena tak 30-40 eur/os/noc) po celej Europe, takze by som to rad vyuzil a spojil s nejakou cestou do zahranicia (Rakusko, Svajciarsko alebo Taliansko).

mna zase zaujali v katalogu poukazky na zlavu 5€ v eshpe parfums.sk a je to len za 10 smart bodov a zlava plati len pri nakupe nad 20€. toto sa mi zda realna vec za 10 bodov...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Fuxxo: tu zlavu do parfums berem pravidelne, skoda ze mozes pouzit iba jeden kupon na jeden nakup ./
Fuxxo
Darca
Darca

tak to je skoda, lebo tam by som nakupil pre celu rodinu aj pre kamosov :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

este k tej obsluhe: neda sa to zovseobecnit, ze obsluhy na cerpacich pumpach su nespolahlive, vyplyvajuc z ich povolania sa to moze lahko stat, poznaju to ludia, co casto striedaju auta, a ked mate vlastne auto na benzin a sluzobak naftovy, sanca, ze sa clovek odrbe je celkom velka... a v tejto dobe supercitlivych motorov to moze sposobit aj znacne technicke problemy nasledovane nakladnymi opravami... je vsak na zamyslenie konanie obsluhy konkretnej cerpacej stanice i samotneho shellu... vyjadrenie ako "to nie je nasa vina" urcite nie je na mieste, takisto ako ich navrh na riesenie sudnou cestou...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

CheZteR, Kybelvody: Kolkokrat sa stane, ze dostanes ine palivo ako chces??? Stane sa to na raz za rok na niektorej pumpe a zrazu si nebudem davat tankovat, umyvat okno ani nic podobne??? Na co sa mam spinit s hadicou od nafty a potom sa spinit pri umyvani okna, pripadne stat v zime vonku a umyvat okno, ked mi to moze pekne spravit obsluha??? Chodim tankovat vo velkej miere len na jednu Shell pump, obcas pridem na inu, ale vonkajsia obsluha ma uz pozna a vzdy tam necham 50 centov (obcas 40 ci 30 centov, zalezi od toho ako mam mince), no vzdy je tam ochota, krasne umyte predne a zadne okno, este aj spatne zrkadla, ked sa tankuje viac a je casu, tak aj vycistene svetla vpredu ci vzadu...

Fuxxo: Poukazky na parfumes.sk som si veru nevsimol, za tych par bodov to urcite vezmem, lebo casto odtial objednavam. Dik za info :)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Ved ano, stat sa to moze. Ale mali to riesit inac. Je to len jedno auto( nie ako ta pumpa, kde mali zamenene paliva), to by ich nezruinovalo a este mu mohli dat aj nejakych par litrov ako ospravedlnenie.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ja som to nepisal kvoli tomu ze by som obsluhe neveril, mam svoje auto rad a rad si ho umyjem sam ... ked som ho zaje*al, tak ho umyjem :D aj si ho natankujem sam... nic viac za tym hladat netreba
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Cize ja potom nemam svoje auto rad, lebo si davam okna umyt na pumpe a tankovat tiez, ale to, ze ho doma rucne hodinu umyvam a vysavam uz nic neznamena???
Fuxxo
Darca
Darca

hojko - ked ti mam pravdu povedat, tak nemas rad svoje auto. Ale pri hodinovom vysavani ho musis milovat ;) ja mam auto vacsinou ciste, ci uz sluzobne alebo sukromne. a celne okno dam obsluhe cistit len ked sa mi nechce s tym brbrat, co bolo za 3 roky asi 2x a odmenim sa stale 1€, lebo to clovek spravil na moju ziadost. a ked mam pravdu povedat tak ja nikdy neutriem okno tak bez smuh ako obsluha :) ale tankovaciu pistol si obsluhujem sam... aj ked sa ponuknu, ze natankuju, tak podakujem a napukam si to tam sam :)
Napísať odpoveď