Nie niesom maniak ...
Čiže
Mám problém... Neviem či velký problém , ale píšem to tu , nudím sa , celý den sa tý problémom zaoberám a na nič som neprišiel
Čiže minule si tak hrajem minecraft , staviam domčeky jak nejaký architekt , a zničoho nič zhurta čierna obrazovka , tak si vravím reku dobre , čiernota zmizla , minecraft crash"ol" . Tak som ho zapol odznova , šlo to a šlo to vpohode celý deň.
Tak na ďalší deň idem do školy , pretrpím to idem na pivo a domov , zapnem si comp , dobre všetko vpohode ... pozriem veci na FB , pár zaujímavých viedí na zrelaxovanie mysle a tak ... Neskor , neskor si idem zahrat Majncraft , tak si to zapnem , načítala sa mi mapka , tak vravím si dobre no , dokončím si stavbičku , ale čo sa nestalo ejha pán božko ma asi nemá rád hodilo mi to presne taký istý crash ako včera , tak si vravím dobre no skúsim to zase , Zapnem a bum bác zase crash , a takto to robí dookola .
Vypisuje mi túto chybu
Kód: Vybrať všetko
Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recoveredNeskôr keď už ma to troška viac sralo šiel som na google , prelistoval som pár stranok vyskušal som vela návodov , stiahol najnovšie drivery , reinstaloval som grafiku , všeličo možné ... Ale stále Stále nič nepomohlo ... tak sa obratím na vás , len tak zo srandy , či náhodou nejaký múdry človek nepomôže , vždy je lepšie keď mi to vysvetlí slovák/čech ako keď nejaký angličan ...
Moja grafika : Nvidia GeForce 98oo GT driver 280.26
Mám vistu 64b , v guugli som našiel že niesom jediný komu sa to stávalo ,bolo tam viac užívatelov ktorý mali 64bitovu Vistu z pdbnou grafikou , a každému pomohlo niečo iné , no mne nepomohlo nič , rád popočúvam vaše rady ...
Vopred Diky , a písal som to tak aby to aj bolo zaujimavé na oči , tak sa nad tým nevrzušujte
V Prílohe je screen toho "erroru"