Nizke FPS GTX 560 TI
Nizke FPS GTX 560 TI
ahojte vlastim taketo pc amd phenom x 4 940 3.0 ghz taktovany na 3.3 ghz,5 gb ram,asus gtx 560 ti,cool master 600 W silent pro problem hry ako crysis,GTA 4 , metro 2033 a dalsie sa mi hybu extremne pomali gta 4 pri medium nastaveniah 20 fps nekedy zapnem a neda sa ani pohnut myslim 2 fps opetovne zapnutie hra ide na 20-25 fps ale dost casto sa seka ako keby stale cosi HDD nacitaval crysis pri dlsom pohlade do dialky hra ide pod 25 fps teraz zaujmavy dotaz mam 5 gb ram=2.1.1.1 64 bit windows mam teraz bere neobmedzene ram ked si dam 32 bit ktory bere iba cca max do 3.25 gb ide my vsetko ako ma aj hry rycholst pc je plynulejsia ale praveze 64 bit by mal byt sviznejsi je mozne ze mozem mat nejaku ram poskodenu pripadne ix kombinacia 2.1.1.1 GB rozny vyrobcovia robia ten problem prepacte za chiby v texte a dakujem sa pozitivne odpovede

-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nizke FPS GTX 560 TI
Hmm tak ako kombinácia 2+1+1+1 nikdy nebude robiť dobrotu, ale toto by to nemalo robiť. Skúšal si iný driver na grafiku/dosku? 64 bit je dosť háklivý na drivery, oproti 32 bit.
Len tak zo srandy. Máš zapojené prídavné napájanie na grafiku? Zvykne to rapidne znižovať výkon (aj 85% výkonu dole). Niektoré GK sa ani nezopnú (napr. moja GTX460) na iných ide výkon brutálne dole (napr. kamošova 8800GT). Skontroluj či máš zapojené obe PCI-E 6pin vetvy a daj vedieť.
nechal by som pre istotu prebehnut Memtest(http://www.memtest.org/#downiso), nech mas istotu ze ramky su OK
tak ja mam tieš gtx 560ti...8gb ram ... a phenom ii x4 960T
a napr neviem prečo ale skyrim na ultra ide s hrozne malo fps inym ludom to ide ovela lepši čim to moze byt ?
a napr neviem prečo ale skyrim na ultra ide s hrozne malo fps inym ludom to ide ovela lepši čim to moze byt ?
ano ano moja grafika ma 2 krat 6 pin mam zapojene obidva zdroj je 600 W cool master pro silent stal ma cosi cez 100 E,
dalej kamarat ma taky primerany isty hardwer len on ma msi ja mam asus gtx 560 ti ked som to videl unho neveril som a skusame hladat problem bohuzial neuspesne
dalej kamarat ma taky primerany isty hardwer len on ma msi ja mam asus gtx 560 ti ked som to videl unho neveril som a skusame hladat problem bohuzial neuspesne
Stále mi to nejako vychádza na ten zdroj. Chcelo by to vyskúšať tú grafiku v kamošovom PC, prípadne si od neho požičať zdroj a skúsiť ten. Ideálne by bolo keby ju vyskúšaš v inom PC.
takye moyno chyba ale nakoniec som bol nuteny prejst na windows xp grafika ostane nevyuzita a nektore tytuli ani nesputim kedze mam iba dx 9 ale konecne gta 4 ide pri maxime na 45/60 fps 
-
Thommas
Addict
Dúfam, že zato Pravidlá slovenského pravopisu rozbeháš. Pozri si prvú Sapovu radu, tam je najpravdepodobnejšie riešenie.
Podla mna si to vzdal velmi skoro. Hardver je evidentne v poriadku, takze chyba musela byt niekde v ovladacoch, pripadne v nastaveniach = lahko riesitelna.
-
p4ra
Redeemer
Mat 560Ti a vratit sa na XP v roku 2012 bez toho, aby si si nechal poradit od skusenejsich - to musis byt bud riadne blby alebo mat nasrate v hlave, ani sa nehnevaj.
uz treti krat som si sam menil cpu, grafiku aj complet maticnu dosku takze sa nepokladam za blbca co nevie narabat s pc ale co sa tyka toho problemu uz naozaj riesenie neviem dal som reklamovat grafiku grafa je okey ram som testoval ram su ok testoval som HDD takisto ziadna chyba takze taketo urazky tu nebudem pocuvat pekne som prosil o pomoc a dakujem vam ze ste mi radili a co sa tyka toho pravopisu to sa ospravedlnujem ale ak chete aby som tu pisal s dia kritikov a ze davam namiesto Z Y a opacne tak to nerieste ja som sa len snazil najst pomoc od ludi ktory by vedeli co to moze byt takze dakujem za pekne komenty s asi 10 bolo 4 k teme a ostatne len o pravopise a otom ze neviem nic o PC__!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Ale prave ked vies nieco o PC, tak by si mal vediet, ze ked nie je chyba v hw, tak bude v sw. Podla mna by urcite pomohla opatovna cista instalacia Windows 7 a najnovsie 64 bitove ovladace pre maticnu aj graficku kartu.
dakujem za tvoju snahu aj pomoc ale toto som uz spravil kompletne som naformatoval disk uplne do cista ze som tam nemal nic naistaloval som win 7 64 bit cez utilitku update manager gigabyte som dal vyhladat najnovsie ovladace pre maticnu dosku naslo mi iba audio driver /realtek,vsetko ostatne bolo akutalne s www.nvidia.com som si stiahol ovladace na kartu na win 7 64 bit 500 series vsetko islo aj sa naistalovalo bez problemov ciste pc le samotne GTA 4 a crysis a lagovalo to ako fras cca 20-25 fps ked som to zapol znova 1-2 fps nedalo sa ani hybat crysis pri medium bez aa 35 fps pri masakri ale dlhsom pohlade aj pod 20 fps podotikam ziadne progami nic ina ovladace reinstal na win xp 32 bit!!! vsetko ide ako ma aj system je ovela sviznejsi toto vsetko som uz skusal taketo zakladne veci to ovladam bohuzial nepomaha pc rozobrate overene ci je vstetko zapojene ako ma ale nic nic nic!!! 
Neviem no, proste je to divne. Mozno robia problemy tie RAMky, ale nemali by. Ale ok, ked si spokojny s XP tak v poriadku 
nie som spokojni ked mam graficku s dx 11 za 240 E ked som ju kupoval ale ina varianta nie je ako bud mat xp a frcat ako ma byt alebo s lagmi a slabimi fps na win 7 dx 11 bohuzial hladam riesenie uz asi mesiac ale bezvisledne

-
hrban
Addict
sa nečudujem, že ti to nefunguje, keď nemáš ovládače na matičnú...
stiahni ich na stránke výrobcu, tam musia byť a urob pre istotu aj update Biosu
a pre istotu hoď sem aj akú máš presne dosku, a ostatné komponenty do detajlu
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2012, 18:14)
aha teraz čítam, RAM rôznych výrobcvov (možno aj rôzne takty a časovanie) v 4 slotoch buď rád, že sa to zapne.... a čo čakáš, veď si si sám odpovedal, keď win7 32 bit žere len 3.25GB (normálna RAM spolu aj s RAM na GK) tak to ide plynule a keď načítaš všetkých 5GB tak to blbne. Z toho je jasné, že doska nedokáže pracovať s tou kombináciou, Veď daj si win7 64 bit nainštaluj ovládače na dosku, updatni BIOS, daj ovládače grafiky a ak nepomôže tak vyberaj RAM-ky a kombinuj tak aby to išlo normálne keď iba 3GB budeš mať aj tak to pôjde lepšie ako na winxp...a potom si len RAM dokúpiš, kvôli grafike by bolo treba
stiahni ich na stránke výrobcu, tam musia byť a urob pre istotu aj update Biosu
a pre istotu hoď sem aj akú máš presne dosku, a ostatné komponenty do detajlu
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2012, 18:14)
aha teraz čítam, RAM rôznych výrobcvov (možno aj rôzne takty a časovanie) v 4 slotoch buď rád, že sa to zapne.... a čo čakáš, veď si si sám odpovedal, keď win7 32 bit žere len 3.25GB (normálna RAM spolu aj s RAM na GK) tak to ide plynule a keď načítaš všetkých 5GB tak to blbne. Z toho je jasné, že doska nedokáže pracovať s tou kombináciou, Veď daj si win7 64 bit nainštaluj ovládače na dosku, updatni BIOS, daj ovládače grafiky a ak nepomôže tak vyberaj RAM-ky a kombinuj tak aby to išlo normálne keď iba 3GB budeš mať aj tak to pôjde lepšie ako na winxp...a potom si len RAM dokúpiš, kvôli grafike by bolo treba
takze poporade>
http://www.alza.sk/amd-phenom-ii-x4-940 ... 107968.htm
http://www.alza.sk/asus-engtx560-ti-dci ... 215835.htm
http://www.alza.sk/zdroj-coolermaster-s ... d96634.htm
http://zakladne-dosky.heureka.sk/gigaby ... zQodvzES7Q
znova uz som to skusal install win 7 64 bit,dal som dvd ktore bolo rpi maticnej naistaloval som ovladace potom som siel na gigabyte stranku kde som dal scan a vyhladanie najnovsich ovladacov vstetko akutal okrem audio driver tak som ho stiahol a instalol presne ako pises to iste som si myslil aj ja tak som vytahval ram roznu kombinaciu bez vysledku stale to same a to iste striedal som kombinaciu ale nepomohlo
http://www.alza.sk/amd-phenom-ii-x4-940 ... 107968.htm
http://www.alza.sk/asus-engtx560-ti-dci ... 215835.htm
http://www.alza.sk/zdroj-coolermaster-s ... d96634.htm
http://zakladne-dosky.heureka.sk/gigaby ... zQodvzES7Q
znova uz som to skusal install win 7 64 bit,dal som dvd ktore bolo rpi maticnej naistaloval som ovladace potom som siel na gigabyte stranku kde som dal scan a vyhladanie najnovsich ovladacov vstetko akutal okrem audio driver tak som ho stiahol a instalol presne ako pises to iste som si myslil aj ja tak som vytahval ram roznu kombinaciu bez vysledku stale to same a to iste striedal som kombinaciu ale nepomohlo
-
Thommas
Addict
Odfoť vnútro PC. A ak sa dá, nie dákou VGA kamerou na starej Nokii 6020.
zabudol som dotat ze update biosu som urobil uz pocas toho problemu asi mesiac do zadu verzia bola akasi F 6 moja k dispozicii bola uz F 11 update prebehol okey pri zapnuty pc mi pise verziu bioasu f 11 takisto bez nejakej zmeny!!