Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
Aj pre taketo pripady si coraz viac ludi dava do aut onboard kamery, ak ti nezachrani kozu pri dokazovani nejakeho priestupku tak pomoze aspon v takom pripade. Uz dlhsie zvazujem jej zaobstaranie.
Dalsi zostrih situacii zo slovenskych ciest:
1:13, co je zle? Blinker mal vyhodeny a v autoskole ma moja psychoticka instruktorka ucila, ze v takom pripade treba dat prednost alebo prinajmensom spomalit.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ale prednosť autobusu pri vychádzaní zo zastávky platí iba v obci...a hento očividne v obci nebolo...
Prednost autobusu pri vychadzani zo zastavky plati len v noci? Mame tu novelu zakona alebo ti to kto povedal?
... a ako druhy raz pozeram, ani na zastavke nie.
-
Grim
Darca
...wtf?...ja som písal, že v OBCI, nie v NOCI...heker napísal:Prednost autobusu pri vychadzani zo zastavky plati len v noci? Mame tu novelu zakona alebo ti to kto povedal?
LOL, fail 
Nepochopitelne...
-
drop
Medium Star
<< k videu hore. Myslim si, ze tam je nejaka blondynka co dostala smyk a snazi sa silou mocou vystverat hore alebo nejaky t-pack co vie, ze ked tam zapadne tak uz tam ostane. Na takych cestach bez stredovych zvodidiel by sa to dalo cakat.
//edit: chzt jop akurat citam ten prvy prispevok. Aby sa clovek bal, ze kto so zachvatom do teba nebura.
Myslim, ze toto je este viac nepochopitelne
http://www.mojevideo.sk/video/12a22/nel ... a_mna.html
//edit: chzt jop akurat citam ten prvy prispevok. Aby sa clovek bal, ze kto so zachvatom do teba nebura.
Myslim, ze toto je este viac nepochopitelne
http://www.mojevideo.sk/video/12a22/nel ... a_mna.html
prvy koment pod videom je zaujimavy
Tomu by mali dozivotne zobrat vodicak. Pripada mi presne ako ten typ cloveka o ktorom sme sa bavili v teme o diferenciali - auto berie iba ako prostriedok na prepravu medzi bodmi A a B a vobec nerozumie zakladnym fyzikalnym zakonom, teda ze nemoze len tak zastavit v lavom pruhu na ceste kde auta chodia 130kou.
Velka skoda, ze ta Celica neprisla neskor a nezmasakrovala ho tam.
//CheZteR: aha, no tak potom nic, pokazena sranda
Ale pri tej zaplave videi so zenami za volantom, ktore si az prilis casto mylia plyn s brzdou a ignoruju narazy to malokomu pripadalo tak, ze pricina moze byt ina 
Velka skoda, ze ta Celica neprisla neskor a nezmasakrovala ho tam.
//CheZteR: aha, no tak potom nic, pokazena sranda
-
drop
Medium Star
Ale verim tomu keby nema onboard kameru tak by zacal ten prvy vymyslat, ze mu prebehli nejake zvery cez cestu a este by bol on vinny ten co nedobrzdil. 
Ten druhý vodič otvoril dvere, inak by mu ich ta celica nevzala. Asi chcel ist tiež debatovat.
Inak podla frekvencie aut v pravom pruhu pred zastavenim, po zastaveni a s casovou medzerou medzi zastavenim a nazarom to vyzera tak, že 3-4 auta za nimi sa stihli preradit vpravo a pred soferom celici za zrazu otvoril nepekny pohľad na pred ním stojace auta.
Inak podla frekvencie aut v pravom pruhu pred zastavenim, po zastaveni a s casovou medzerou medzi zastavenim a nazarom to vyzera tak, že 3-4 auta za nimi sa stihli preradit vpravo a pred soferom celici za zrazu otvoril nepekny pohľad na pred ním stojace auta.
Minule sa mi stala nemilá vec. Šiel som z Humenného smerom na Michalovce, resp. Strážske (tempomatovou stovkou) až som dobehol vodiča striebornej 406 s čiernou kapotou a SPŽ Michaloviec (týmto ho pozdravujem), ktorý šiel stálou 60tkou. Nakoľko nebola možnosť predbehnúť ho, tak som za ním šiel spokojne 60Km/h až do dediny, kde som ho nemal dôvod predbiehať. Za dedinou (kde pokračoval znova 60Km/h), na konci nadjazdu, (tam kde začínalo klesanie) som ho začal predbiehať a čo sa nestalo? Milý pán šofér podradil a začal pridávať plyn. Naštastie som sa pred neho zaradil v nejakej 140tke, pár metrov pred autom kt. šlo v protismere.
Neviem či jeho ego proste neznesie že ho niekto predbieha, alebo nemá šoférov s bratislavskými ŠPZ, ale jednoducho nechápem čo niekoho vedie ku takémuto správaniu. Doteraz ľutujem že som si nezapísal SPŽ alebo ho nezastavil a slušne sa ho to opýtal, lebo toto mi fakt do hlavy nejde.
Neviem či jeho ego proste neznesie že ho niekto predbieha, alebo nemá šoférov s bratislavskými ŠPZ, ale jednoducho nechápem čo niekoho vedie ku takémuto správaniu. Doteraz ľutujem že som si nezapísal SPŽ alebo ho nezastavil a slušne sa ho to opýtal, lebo toto mi fakt do hlavy nejde.
Heh, takých je milión...najmä ak je presvedčený, že tvoje auto je horšie/špatnejšie ako jeho.
Lord_3D: Nemala tá 406-tka z MI zadné číre tuningové svetla? Lebo zažil som ako strieborná 406 v Mi zastala pred prechodom a dávala prednosť chodcom, ktorý mali na semafore červenú, ale autá zelenú. Tak či náhodou nejde o toho istého zmetka.
-
Kibo
Hardcore addict
Už sa mi tiež takýto vec stala a vtedy by som sa najradšej viezol v dákom starom kontajneri a tomu dementovi zarovnal kľučky na aute
Vyriešiť by to mohla iba rozprávka typu novela trestného či cestného zákona, že ak by Ti takto nedovolil vodič predbiehaného auta pri predbiehacom manévri zaradiť sa a ocitol by si sa v ohrození oproti idúcim autom, následné vytlačenie toho kreténa by bola vlastne iba nutná sebaobrana 
Myslím že tuningové svetla nemal, ale aby robil niekto toto v MI som ešte nevidel. Skôr by som od čakal že tým chodcom niekto prednosť nedá hoci majú zelenú ;Dm4jor napísal:Lord_3D: Nemala tá 406-tka z MI zadné číre tuningové svetla? Lebo zažil som ako strieborná 406 v Mi zastala pred prechodom a dávala prednosť chodcom, ktorý mali na semafore červenú, ale autá zelenú. Tak či náhodou nejde o toho istého zmetka.
Ja som skôr toho názoru že mu treba poriadne roztrepať speťáky a bočné okná, keď už ma v nich "nevidí". Keby že som si 100% istý že ide o konkrétne auto patriace tomu kreténovi, neváhal by som ani jednu minútu. Lebo tu už končí nejaké dokazovanie si, že má silnejšie auto alebo väčšie ego. A hlavne viem, že spravodlivosti sa nedočkám ani s dôkazmi, nie to ešte bez nich..Kibo napísal:Už sa mi tiež takýto vec stala a vtedy by som sa najradšej viezol v dákom starom kontajneri a tomu dementovi zarovnal kľučky na aute Vyriešiť by to mohla iba rozprávka typu novela trestného či cestného zákona, že ak by Ti takto nedovolil vodič predbiehaného auta pri predbiehacom manévri zaradiť sa a ocitol by si sa v ohrození oproti idúcim autom, následné vytlačenie toho kreténa by bola vlastne iba nutná sebaobrana