Za popieranie holokaustu dostal tri roky
Re: Za popieranie holokaustu dostal tri roky
Ten popisok je nepravdivý ako to samotné číslo 100 000 000 je prehnané, rozoberal som to tu stokrát.
Nikto nijako nezľahčuje obete gulagov, vykynožených Arméncov Turkami či čínske obete pri veľkom skoku a kultúrnej revolúcii. Mlátiš prázdnu slamu.
Nikto nijako nezľahčuje obete gulagov, vykynožených Arméncov Turkami či čínske obete pri veľkom skoku a kultúrnej revolúcii. Mlátiš prázdnu slamu.
1. Hughito ktoré číslo je nepravdivé a odkiaľ čerpáš? odkaz, štatistika, a pod..
2. Prečo máš potrebu sa vyjadrovať ku každému príspevku aj k tomu, ku ktorému zjavne nemáš čo povedať ?
3. Kto teda takými holými vetami bez faktov aké si tu predviedol mláti prázdu slamu?
4. Kto stojí za obeťami z gulagov?
Už raz som ti dokonca dokázal že nepoznáš ani pravidvé čísla vyvezených Slovákov do gulagov takže je to do teba trochu trápne.
5. Inak Hughito prečo ty možeš napsíať, že obetí gulagov bolo menej ako 100 miliónov a keď niekto napíše o holokauste to isté tak je zvretý?
Podľa mňa by si tiež mal sedieť v base alebo minimálne byť emigrovaný.
http://www.szcpv.org/10/unosy.pdf
Svetové združenie bývalých čsl. politických väzňov- v Sekcii násilne odvlečených, eviduje okolo 800 členov. V súvislosti s prijatím novely zákona č. 274/2007 Z.z. o príplatku k dôchodku, ktorý bývala vláda R. Fica na podnet našej organizácie novelizovala tak, aby sa vzťahoval aj na siroty po usmrtených v Gulagoch sa stále hlásia deti usmrtených v Gulagoch. Takto až teraz zisťujeme mená usmrtených, o ktorých sa doteraz ani nevedelo. Pokaľ Ján Košút uvádzal počet usmrtených 524, počet nami evidovaných mŕtvych je oveľa vyšší a postupne sa približuje k číslu 1000. Už len toto zistenie je šokujúce a potvrdzuje vysokú úmrtnosť násilne odvlečených. Možnosti našej organizácie sú však značne obmedzené a limitované najnižšou dotáciou akú, v porovnaní so SZPB a našimi partnerskými organizáciami KPVS a Politickí väzni ZPKO, dostávame od Sekcie verejnej správy MV SR, preto nie je v našich možnostiach viesť plnohodnotný a efektívny výskum štatistiky počtu násilne odvlečených.
A to ešte neviem či sú v tých číslach započítaní slovenskí vojaci, ktorí boli považovaní za nepriateľov a okamžite aj s veliteľmi transportovaní, tam ich boli tisíce, neviem teraz či 20 000 alebo 40 000.
a tvoja reackia?
http://www.hojko.com/jozef-tiso-a-slove ... 6-580.html
- Existuje orkem židovského aj slovenský holokaust aj slovanský holokaust a ten nemá ani len výročie v kalendári.
Inak kali ťa v inej téme tiež zmietol zo stola ale stále to nejako skúšaš uhrať, vyčkáš pár mesiacov a opäť rovnaká propaganda kým sa na to zabudne. Je to už priehľadné.
http://www.hojko.com/jozef-tiso-a-slove ... ?start=740
2. Prečo máš potrebu sa vyjadrovať ku každému príspevku aj k tomu, ku ktorému zjavne nemáš čo povedať ?
3. Kto teda takými holými vetami bez faktov aké si tu predviedol mláti prázdu slamu?
4. Kto stojí za obeťami z gulagov?
Už raz som ti dokonca dokázal že nepoznáš ani pravidvé čísla vyvezených Slovákov do gulagov takže je to do teba trochu trápne.
5. Inak Hughito prečo ty možeš napsíať, že obetí gulagov bolo menej ako 100 miliónov a keď niekto napíše o holokauste to isté tak je zvretý?
Len zo Slovenska sa počet ovedzených do Gulagov odhaduje od 60 000 až po 80 000 a 120 000 ako píše V. Bystrov vo svojej knižke. Už dnes je počet zvraždených vyšší než udáva oficálna vládna štatistika!Ak by sme mali hovoriť o presných číslach tak uvediem teóriu podľa Roberta Conquesta, britského historika zvlášť sa špecializúcujeho na Sovietsky zväz. Podľa jeho zistení sa v táboroch vystriedalo za rok asi 8 000 000 väzňov, v roku 1948 to bolo 10 000 000 a v roku 1952 až 13 000 000 ľudí. Z toho ročne bolo asi 855 000 úmrtí (či už to boli popravení väzni alebo zomreli z iných príčin) čo len za obdobie 1938 – 1953 dáva počet 12 000 000 mŕtvych!! Muži, ženy a výnimkou neboli ani deti museli pracovať aj v mínus 60 stupňových mrazoch bez poriadneho oblečenia a jedla v katastrofálnych podmienkach
http://www.szcpv.org/10/unosy.pdf
Svetové združenie bývalých čsl. politických väzňov- v Sekcii násilne odvlečených, eviduje okolo 800 členov. V súvislosti s prijatím novely zákona č. 274/2007 Z.z. o príplatku k dôchodku, ktorý bývala vláda R. Fica na podnet našej organizácie novelizovala tak, aby sa vzťahoval aj na siroty po usmrtených v Gulagoch sa stále hlásia deti usmrtených v Gulagoch. Takto až teraz zisťujeme mená usmrtených, o ktorých sa doteraz ani nevedelo. Pokaľ Ján Košút uvádzal počet usmrtených 524, počet nami evidovaných mŕtvych je oveľa vyšší a postupne sa približuje k číslu 1000. Už len toto zistenie je šokujúce a potvrdzuje vysokú úmrtnosť násilne odvlečených. Možnosti našej organizácie sú však značne obmedzené a limitované najnižšou dotáciou akú, v porovnaní so SZPB a našimi partnerskými organizáciami KPVS a Politickí väzni ZPKO, dostávame od Sekcie verejnej správy MV SR, preto nie je v našich možnostiach viesť plnohodnotný a efektívny výskum štatistiky počtu násilne odvlečených.
A to ešte neviem či sú v tých číslach započítaní slovenskí vojaci, ktorí boli považovaní za nepriateľov a okamžite aj s veliteľmi transportovaní, tam ich boli tisíce, neviem teraz či 20 000 alebo 40 000.
a tvoja reackia?
Teda žiadne rumázganie ako tuto nad židmi. To mi príde trošku čudné.Akože, ja sa nečudujem, že bolo tak vojakmi Slovenskej armády naložené. Veď je to úplne logické, v podstate to boli členovia nepriateľskej armády. Týmto ale nechcem povedať, že s tým súhlasím.
http://www.hojko.com/jozef-tiso-a-slove ... 6-580.html
- Existuje orkem židovského aj slovenský holokaust aj slovanský holokaust a ten nemá ani len výročie v kalendári.
Inak kali ťa v inej téme tiež zmietol zo stola ale stále to nejako skúšaš uhrať, vyčkáš pár mesiacov a opäť rovnaká propaganda kým sa na to zabudne. Je to už priehľadné.
http://www.hojko.com/jozef-tiso-a-slove ... ?start=740
Nechám ťa povariť sa v tvojej šťave: ty si ho udal, ty ho dokáž. Som zvedavý.1. Hughito ktoré číslo je nepravdivé a odkiaľ čerpáš? odkaz, štatistika, a pod..
A to sa stalo kde ? Ja mám k tomu čo povedať.2. Prečo máš potrebu sa vyjadrovať ku každému príspevku aj k tomu, ku ktorému zjavne nemáš čo povedať ?
Jedine ty.3. Kto teda takými holými vetami bez faktov aké si tu predviedol mláti prázdu slamu?
Tí, čo ich zradili a držali v prevádzke. Štátna moc.4. Kto stojí za obeťami z gulagov?
Lebo obetí gulagov nebolo 100 000 000, to, že to tvrdíš, dokazuje len tvoju nevedomosť. Si absolútne mimo.5. Inak Hughito prečo ty možeš napsíať, že obetí gulagov bolo menej ako 100 miliónov a keď niekto napíše o holokauste to isté tak je zvretý?
1000. Hm. Odvlečených bolo cca 80 000 desaťtisíc - čísla sa rôznia, každopádne veľmi veľa.Takto až teraz zisťujeme mená usmrtených, o ktorých sa doteraz ani nevedelo. Pokaľ Ján Košút uvádzal počet usmrtených 524, počet nami evidovaných mŕtvych je oveľa vyšší a postupne sa približuje k číslu 1000. Už len toto zistenie je šokujúce a potvrdzuje vysokú úmrtnosť násilne odvlečených.
Len na porovnanie: koľko sa vrátilo ľudí z nacistických koncentračných táborov ? V gulagoch bola dozaista obrovská úmrtnosť, otrasné podmienky, ale nešlo primárne o vyhladzovanie tábory a už vôbec nie o vyhladzovanie tábory pre Slovanov, ale pre všetkých nepohodlných ľudí.
Zmietol ? Nezmietol, takisto ako ty nie. Nechaj si tvoje subjektívne hodnotenia a venujme sa faktom.
A to boli komisári z vyvolenej zeme, však?Tí, čo ich zradili a držali v prevádzke. Štátna moc.
1000. Hm. Odvlečených bolo cca 80 000 desaťtisíc - čísla sa rôznia, každopádne veľmi veľa.
Ministerstvo spravodlivosti SR – odbor rehabilitácií a odškodňovania v spolupráci s Jánom Košútom uvádza počet 6973 odvlečených a 524 usmrtených.
Oficálne štatistiky ministerstva sú na smiech. Ale toto číslo oficálne platí a prezentuje sa pritom sa týmto klame.
Čo sa týka mojich zdrojov neskôr ich doplním teraz už nemám čas.
Áno, už sme pochopili, že združenie, ktoré sa o to zaujíma udáva počet 1000 a to nemusí byť konečné číslo. Ale stále je to nízke číslo vzhľadom k tým 70 000 alebo aj viac vyvezeným.Ministerstvo spravodlivosti SR – odbor rehabilitácií a odškodňovania v spolupráci s Jánom Košútom uvádza počet 6973 odvlečených a 524 usmrtených.
Opätovne - pozri si koľko bolo vyvlečených ľudí zo Slovenska do nacistických koncentračných táborov a koľkí sa vrátili.
Ale o to nejde, neprevracaj diskusiu. Chcem vidieť ten zdroj, ktorý tvrdí, že v ruských gulagoch zahynulo 100 000 000 ľudí.
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2012, 15:54)
karmista: Ďakujem za mínusku, ešte nájdi, kde som tvrdil, že číslo 6 000 000 je pravdivé.
Óóó, ďalší nazúrení karmista, ktorého sa dotkol môj príspevok a ktorý nečíta celú tému, ale za to anonymne rozdávať mínusky vie.
Hughito v inej teme si pisal citujem: "Samozrejme, že 6 miliónov je skôr symbolické číslo, určené pre verejnosť." Takze aj tych 100 milionov mozno oznacit za symbolicke urcene pre verejnost.
Naco ale chcem upozornit je ze cislo 6 milionov (aj napriek tomu ze si uvedomujes ze neni presne) ho tu v inych debatach uvadzas takmer ako holy fakt, a ked urobi v podstate to iste ivan ale v opacnom garde, si prvy kto sa ozyva, spochybnuje, zlachcuje a vyzaduje presne fakty.
Inak k teme http://www.vzdelavaci-institut.info/?q= ... n_Graf.pdf
Graf (revizionista) spochybnuje niektore Irvingove cisla a zavery v operacii Reinhard ku ktorym dospel prave pod natlakom statnej moci.
Naco ale chcem upozornit je ze cislo 6 milionov (aj napriek tomu ze si uvedomujes ze neni presne) ho tu v inych debatach uvadzas takmer ako holy fakt, a ked urobi v podstate to iste ivan ale v opacnom garde, si prvy kto sa ozyva, spochybnuje, zlachcuje a vyzaduje presne fakty.
Inak k teme http://www.vzdelavaci-institut.info/?q= ... n_Graf.pdf
Graf (revizionista) spochybnuje niektore Irvingove cisla a zavery v operacii Reinhard ku ktorym dospel prave pod natlakom statnej moci.
Stále vám uniká pointa, chlapci, stále.
Dobre, idem s kožou von. 100 000 000 môžeme brať tak isto symbolicky ako 6 000 000, aj keď obidve tieto čísla nie sú presné a sú skôr nadhodnotené ako reálne.
V čom som však ja primárne oponoval Ivanovi, bolo toto: Ivan tvrdil, že to číslo 100 000 000 sa viaže k obetiam v gulagu, čo je nezmysel. Gulagy boli čisto ruskou záležitosťou.
Číslo 100 000 000 sa ale viaže k celkovému počtu obetí komunistických obetí na celom svete, vrátane režimov v Číne, Kambodži a všetkých ostatných režimov, ktoré sa dajú/dali sa označiť ako komunistické. Toto číslo vychádza z knihy: Čierna kniha komunizmu.
Je to jasné, páni ?
Dobre, idem s kožou von. 100 000 000 môžeme brať tak isto symbolicky ako 6 000 000, aj keď obidve tieto čísla nie sú presné a sú skôr nadhodnotené ako reálne.
V čom som však ja primárne oponoval Ivanovi, bolo toto: Ivan tvrdil, že to číslo 100 000 000 sa viaže k obetiam v gulagu, čo je nezmysel. Gulagy boli čisto ruskou záležitosťou.
Číslo 100 000 000 sa ale viaže k celkovému počtu obetí komunistických obetí na celom svete, vrátane režimov v Číne, Kambodži a všetkých ostatných režimov, ktoré sa dajú/dali sa označiť ako komunistické. Toto číslo vychádza z knihy: Čierna kniha komunizmu.
Je to jasné, páni ?
Už jeden človek čo umrel v gulagu, koncentráku alebo nezmyselne na bojisku je tragédia. Je jedno či to bol žid, slovák, rus, maďar, číňan.. Ozaj zbytočné je sa hádať či to bolo 6 alebo 5 a pol milióna, ale zdroje si kľudne vyjasnite, to je len dobre. Ja som sem ten odkaz nedal kvôli židom, ale kvôli tomu, že je to dokonalá demonštrácia človeka a ľudskej spoločnosti. To je demokracia.
Židia si zjavne svoju národnú históriu vypropagovali a vybojovali si jej "ochranu". To, že my svoju históriu nepoznáme, nepropagujeme a neochraňujeme je len naša vina.
Ak máš záľubu v histórii Ivan a zdá sa ti, že niečo sa dnes zamlčuje, skresľuje alebo zatajuje => Smelo píš, publikuj, šír, propaguj. Ja ti vyslovujem podporu a rovnako každému kto tak činí nezávisle na tom, za ktorú stranu kope. A úprimne toto fórum nie je najlepšia voľba pre všetky veci ktorými prispievaš. Skôr by som si na tvojom mieste našiel nejaký free ruský hosting, za 5 min zpráskal stránku v nejakom opensource CMS a potom si už len stačí registrovať kdekoľvek doménu. To by malo väčší zmysel než toto fórum.
Židia si zjavne svoju národnú históriu vypropagovali a vybojovali si jej "ochranu". To, že my svoju históriu nepoznáme, nepropagujeme a neochraňujeme je len naša vina.
Ak máš záľubu v histórii Ivan a zdá sa ti, že niečo sa dnes zamlčuje, skresľuje alebo zatajuje => Smelo píš, publikuj, šír, propaguj. Ja ti vyslovujem podporu a rovnako každému kto tak činí nezávisle na tom, za ktorú stranu kope. A úprimne toto fórum nie je najlepšia voľba pre všetky veci ktorými prispievaš. Skôr by som si na tvojom mieste našiel nejaký free ruský hosting, za 5 min zpráskal stránku v nejakom opensource CMS a potom si už len stačí registrovať kdekoľvek doménu. To by malo väčší zmysel než toto fórum.
Zatiaľ som našiel len dostojevského údaje o 100 miliónoch obetiach ale som si istý že som ešte niekde videl údaje o mŕtvych len to neviem nájsť.
Inak presný počet obetí asi nebude nikdy zistený pretože sa počítajú len osoby ktoré niekto zháňal a niekomu chýbali.
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2012, 20:43)
http://sites.google.com/site/tvojoponen ... ny-ateizmu
Aká smiešna stránka ktorá sa snaží dokázať že ten kto zavraždí 3 ľudí je lepší ako ten kto zavraždí 4 roch
Navyše ateizmus nie je nábožentvo ako sa dá niečo také vôbec porovnávať, ateisti nemajú nijakú spoločnú vieru ani spoločné črty, ani spoločné motlidby, ani morálku.
Inak presný počet obetí asi nebude nikdy zistený pretože sa počítajú len osoby ktoré niekto zháňal a niekomu chýbali.
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2012, 20:43)
http://sites.google.com/site/tvojoponen ... ny-ateizmu
Aká smiešna stránka ktorá sa snaží dokázať že ten kto zavraždí 3 ľudí je lepší ako ten kto zavraždí 4 roch
Navyše ateizmus nie je nábožentvo ako sa dá niečo také vôbec porovnávať, ateisti nemajú nijakú spoločnú vieru ani spoločné črty, ani spoločné motlidby, ani morálku.
Dostojevského ?
Opakujem 100 000 000 je číslo, horná hranica, počtu obetí komunistických režimov po celom svete.
To, že sa ťažko odhadujú obetí gulagov je jasné, ale zdôrazňujem aj to, že nešlo o primárne vyhladzovanie tábory.
Opakujem 100 000 000 je číslo, horná hranica, počtu obetí komunistických režimov po celom svete.
To, že sa ťažko odhadujú obetí gulagov je jasné, ale zdôrazňujem aj to, že nešlo o primárne vyhladzovanie tábory.
-
megarightman
Novice
Nastal Čas Pravdy
Píše Vám človek, ktorý sa v blízkej dobe stane za toto politickým väzňom, ale prv než ma niekto z vás udá si ma vypočujte. Nemám inej cesty ako zinformovať ľudí ako je táto. Veľmi veľa riskujem, ale nemám na vyber, keď pravda mi je dôležitejšia ako zákon. Dlhé roky som vyšetroval systém v ktorom sa nachádzame a nemám už moc času, preto som sa to malo času, čo mi zostava rozhodol venovať naplno v boji proti systému informačnou metódou. Viem, že veľa ľudí nemá čas, ale toto sa týka nás všetkých.
Výsledky mojich vyšetrovaní nájdete na mojej www stránke:
http://www.fullyallgood.com/pravda.html
Tu sú ukážky z dokumentárneho filmu s názvom Najväčšia Pravda, ktorého som tvorcom:
Tu si môžete stiahnuť celý film:
https://mega.co.nz/#F!kE9RFbRT!cuN-UWPZ--cnM0i-WgKNmg
Píše Vám človek, ktorý sa v blízkej dobe stane za toto politickým väzňom, ale prv než ma niekto z vás udá si ma vypočujte. Nemám inej cesty ako zinformovať ľudí ako je táto. Veľmi veľa riskujem, ale nemám na vyber, keď pravda mi je dôležitejšia ako zákon. Dlhé roky som vyšetroval systém v ktorom sa nachádzame a nemám už moc času, preto som sa to malo času, čo mi zostava rozhodol venovať naplno v boji proti systému informačnou metódou. Viem, že veľa ľudí nemá čas, ale toto sa týka nás všetkých.
Tu sú ukážky z dokumentárneho filmu s názvom Najväčšia Pravda, ktorého som tvorcom:
Tu si môžete stiahnuť celý film:
https://mega.co.nz/#F!kE9RFbRT!cuN-UWPZ--cnM0i-WgKNmg
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mňa osobne odradí každý blog, ktorý je plný hrubých gramatických chýb. Žiadne relevantné zdroje na podloženie tvrdení (tak napríklad v sekcii Náboženstvá)...
Keď som si tak čítal biografiu, strašne mi to pripomínalo nedávno kolované video po Internete z nejakej reality show, v ktorej nejaký autista tvrdil, že programuje program, ktorý spojí Windows s Media Playerom a že to bude predávať Microsoftu
Na záver - nemyslím si, že by si bol v nejakom nebezpečenstve - ani Iva Bendu nezatkli...
Keď som si tak čítal biografiu, strašne mi to pripomínalo nedávno kolované video po Internete z nejakej reality show, v ktorej nejaký autista tvrdil, že programuje program, ktorý spojí Windows s Media Playerom a že to bude predávať Microsoftu
Na záver - nemyslím si, že by si bol v nejakom nebezpečenstve - ani Iva Bendu nezatkli...
Ako som tak cital tvoje takzvane argumenty na popieranie holokaustu, tak som sa iba pousmieval, akym nezmyslom dokaze niekto verit. Ale ked som uvidel tvoje clanky ohladom 9/11, tak mi uz nedalo... aj dieta na zakladnej skole by si vymyslelo menej priestrelne argumenty.megarightman napísal:Nastal Čas Pravdy
Pozri si film American History X a zamysli sa.
-
megarightman
Novice
Gramaticke chyby tam su ale zase nezhororuj ze ich je cele more. sem tam tam nejaka nepodstatna je ako nejaky dlzen. co sa tyka zdrojov tak to len kypy zdrojmi a su relevantne, ale ak povazujes dake sme alebo ine oficialne agentury, ktore zrovna o tychto temach nebudu hovorit svatu pravdu tak je tu lepsie pozriet alternativne informacie a samozrejme k vsetkemu prikladam svoj komentar, ktory je narozdiel od tvojho komentaru tu aspon logicky podlozeny. v sekcii nabozenstva, no tak daj, ked uz si mudry a vies si ventilovat hubu. co nedas? hned by som ta ako hovno sfukol.seth82 napísal:Mňa osobne odradí každý blog, ktorý je plný hrubých gramatických chýb. Žiadne relevantné zdroje na podloženie tvrdení (tak napríklad v sekcii Náboženstvá)...
Co sa tyka tvojho zaveru, zda sa ze nevies akou velkou achylovou patou je holokaust sucasnemu systemu, nevies co odhalenie pravdy ze holokaust sa nestal sposoby, a nemas ani paru preco existuju tie zakony. ocividne si odflakol ale hlavne ze si mudry na rozdavanie rad.
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2013, 12:38)
Vies co je zaujimave? Nie ze si sa pousmieval na tych argumentoch, ale ze si ich tu ukazkovo konkretne nevyvratil, ale hlavne ze si smradlavu hubu vyventiloval. Tvoj pokus o zdiskreditovanie nevysiel. Zda sa ze ani k 9/11 si nic nepodal cim by si moje tvrdenia vyvratil, ale vsetkym moznym len nie konkretnym si sa poohanal.Billy napísal: Ako som tak cital tvoje takzvane argumenty na popieranie holokaustu, tak som sa iba pousmieval, akym nezmyslom dokaze niekto verit. Ale ked som uvidel tvoje clanky ohladom 9/11, tak mi uz nedalo... aj dieta na zakladnej skole by si vymyslelo menej priestrelne argumenty.
Pozri si film American History X a zamysli sa.
Serem ti na tvoj mozog vymyvajuci hollywood. To je tak pre teba a potom sa nie co divit ze nevies aka je skutocna pravda. Nie som ziadny skinhead, nie som v ziadne tlupe, som sam a sam som na rozdiel od teba dlhe roky vysetroval. keby si namiesto vymyvania mozgu hollywoodom alebo ako hore nad tebou prezmenu zas s reality show co si vymyva mozog, keby ste namiesto toho sa prebudili a zamysleli sa nad sebou vy a zacali konecne vidiet veci ake su a trosku sa aj posnazili rozmyslat nad vecami a nie len bez podlozenia zhadztovat. Co vy na to? No daj aj ty nieco co ti neni pochuti napr. z 9/11 nech ta sfuknem ako smrad.
-
seth82
Darca
Je ich tam veľmi veľa. Mám ti to dokázať? V prípade diktátu by som našiel na pol strane dostatok chýb ja jasnú guľu. Tvoj rádoby protiargument o tom, čo ja považujem za relevantné (nie, nepovažujem SME a oficiálne agentúry za relevantné, týchto vecí som sa tu načítal hajajaj), je slabý. Alternatívne informácie sú čím relevantné a dokázané? Ak neveríš médiám a tlačovým agentúram, prečo veríš práve "alternatívnym" webom?
Tvoje komentáre sú síce pekné, ale nemáš tam zdroje, nemáš tam obhajobu svojich argumentov - písal si niekedy diplomovku alebo dizertačku? Akékoľvek tvrdenie z tvojej strany bez podkladov ti profesor vyškrtne červeným.
Ja si "hubu neventilujem". Ak chceš byť prehnane expresívny, môžeš sa tak správať na trápnych kváziweboch typu dolezite.sk a podobne, plných náckov a fanúšikov konšpirácií. A čo konkrétne ti mám v sekcii náboženstvo ti mám dokázať? Čím ma chceš sfúknuť?
Takých ako ty bolo na tomto fóre X. Ty vieš a poznáš pravdu, my nie. Ty si nad všetkým, my nie. Teba hľadajú a čoskoro budeš v base, my nie.
Zákony poznám tisíckrát lepšie ako ty. Ale celé toto nepatrí do tejto témy, ale do témy "Konšpirácie naše každodenné", treba to presunúť, nabudúce to hľadaj tam, ak to tu už nebude.
Na záver - svoje detské výrazy typu "hovno, smrad, smradľavú hubu" a podobne si nechaj pre svojich rovesníkov, tu sa snažíme diskutovať slušne. Ak nemáš IQ na nič lepšie ako na osobné invektíva a hrubosť, prejdi na spomínané weby, tam je ľudí na takej úrovni hodne.
Tvoje komentáre sú síce pekné, ale nemáš tam zdroje, nemáš tam obhajobu svojich argumentov - písal si niekedy diplomovku alebo dizertačku? Akékoľvek tvrdenie z tvojej strany bez podkladov ti profesor vyškrtne červeným.
Ja si "hubu neventilujem". Ak chceš byť prehnane expresívny, môžeš sa tak správať na trápnych kváziweboch typu dolezite.sk a podobne, plných náckov a fanúšikov konšpirácií. A čo konkrétne ti mám v sekcii náboženstvo ti mám dokázať? Čím ma chceš sfúknuť?
Takých ako ty bolo na tomto fóre X. Ty vieš a poznáš pravdu, my nie. Ty si nad všetkým, my nie. Teba hľadajú a čoskoro budeš v base, my nie.
Zákony poznám tisíckrát lepšie ako ty. Ale celé toto nepatrí do tejto témy, ale do témy "Konšpirácie naše každodenné", treba to presunúť, nabudúce to hľadaj tam, ak to tu už nebude.
Na záver - svoje detské výrazy typu "hovno, smrad, smradľavú hubu" a podobne si nechaj pre svojich rovesníkov, tu sa snažíme diskutovať slušne. Ak nemáš IQ na nič lepšie ako na osobné invektíva a hrubosť, prejdi na spomínané weby, tam je ľudí na takej úrovni hodne.
-
megarightman
Novice
Viem, ze existuje drviva vacsina ludstva, ktora nevie aka je skutocna pravda a nie je sa co divit negativnym prispevkom voci mojim. Snazim sa prebudzat tych co sa da a tych zabednenych nikto neprebudi. Potrebuju totizto zivotnu nakladacku ako napr. dostavaju v palestine ci v libyi. Sionisti vedia velmi dobre preco generovat masu menom hollywood, hip hop, reality show a kopec kapitalisticky sraciek rozhajdakavajucich mozgy. Tatu tupa masa crta miliardy a su najvacsou krycou stenou systemu. Ludia ako ja maju potom velmi tazku ulohou v boji proti zlocineckemu systemu, pretoze tato tupa masa stoji v ceste. Keby sa ludstvo prebudilo, system skonci. No nemienim sa aj tak vzdat a hodlam prebudit co sa da. Nemienim ako tu podaktori len osierat poctivo vydrete zistenia, pretoze jedine co staci zlu aby vyhralo je aby dobro nic nerobilo.
Vyzivam ludi aby sa nedali oklamat dakymi podliakmi ktori bez podlozenia zhadzuju v diskusiach moje alebo podobne clanky. Tito podli ludia vedia ze mnoho ludi si precita nazor diskutujucich a podla neho sa necha mienkotvorne ovlipvnit, aby tak boli odstaveni a dalej sa nedostali k mojim materialom.
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2013, 13:04)
co sa tyka informacii, pouzivam tam aj kopec oficialnych ak si si nevsimol a nepovedal som ze vsewtkym alternativnym verim, ja jednoducho hladam a citam zo zapnutym procesorom, to je dnes velky problem lebo mnoho ludi hlavne v skolach okolo historie ma sice dobru pamet ale procesor je off. ak si si nevsimol su to moje uvahy ktore som dlhe roky zozbieraval, rozmyslal nad nimi a nie len osieral ako ty.
ako obvykle nic si nepodal ani na druhy pokus. nic si nevyvratil z toho co si osieral. zase si sa len rozpisal ale k veci nic.
ano poznam pravdu, narozdiel od teba co si len mysli ze ju ma, ja som si ju poctivo vydrel aby som ju zistil aka je.
konspiracie nase kazdodenne: no ked raz odhalis pravdu tak uz nejde viac o teoriu. ale vies co je zaujimave, ze ak george bush dostal informacie od oficialnych agentur ze irak ma zbrane hromadneho nicenia a tie sa tam nakoniec nenasli, tak da sa povedat, ze george bush zacal vojnu na zaklade konspiracnej teorii o zbraniach hromadneho nicenia. paradox je v tom ze ked niekto na toto poukaze tak sam bude idiotmi tvojho typu oznaceny za konspiratora. co som komu urobil ze existuju takto hlboko sprosto-slepy ludia. co som komu urobil? to nejde neprebudit, to nejde. vdaka takym hajzlom ako ty si dovoluje tento podly system viest pred svetom ospravedlnene vojny.
Vyzivam ludi aby sa nedali oklamat dakymi podliakmi ktori bez podlozenia zhadzuju v diskusiach moje alebo podobne clanky. Tito podli ludia vedia ze mnoho ludi si precita nazor diskutujucich a podla neho sa necha mienkotvorne ovlipvnit, aby tak boli odstaveni a dalej sa nedostali k mojim materialom.
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2013, 13:04)
za prve moje slova typu smrad, hovno su sice neslusne ale zato su vystizne ku veci ktoru komentujem. Vidim, ze hodnota informacii ti je druhorada nad hodnotou dakych dlznov. Podstata je informacia a ako vidis tu je cele more gramatickych chyb a predsa z toho dokazes mat informaciu 1:1. (ja nemozem za defekt na slovencine, byt po mojom tak vsetky dlzne s mekcenami poslem do rite, pretoze rec ma byt jednoducha a informativna a nie stazena aby tu potom daky pukovia mudrovali ze je to zle).seth82 napísal:Je ich tam veľmi veľa. Mám ti to dokázať? V prípade diktátu by som našiel na pol strane dostatok chýb ja jasnú guľu. Tvoj rádoby protiargument o tom, čo ja považujem za relevantné (nie, nepovažujem SME a oficiálne agentúry za relevantné, týchto vecí som sa tu načítal hajajaj), je slabý. Alternatívne informácie sú čím relevantné a dokázané? Ak neveríš médiám a tlačovým agentúram, prečo veríš práve "alternatívnym" webom?
co sa tyka informacii, pouzivam tam aj kopec oficialnych ak si si nevsimol a nepovedal som ze vsewtkym alternativnym verim, ja jednoducho hladam a citam zo zapnutym procesorom, to je dnes velky problem lebo mnoho ludi hlavne v skolach okolo historie ma sice dobru pamet ale procesor je off. ak si si nevsimol su to moje uvahy ktore som dlhe roky zozbieraval, rozmyslal nad nimi a nie len osieral ako ty.
ako obvykle nic si nepodal ani na druhy pokus. nic si nevyvratil z toho co si osieral. zase si sa len rozpisal ale k veci nic.
ano poznam pravdu, narozdiel od teba co si len mysli ze ju ma, ja som si ju poctivo vydrel aby som ju zistil aka je.
konspiracie nase kazdodenne: no ked raz odhalis pravdu tak uz nejde viac o teoriu. ale vies co je zaujimave, ze ak george bush dostal informacie od oficialnych agentur ze irak ma zbrane hromadneho nicenia a tie sa tam nakoniec nenasli, tak da sa povedat, ze george bush zacal vojnu na zaklade konspiracnej teorii o zbraniach hromadneho nicenia. paradox je v tom ze ked niekto na toto poukaze tak sam bude idiotmi tvojho typu oznaceny za konspiratora. co som komu urobil ze existuju takto hlboko sprosto-slepy ludia. co som komu urobil? to nejde neprebudit, to nejde. vdaka takym hajzlom ako ty si dovoluje tento podly system viest pred svetom ospravedlnene vojny.
-
seth82
Darca
Ja chcem vedieť jedno - odkiaľ vieš ty, čo je tá "skutočná pravda", kde si na ňu prišiel (okrem čítania konšpiračných webov typu dolezite.sk, prop.sk, nwoo.org, beo.sk a podobných bludov), ďalej ako dokázateľne vieš, kto skutočnú pravdu pozná alebo nepozná (hádam to nederivuješ na základe toho, kto ti oponuje a kto nie?), koľko percent ľudí vo svete ju pozná alebo nie, s koľkými z tých siedmych miliárd ľudí si sa o tom zhováral a podobne.
Až sa postupne zamyslíš nad mojimi otázkami a zistíš, že na ne nevieš odpovedať, prípadne na ne nevieš odpovedať presvedčivo a uspokojivo, pochopíš, že všetko to, čo si tu napísal, je iba tvoja slepá viera v niečo, čo nedokážeš dokázať. Bludov o tom, akí sme my všetci neprebudení, ako spíme a ako ste "vy" (teda fanúšikovia vyššie uvedených webov) schopní vnímať realitu všedného sveta, sme sa tu už načítali habadej.
Ako vieš, akú "životnú nakladačku" dostávajú v Palestíne alebo v Lýbii? Bol si tam snáď? Alebo hádam neveríš hnusným škaredým korporátnym médiám? Alebo nedajbože snáď nezakladáš svoj názor na to iba na informáciách z tvojich "nezávislých" webov? Ak áno, cháp, že tvoj názor je presne tak deformovaný ako ten, z ktorého obviňuješ tých, ktorí veria "korporátnym médiám".
Ako konkrétne bojuješ proti "zločineckému systému"? Čo konkrétne si vykonal, okrem kompilácií bludov na svojom blogu? O čo si lepší ako my? Ako vieš, čo sa vo svete deje? Precestoval si ho? Bol si v nenávidenom USA? Vieš, ako to chodí v zahraničí? Debatoval si s politikmi, židmi, iluminátmi, slobodomurármi? Ak nie, ako si dovoľuješ tak bohorovne niečo vyhlasovať? Aha - vlastne hej, zabudol som - všetko si to našiel na Internetoch, na stránkach, ktoré kopírujú samé seba, pričom pri prekladoch z ich cudzojazyčných sestier "zabúdajú" na dôležité fakty, prípadne ich priklášlia. A na základe toho si TY myslíš, že vieš, ako to všetko funguje a aké sme my slepé ovce.
VyzIvaj ľudí, koľko len chceš, na tvoje bludy skočia iba tí, ktorí sú naladení tak ako ty. Už máte svoje pieskoviská na nete (už som ich predsa spomenul), tam sa môžete nekriticky a priateľsky potľapkávať po chrbtoch za vaše "prevratné a stopercentné zistenia". Zvykaj si ale, že na Internetoch existujú aj miesta, kde ti každý všetko nezhltne aj s navijakom iba preto, lebo to píšeš - napríklad aj toto fórum. Otázky sú najväčším nepriateľom teba a tebe podobných, preto reaguješ tak ostro a hulvátsky, ako reaguješ - pretože kde boh nebol štedrý pri rozdávaní rozumu, nastupuje hrubosť.
Nie, slová "smrad a hovno" nie sú výstižné - ak je tvoja zásoba expresívnych výrazov nedostatočná, nehraj sa na rétora. Hodnota tvojich "informácií", ktoré poskytuješ vo svojom blogu, je na úrovni informácií, ktoré sa deti dočítajú o Srdiečkových Medvedíkoch v leporelách. Ja som tie "informácie" z tvojho blogu samozrejme pochytil, ale to neznamená, že mi ich forma nevadí. Preto som to vyzdvihol.
Ako si si "vydrel pravdu"? Vlastne túto otázku som už položil aj vyššie - prečítal si X konšpiračných dokumentov na Internetoch? Alebo si to všetko nebodaj skúmal osobne v USA, v archívoch, v Iraku, v Bruseli, vo Washingtone a podobne? Alebo ide o ďalší typ papučkového odborníka na realitu, ktorý zo Slovenska v živote päty nevytiahol?
Ty si žiadnu pravdu neodhalil. Nefandi si. O pravde nemáš o nič väčšie potuchy ako ja, či hocikto iný na tomto fóre, alebo na Internetoch. Iba si si to vsugeroval a teraz tu ideš ostatných presviedčať, že pravdu fakt máš a oni nie. Chybný je aj tvoj koncept o mne - ja som tu predsa nič netvrdil a nikoho nepresviedčal. Ja iba kladiem otázky a spochybňujem. A prečo? Lebo je to ľahké a efektívne, hlavne vtedy, keď si niekto myslí, že zopár floskúl a prázdnych fráz či retortov stačí na dokázanie "pravdy". Pravdy, ktorá nemá rada kritické a analytické myslenie, pravdy, ktorá je podľa teba neoblomná a každý, kto sa vyjadrí na jej margo kriticky alebo negatívne, je tvojím nepriateľom.
Hajzlom môžeš nazývať tých, ktorí ťa takto krásne vychovali - pôjde pravdepodobne o tvojich blízkych, rieš si svoje komplexy práve u nich.
Až sa postupne zamyslíš nad mojimi otázkami a zistíš, že na ne nevieš odpovedať, prípadne na ne nevieš odpovedať presvedčivo a uspokojivo, pochopíš, že všetko to, čo si tu napísal, je iba tvoja slepá viera v niečo, čo nedokážeš dokázať. Bludov o tom, akí sme my všetci neprebudení, ako spíme a ako ste "vy" (teda fanúšikovia vyššie uvedených webov) schopní vnímať realitu všedného sveta, sme sa tu už načítali habadej.
Ako vieš, akú "životnú nakladačku" dostávajú v Palestíne alebo v Lýbii? Bol si tam snáď? Alebo hádam neveríš hnusným škaredým korporátnym médiám? Alebo nedajbože snáď nezakladáš svoj názor na to iba na informáciách z tvojich "nezávislých" webov? Ak áno, cháp, že tvoj názor je presne tak deformovaný ako ten, z ktorého obviňuješ tých, ktorí veria "korporátnym médiám".
Ako konkrétne bojuješ proti "zločineckému systému"? Čo konkrétne si vykonal, okrem kompilácií bludov na svojom blogu? O čo si lepší ako my? Ako vieš, čo sa vo svete deje? Precestoval si ho? Bol si v nenávidenom USA? Vieš, ako to chodí v zahraničí? Debatoval si s politikmi, židmi, iluminátmi, slobodomurármi? Ak nie, ako si dovoľuješ tak bohorovne niečo vyhlasovať? Aha - vlastne hej, zabudol som - všetko si to našiel na Internetoch, na stránkach, ktoré kopírujú samé seba, pričom pri prekladoch z ich cudzojazyčných sestier "zabúdajú" na dôležité fakty, prípadne ich priklášlia. A na základe toho si TY myslíš, že vieš, ako to všetko funguje a aké sme my slepé ovce.
VyzIvaj ľudí, koľko len chceš, na tvoje bludy skočia iba tí, ktorí sú naladení tak ako ty. Už máte svoje pieskoviská na nete (už som ich predsa spomenul), tam sa môžete nekriticky a priateľsky potľapkávať po chrbtoch za vaše "prevratné a stopercentné zistenia". Zvykaj si ale, že na Internetoch existujú aj miesta, kde ti každý všetko nezhltne aj s navijakom iba preto, lebo to píšeš - napríklad aj toto fórum. Otázky sú najväčším nepriateľom teba a tebe podobných, preto reaguješ tak ostro a hulvátsky, ako reaguješ - pretože kde boh nebol štedrý pri rozdávaní rozumu, nastupuje hrubosť.
Nie, slová "smrad a hovno" nie sú výstižné - ak je tvoja zásoba expresívnych výrazov nedostatočná, nehraj sa na rétora. Hodnota tvojich "informácií", ktoré poskytuješ vo svojom blogu, je na úrovni informácií, ktoré sa deti dočítajú o Srdiečkových Medvedíkoch v leporelách. Ja som tie "informácie" z tvojho blogu samozrejme pochytil, ale to neznamená, že mi ich forma nevadí. Preto som to vyzdvihol.
Ako si si "vydrel pravdu"? Vlastne túto otázku som už položil aj vyššie - prečítal si X konšpiračných dokumentov na Internetoch? Alebo si to všetko nebodaj skúmal osobne v USA, v archívoch, v Iraku, v Bruseli, vo Washingtone a podobne? Alebo ide o ďalší typ papučkového odborníka na realitu, ktorý zo Slovenska v živote päty nevytiahol?
Ty si žiadnu pravdu neodhalil. Nefandi si. O pravde nemáš o nič väčšie potuchy ako ja, či hocikto iný na tomto fóre, alebo na Internetoch. Iba si si to vsugeroval a teraz tu ideš ostatných presviedčať, že pravdu fakt máš a oni nie. Chybný je aj tvoj koncept o mne - ja som tu predsa nič netvrdil a nikoho nepresviedčal. Ja iba kladiem otázky a spochybňujem. A prečo? Lebo je to ľahké a efektívne, hlavne vtedy, keď si niekto myslí, že zopár floskúl a prázdnych fráz či retortov stačí na dokázanie "pravdy". Pravdy, ktorá nemá rada kritické a analytické myslenie, pravdy, ktorá je podľa teba neoblomná a každý, kto sa vyjadrí na jej margo kriticky alebo negatívne, je tvojím nepriateľom.
Hajzlom môžeš nazývať tých, ktorí ťa takto krásne vychovali - pôjde pravdepodobne o tvojich blízkych, rieš si svoje komplexy práve u nich.
-
megarightman
Novice
na vsetky tvoje otazky ako som zistil aka je pravda je jedna velmi trefna odpoved: skladacka. vies keby si myslel uz davno by si vedel ako funguje system v ktorom sa nachadzas. Kopec malych informacii by ti dal jednu velku odpoved. No narozdiel od tvojho boha je ale zaujimave ako sa opieras o boha a sam nemas ziadne podlozenie k nemu. Vsetky nabozenstva su najvacsimi konspiracnymi teoriami a politici su najvacsi sucasnosti. K pravde sa da dopracovat roznymi cestami. Uvediem ti priklad: MMS je liecivy doplnok, ktory je sabotovany ludmi tvojho typu, cize systemom. Uz tri krat ma vysekol z chripky do 24 hodin ale je toho este kopec a tak mi vysvitla odpoved ze farmaceuticky priemysel je mafiansky biznis a podvadza. Kedze vlady nic nerobia proti tomu tak uz sa nam dostava odpovede ze tahaju za jeden povraz. Takto si vyskladas jeden velky obraz o systeme. Tych puzzle je vela a zapadaju do seba neskutocne presne. No ale skoda mi je to zrovna tebe hovorit. Zrejme si daky pobozny co caka mesiasa/jezisa co urobi poriadky a vsetko co sa mu sere do kapusty tu osieras.seth82 napísal:Ja chcem vedieť jedno - odkiaľ vieš ty, čo je tá "skutočná pravda", kde si na ňu prišiel (okrem čítania konšpiračných webov typu dolezite.sk, prop.sk, nwoo.org, beo.sk a podobných bludov), ďalej ako dokázateľne vieš, kto skutočnú pravdu pozná alebo nepozná (hádam to nederivuješ na základe toho, kto ti oponuje a kto nie?), koľko percent ľudí vo svete ju pozná alebo nie, s koľkými z tých siedmych miliárd ľudí si sa o tom zhováral a podobne.
Zaujimave ako vsetko vies o mojich rozsiahlich materialoch, ked ich prejdenie je na dobu asi pol roka.
Ostro a hulvatsky reagujem pretoze ma sere ako je mnoho ludi tak hlboko sprosto-slepych. To sa neda ani pochopit ako niekto dokaze byt tak slepy ako ty a potom sa div tym vystiznym slovam. Je to ale normalne, mnoho ludi to robi napr. ked vidia v nedelnajsej relacii ako politici slubuju a tak zacnu hulvatsky na nich nadavat. Neporekrutis moju nasranost na zlo na nieco nizkointeligentne, detske a neviem co este. Mozes si zhadzovat kolko chces.
toto si napisal:'' Ja iba kladiem otázky a spochybňujem. A prečo? Lebo je to ľahké a efektívne, hlavne vtedy, keď si niekto myslí, že zopár floskúl a prázdnych fráz či retortov stačí na dokázanie "pravdy". Pravdy, ktorá nemá rada kritické a analytické myslenie, pravdy, ktorá je podľa teba neoblomná a každý, kto sa vyjadrí na jej margo kriticky alebo negatívne, je tvojím nepriateľom.''
Vies dokonale su to skor moje slova a nie tvoje. V mojich materialoch kladiem otazky a spochybnujem ako aj ten holokaust. No pozoruhodne ty klames ze kladies otazky, pretoze ty ich tu nekladies ty tu iba nepodlozene spochybnujes. Si tu definitivne usvedcenym klamarom. Nabuduce ak chces zhadzovat moje materiali uz treti krat ta vyzivam uved z nich co je podla teba floskul. Si klamar a to usvedceny. Klamar vie ze klame a preto sa vyhyba priamim otazkam ci odpovediam. Stale len zhadzujes a zhadzujes ale akosy popritom vzdy zabudnes podlozit, vydokladovat v com atd a potom sa div ze ti tu nadavam.
Pouzijem tvoje slova, ktore ta definitivne zhodia a navzdy uz budes usvedcenym klamarom: Ako ty vies ze moje materiali su floskul? Cital si ich snad cele? Videl si cely dokument? Ako to len teda mozes vediet?
Ako vidis nie je tazke usvedcit klamara. Sam si si vykopal hrob a sam si do neho este aj lahol a zakopal.
Vychytralo si sa pokusil zhodit kus mojej prace, ktorej som venoval dlhe roky. Myslel si si ze tolke roky driny zhodis par sekundovym komentarom?
Na zaver ti len tolko poviem, ze na takych jak ty padne svet, pokial sa na takych jak ja nestihne prebudit.
-
seth82
Darca
"Skladacka" - a to je tvoja odpoveď, áno? Odpoveď ktorej mám uveriť, ktorá je všemocná, všehovoriaca a tak podobne. Ja viem veľmi dobre, ako funguje systém, v ktorom sa nachádzam. Ďalej - o akom bohu to tu zasa pletieš? Ja žiadneho boha nemám - na to si kde prišiel, prosím ťa? Kto sú tí "ľudia môjho typu"? Poznáš ma snáď? Ja ťa síce zaradiť viem, už len vzhľadom na ten tvoj web a tvoju "biografiu", ty ale o mne vieš veľké kulové, či ti dali info o mne ilumináti? To ťažko, pretože som jedným z nich a platí ma Soroš - veď vieš, som podlI sabotér.
Ja neviem nič o tvojich materiáloch (napísal som snáď niekde, že viem o nich všetko? Alebo ide iba o tvoju hyperbolu, ktorá je totálne zbytočná?), ja som sa iba pýtal na ich pôvod, na čo si mi samozrejme odpoveď nedal. Mňa nezaujíma, že koľko si toho o tých veciach prečítal a ani ako dlho ti to trvalo, zaujíma ma, odkiaľ ich máš. Nič viac a nič menej.
Mne je úplne jedno, či ťa niečo "sere". Mňa napríklad bavia (kedysi ma vytáčali) ľudia ako ty a správam sa snáď hulvátsky? Ani veľmi nie. Dá sa to aj bez toho. "Mozes si zhadzovat kolko chces" - čo si mám zhadzovať? WAT.
Ale ako inak - to sme už všetci pochopili veľmi dobre =D Dokonalé sú tvoje slová a nie moje. Fascinujúce je, že ja som nikde o dokonalosti svojich slov nepísal, zato ty si tu s tým vyrukoval úplne na rovinu. Kde a v čom klamem? Ak niekoho obviňuješ z klamstva, môžeš to nabudúce špecifikovať? Ja zabúdam niečo niečím podložiť? Ale veď ja tu predsa nič netvrdím...TO som ti dal najavo už predtým - ty si ten, kto tu niečo tvrdí, nie ja, napríklad o tej tvojej "pravde", ktorú nevieš ani čiastočne definovať svojimi zdrojmi a ich opisom.
Čo je to floskul? Pozri - ak to nevieš, nepoužívaj sofistiky - nielen že nepoznáš správny tvar tohto slova, ale myslím, že ani nepoznáš jeho význam. Ďalej - písal som ja niečo o tvojich materiáloch a floskulách? Prečítaj si môj príspevok ešte raz a to poriadne.
Ja nepotrebujem nič "zhadzovať". Ani sebe, ani tebe. Tvoju kredibilitu a všetko okolo nej nech posúdia iní. Rád by som ale dostal odpovede na moje otázky - najmä to, že v koľkých z tých krajín, ktoré som spomínal, si študoval archívy, s koľkými politikmi, mocipánmi si sa bavil, ku koľkým tajným dokumentom z CIA, FBI, NSA, MI5, Mossadu si mal prístup a tak podobne. Alebo si iba papučkovým odborníkom na život "vonku" z mamkineho kumbálku.
Na záver ti napíšem - ak na mňa "padne svet", tak budem umierať buď na chorobu, nehodu alebo v starobe a vo všetkých prípadoch môžem napísať, že sa poberiem spokojne, s čistým svedomím a bez toho, aby som ľutoval, ako som premrhal svoj život hľadaním konšpirácií, strachom z nich a o ne - že som strašil rodinu a okolie, že som ich zbytočne dostával do diskusií o tom, čo v živote potrebujú najmenej.
P.S.: Maj sa na pozore, už v najbližšej dobe na teba pošlem hliadku dvoch iluminátov a dvoch slobodomurárov, tí si ťa preklepnú a budú sa vyzvedať, ako si sa dostal k ich tajným spisom. Privezie ich žid na Maybachu.
Ja neviem nič o tvojich materiáloch (napísal som snáď niekde, že viem o nich všetko? Alebo ide iba o tvoju hyperbolu, ktorá je totálne zbytočná?), ja som sa iba pýtal na ich pôvod, na čo si mi samozrejme odpoveď nedal. Mňa nezaujíma, že koľko si toho o tých veciach prečítal a ani ako dlho ti to trvalo, zaujíma ma, odkiaľ ich máš. Nič viac a nič menej.
Mne je úplne jedno, či ťa niečo "sere". Mňa napríklad bavia (kedysi ma vytáčali) ľudia ako ty a správam sa snáď hulvátsky? Ani veľmi nie. Dá sa to aj bez toho. "Mozes si zhadzovat kolko chces" - čo si mám zhadzovať? WAT.
Ale ako inak - to sme už všetci pochopili veľmi dobre =D Dokonalé sú tvoje slová a nie moje. Fascinujúce je, že ja som nikde o dokonalosti svojich slov nepísal, zato ty si tu s tým vyrukoval úplne na rovinu. Kde a v čom klamem? Ak niekoho obviňuješ z klamstva, môžeš to nabudúce špecifikovať? Ja zabúdam niečo niečím podložiť? Ale veď ja tu predsa nič netvrdím...TO som ti dal najavo už predtým - ty si ten, kto tu niečo tvrdí, nie ja, napríklad o tej tvojej "pravde", ktorú nevieš ani čiastočne definovať svojimi zdrojmi a ich opisom.
Čo je to floskul? Pozri - ak to nevieš, nepoužívaj sofistiky - nielen že nepoznáš správny tvar tohto slova, ale myslím, že ani nepoznáš jeho význam. Ďalej - písal som ja niečo o tvojich materiáloch a floskulách? Prečítaj si môj príspevok ešte raz a to poriadne.
Ja nepotrebujem nič "zhadzovať". Ani sebe, ani tebe. Tvoju kredibilitu a všetko okolo nej nech posúdia iní. Rád by som ale dostal odpovede na moje otázky - najmä to, že v koľkých z tých krajín, ktoré som spomínal, si študoval archívy, s koľkými politikmi, mocipánmi si sa bavil, ku koľkým tajným dokumentom z CIA, FBI, NSA, MI5, Mossadu si mal prístup a tak podobne. Alebo si iba papučkovým odborníkom na život "vonku" z mamkineho kumbálku.
Na záver ti napíšem - ak na mňa "padne svet", tak budem umierať buď na chorobu, nehodu alebo v starobe a vo všetkých prípadoch môžem napísať, že sa poberiem spokojne, s čistým svedomím a bez toho, aby som ľutoval, ako som premrhal svoj život hľadaním konšpirácií, strachom z nich a o ne - že som strašil rodinu a okolie, že som ich zbytočne dostával do diskusií o tom, čo v živote potrebujú najmenej.
P.S.: Maj sa na pozore, už v najbližšej dobe na teba pošlem hliadku dvoch iluminátov a dvoch slobodomurárov, tí si ťa preklepnú a budú sa vyzvedať, ako si sa dostal k ich tajným spisom. Privezie ich žid na Maybachu.