kedze na H61/67 sa netaktuje a neda sa s tym nic extremne vyviest, to chladenie tam potrebne neni..a kupou drahsej dosky(dajme tomu 90-100e) nic neziska, akurat bude musiet ubrat niekde inde(na grafickej karte?, inde uz sa uberat ani neda), kedze rozpocet ma taky aky ma..
Nový pc do 600 eček
Re: Nový pc do 600 eček
stretol si sa pri H-ckovych cipsetoch s tym ze ti zdochla doska koli napajaniu?prepac, ale neverim, jedine ze to bol vadny kus od vyroby..doba socketu 775, kde ked som sa chytil pasivu na doske, tak som sa popalil su prec
kedze na H61/67 sa netaktuje a neda sa s tym nic extremne vyviest, to chladenie tam potrebne neni..a kupou drahsej dosky(dajme tomu 90-100e) nic neziska, akurat bude musiet ubrat niekde inde(na grafickej karte?, inde uz sa uberat ani neda), kedze rozpocet ma taky aky ma..
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pozri. Zbytočne tu rozoberáme nič. AMD má 4 fyzické jadrá, Intel 2 + HT. AMD vieš taktovať, Intel nie. AMD má SATA 3 a USB3, Intel nie. AMD má chladenú reguláciu, Intel nie. Myslím, že by stačilo.
-
vikko78
Medium Professional
+ AMD, keď bude mať šťastie a unlockne jadra, tak bude mať kvalitný Thuban..(neviem teda, či konkrétne na hore spomínanej doske
)
-
Thommas
Addict
2500K do 600€ zostavy, Seagate disk a Gigabyte dosku na SB? Len to nie, please. Mimochodom 550Ti je od plnohodnotnej 460 slabšia, a to o dosť.
-
typek61
Darca
co sa ti na seagate nepaci?ja mam s nimi len dobre skusenosti 
a co je na tom zleho mat taky dobry procak?ked sa zmesti do rozpoctu tak nema problema
a co je na tom zleho mat taky dobry procak?ked sa zmesti do rozpoctu tak nema problema
-
Thommas
Addict
S 2 kusmi? Ja som ich pár už vyšmaril, lebo boli neopraviteľné a zopár kusov je stále na reklamačke.
-
typek61
Darca
ten hdd som tam dal len tak a keby si v bazari kupil dajaky disk tak ma paradnu zostavu
-
Thommas
Addict
No a poďme späť k CPU. Ak je cenovka 750€+, nepoviem nič. Tu je 600€, a aj to na "hráčsky" PC. Sem sa 2500K nehodí. Tu treba hľadať stred medzi cenou a výkonom. Nemám rád AMD, ale sem proste pchať Intel je hlúposť.
-
typek61
Darca
ale preco chces striednu cestu?ked sa vojde do cenovej hladiny?mne keby niekto poradil nieco slabsie tak ho asi zavrazdim 
-
Thommas
Addict
Pretože si tam dal prisilný procesor a prislabú grafiku. Tu to ide o to, aby bola čo najsilnejšia grafika ale zároveň aby CPU nebol ohľadom na kartu slabý.
Thommas napísal:Pretože si tam dal prisilný procesor a prislabú grafiku. Tu to ide o to, aby bola čo najsilnejšia grafika ale zároveň aby CPU nebol ohľadom na kartu slabý.
ja som kupoval za 650 komp
a mám 960T unlocnutý na 6core
a gtx560ti a som spokojný a ako vravíš keby sem dam i5 2500k tak mam ovela slabšiu grafiku
-
maracigana
Expert
neviete nejakú stránku s pc prislusenstvom?Neviem či alza nemá veľké ceny 
-
uplink
VIP
alza má veľké ceny, ale má super servis, služby a veci okolo, ktoré iné firmy nemajú. A predĺženú záruku...maracigana napísal:neviete nejakú stránku s pc prislusenstvom?Neviem či alza nemá veľké ceny
-
Michaelo
Hardcore addict
Presne tak. Alza má veľmi dobré služby. Ja všetko porovnávam na www.heureka.sk a z iného shopu beriem len ak je rozdiel v cene veľký (niekedy aj 20€).
A aj TichePc má niekedy vyššie ceny.
A aj TichePc má niekedy vyššie ceny.
Jedine WD. Nic ine nepoznam ani neuznavam. A navyse Seagate ma uz len 1 rocnu smiesnu zaruku. S tym si mozu ist vytriet rit tak akurat a nie aby som svoje data daval na take disky co mozu odist kedykolvek po 1 roku. Shit!typek61 napísal:co sa ti na seagate nepaci?ja mam s nimi len dobre skusenosti
-
typek61
Darca
to si zase s kadial nabral ze ma rok?zo zakona je 2 roky
ja mam zase problem z WD to je pre mna shit!
ja mam zase problem z WD to je pre mna shit!
Zakon nezakon, skratili ju na jeden rok. Vznika patova situacia lebo ked vyrobca nedava zaruku nemoze ani predajca a tym padom plati to co dal vyrobca. Najdi si o tom nieco na nete uz mesiac to plati od prveho januara a vela sa o tom diskutovalo. WD ze je shit?! No neviem ci si z Marsu, ale WD je najlepsia znacka harddiskov. Este Samsung ako tak konkuroval, ale teraz su uz len dvaja proti sebe a aj tak je dovera vo WD u mna zachovana. Aj oni skratili zaruku ale z troch rokov na dva a nie na jeden rok. Uz len tento samotny fakt hovori ohladom kvality za vsetko, nemyslis?
-
typek61
Darca
prečo ma alza potom 2 roky ci to je fake?no kazdy ma svoje nazory,ale WD u mna skoncilo.to nielen jeden disk,ale uz mi ich preslo vela diskov a aj tie najnovsie su riadne sracky hlavne green