chcel by som sa spytat, prip viest diskusiu na temu v nadpise.
nemam peniaze, ale mam dobry napad, ktory by som vedel ponuknut (aj konkretnej) spolocnosti na uplatnenie. kedze vyrobok sa na ziadnom trhu nepredava, s urcitostou viem, ze by nasiel siroke uplatnenie, kedze jeho "verzia" je popularna. upresnim to na priklade, ze by som chcel vyrabat auta, ktorych model nieje na trhu, takze pokial nieje patent na "auto" tak pokial bude predajaschopne (o funkcnosti sa nebavime, to je samozrejma vec) mozem napad "posunut" dalej, resp. predat a zacat podnikat.
a teda by ma zaujimalo, akym sposobom ponuknut, akemu zodpovednemu zamestnancovy, pripadne ake kroky podniknut, aby sa nestala situacia znama s mnohych americkych filmov, kde clovek s dobrym napadom sa nestal bohatym len preto, ze sa o tom zmienil nespravnej osobe.
v pripade ochoty spolocnosti napad kupit, ake podmienky jednat, samozrejme by nebolo vyhodne jednorazovy cash, ale pausalne v % z predaja, ale do tychto cisel ja vobec nevidim. som len fantsta s plnou hlavou dobrych napadov, reklamnych tahov a brejkov, no jedna myslienka mi vrta v hlave uz tyzdne.ale bez znalosti "kam s tym" je mi to len na dalsie premyslanie. resp hľa... otazka do plena vrhnuta ako vykryk z hladomorne "DUPLUUUU" ...
Viete poradit? o % sa mozme rozpravat cez PM
s pozdravom a usmevom na tvari do dalsieho "klasickeho slenecneho" britskeho pocasia sa poruca
Milan