Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
No a čo, že to bola reklama na iPhone, počas celého seriálu si robia srandu z pracovníkov Applu, tak prečo nie? Jedna z najvtipnejších častí vôbec. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ani som si nevsimol, ze to bol iPhone. Cast podla mna taka priemerna, aj ked tu citam, ze kvalitna cast a ze vsetkych oslovila po dlhom case, no mne neprisla nicim extra.
fajna časť
btw. iphone išiel rozoznať tak, že tam mali Siri - vymoženosť toho fónu
btw. iphone išiel rozoznať tak, že tam mali Siri - vymoženosť toho fónu
Hojko ty si narocny divakhojko napísal:Ani som si nevsimol, ze to bol iPhone. Cast podla mna taka priemerna, aj ked tu citam, ze kvalitna cast a ze vsetkych oslovila po dlhom case, no mne neprisla nicim extra.
-
Thrash/Death
Star
ja naopak s Hojkom súhlasím, priemernejšia časť to bola
Cast bola celkom dobra ale priemerna. Len uroven ostatnych serialov nejak klesla
.
-
hojko
Site Admin
Bobr: Nemyslim si, ze som narocny divak, len sa mi tato cast vobec nepacila a nevidim dovod ju vychvalovat do nebies. To, ze na predoslej stranke sa pacila par ludi neznamena, ze sa musela pacit aj mne.
Curuj: Neviem nic poriadne o iPhone, takze by som si Siri a iPhone nevedel spojit.
Curuj: Neviem nic poriadne o iPhone, takze by som si Siri a iPhone nevedel spojit.
-
Sagittarius
Guru
No to je pravda, s tým iPhonom, ani ja som si to nevšimol, že to bol iPhone, pretože je to vec, čo je známa používateľom iPhonu, takže to v podstate nemôže ani byť reklama na iPhone...
-
Soviet
Darca
Cast sa mi pacila, ale veru asi len Iphonaci to pochopia tu Siri so spojitostou Iphone, ja teda vobec nie, az kym tu necitam 
ja som rozoznal, ze to bol iPhone podla toho ze tak vyzeral ked ho rozbaloval a menil mu kryty
inac fakt taka priemerna cast
inac fakt taka priemerna cast
Nemám iPhone, nesledujem každú drobnosť o iPhone, ale kto sa aspoň trošička zaujíma o technológie v nových smartfónoch, tak o tom počul. Bola to veľká udalosť, keď to zavádzali. Mimochodom na Android okopčili algoritmus a spravili "Iris" (opačne Siri), pred týždňom som videl aj "Eva" (neskúšal som -> boli na to zlé ohlasy).Soviet napísal:Cast sa mi pacila, ale veru asi len Iphonaci to pochopia tu Siri so spojitostou Iphone, ja teda vobec nie, az kym tu necitam
Asi tak ako pise Rad8), o tom, ze iPhone spustil tu sluzbu Siri vedia snad aj moji rodicia. By som fakt netipoval, ze ludia co chodia denne na net take nieco prehliadnu
Rajesh tu bol naj pre mna.
Rajesh tu bol naj pre mna.
Ako to tu tak čítam, tak som našiel "problém" tejto časti. Časť sa páčila tým, ktorý vedeli o čo išlo, poznali "Siri", poznali situácie ako reaguje, a celkovo si tak vtipné situácie mohli spojiť s realitou. Ostatným sa to nepáčilo. Toto je presne dôvod, prečo sa napríklad seriály ako TBBT alebo IT Crowd nepáčia ľuďom, ktorý o takýchto veciach netušia, napríklad staršie generácie, atď. 
Ja som o Siri predtym v zivote nepocul a cast sa mi teda pacila. Tam pes zakopany urcite nie je.
časť to bola fakt svetová, hlavne ten sen
siri v telefóne mám, viem ako pracuje a viem ako sa nanej dá nasmiať
siri v telefóne mám, viem ako pracuje a viem ako sa nanej dá nasmiať
-
Sagittarius
Guru
No že by existovala takáto funkcia ma vôbec neprekvapuje, ale prečo by som sa mal zaujímať aké funkcie má prístroj, ktorý sa nechystám používať a keby prečo by som mal vedieť ako sa nazvali tú "tetu", čo s vami "komunikuje". 
o Siri som vedel, myslim, ze to zachytil kazdy len tomu nejeka nevenoval pozornost, Apple to opsevovalo, ja v tom nejaku vyhodu nevidim, aj ked som to neskusal, ale na mobilnych weboch sa to preberalo.
Pacil sa mi ten sen na konci, ina taky priemer, minula cast sa mi viac pacila. Fun with flags, bola nic moc.
Pacil sa mi ten sen na konci, ina taky priemer, minula cast sa mi viac pacila. Fun with flags, bola nic moc.
-
Old Dirty Bastard
Guru
časť to bola dobrá, ale tá scénka s "Kwipkem" a hlasovým rozoznávaním, to bolo priam trápne, vôbec nie smiešne. dosť lacný joke vzhľadom na seriál. a keď už, tak stačila by aj jedna veta a nie tri a po každej pauza ako keby som sa mal z toho za brucho chytať.
mne sa konkretne toto nahodou pacilo hadam najviac z celej casti
ked sa Raj zacal hrat so Sirinou tak som si spomenul na suslaveho "Kwipkiho" preto som sa potesil ked prisiel
narehotal som sa ako kon, aj ked beriem, ze nie kazdy musel byt v obraze...
narehotal som sa ako kon, aj ked beriem, ze nie kazdy musel byt v obraze...