najlepší kamaráti a jedno dievča

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ela
Expert
Expert

Re: najlepší kamaráti a jedno dievča

Príspevok od používateľa ela »

qwerty-xyz napísal:presne tak. :) Ale toto uz tuna niekto pisal, a autorka nato nejako vaznejsie nereagovala, dobavit kamosku druhemu objektu nech je klud.... to by bolo perfektne riesenie.
pozri ja viem, že Mr. Sexy je prvý raz veľmi zaľúbený, prečo si vybral práve mňa, to naozaj netuší, nemám pocit, že mám až také kvality, doteraz nemal žiadnu babu, máš pocit, že je také ľahké zameniť ma za inú, aby sa odľúbil?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

whisper napísal:Preto som napísal, nech to rieši s tým, ktorý sa jej páči, ale nech to netaja. Ak je Mr. Sexy normálny a sú kamoši, tak to prekusne (nech spraví čokoľvek, aj tak nezmení to, že ho ela nechce), ak je debil a začne vymýšľať, tak nech, to je jeho problém, ak si myslí, že sa svet krúti okolo neho...
v mojom pripade som ja tahal za dlhsi koniec, lebo bolo evidnetne, ze si vybrala mna, len prisla na to, ze potrebuje cas a on to bral ako jej odmietnutie aj ked som u nej stravil vikend a bol som s nou vzdy ked sa len dalo... "kamarat" na ten jej "cas" bral ako moju prehru a zacal rozohravat vlastnu partiu, vyuzival proti mne co som mu ako kamaratovi povedal a podobne...
takze nie vzdy ten druhy akceptuje, ze diveca si vybralo
ela
Expert
Expert

jackb napísal: v mojom pripade som ja tahal za dlhsi koniec, lebo bolo evidnetne, ze si vybrala mna, len prisla na to, ze potrebuje cas a on to bral ako jej odmietnutie aj ked som u nej stravil vikend a bol som s nou vzdy ked sa len dalo... "kamarat" na ten jej "cas" bral ako moju prehru a zacal rozohravat vlastnu partiu, vyuzival proti mne co som mu ako kamaratovi povedal a podobne...
takze nie vzdy ten druhy akceptuje, ze diveca si vybralo
ak to neakceptuje, nie je kamarát
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

uz nie je, ale podla toho ako sa zachoval vlastne ani nebol
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ak nemas az take kvality tak je mozne ta zamenit za inu, nie ? ....
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale to je iba jej domnienka...a mnohé ženy sa podceňujú...niekedy mi to pripadá ako keby to robili naschvál v márnej viere že chalan príde a povie "ale nieeee, ty si taká pekná, inteligentná, múdra, zábavná" ...a ona v duchu potom spraví také "ách", pohladká si ego a vyplaví dávku endorfínu...
ela
Expert
Expert

to tu vôbec neriešme teraz, chcela som tým len naznačiť, že netuším čím som ho tak zaujala..a chcela som tým povedať, že ak je prvý raz v živote zaľúbený, tak to bude z jeho strany asi silné a len tak ľahko mu nejakú inú nenájdem a nemám na to ani chuť mu niekoh hľadať, nie som zoznamovacia agentúra..
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...no vidíš, tak sa drž svojho plánu a naznač niečo svojmu vyvolenému...
ela
Expert
Expert

Grim napísal:...no vidíš, tak sa drž svojho plánu a naznač niečo svojmu vyvolenému...
hovorím, že som mu to už naznačila milión spôsobmi, raz som ho pozvala aj von, vždy hodí na mňa úsmev so slovami, že nemôže a previnilo sa pozrie na Mr. Sexy
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...aha, no tak si ho odchyť samého, keď nebude mať na koho hádzať previnilé pohľady a narovinu sa ho spýtaj, prečo s tebou nechce ísť von, alebo čo si mu to naznačovala, že či mu v tom vadí jeho kamarát alebo čo...
qwerty-xyz

tak toto je situacia ako vysita. :lol: Jasne ze nemoze, lebo sexy asi povedal svoje plany shy-ovi. A shy sa mu do toho nechce miesat. Mile mile.
Tym padom riesenie neexistuje, pokial mu ty nenabalis inu a pokial SHY do toho nepojde. a on nepojde lebo vie co je vo veci. Hezkyyyyy. . . . :)
ela
Expert
Expert

qwerty-xyz napísal:tak toto je situacia ako vysita. :lol: Jasne ze nemoze, lebo sexy asi povedal svoje plany shy-ovi. A shy sa mu do toho nechce miesat. Mile mile.
Tym padom riesenie neexistuje, pokial mu ty nenabalis inu a pokial SHY do toho nepojde. a on nepojde lebo vie co je vo veci. Hezkyyyyy. . . . :)
čo si mi tu práve napísal, je mi jasné už pár mesiacov, preto som sa tu pýtala, čo si o tom myslia nestranní, situácia je viacmenej nevyriešiteľná
qwerty-xyz

ked je situacia neriesitelna tak potom ju nevyriesime ani my, a nase konstatovanie ti nepomoze. Bez konfliktu sa tato situacia vyriesit neda, a ostatne riesenia zamietas, tymto sposobom o chvilku ostaneme na mrtvom bode pri ktorom tema skonci. :)
ela
Expert
Expert

qwerty-xyz napísal:ked je situacia neriesitelna tak potom ju nevyriesime ani my, a nase konstatovanie ti nepomoze. Bez konfliktu sa tato situacia vyriesit neda, a ostatne riesenia zamietas, tymto sposobom o chvilku ostaneme na mrtvom bode pri ktorom tema skonci. :)
máš pravdu, v podstate neviem čo som chcela počuť, asi sa zas zmierim s tým, že ostanem sama keďže nemám drive na to, aby som balila Shya a nechcem to robiť ešte horším ako to je
qwerty-xyz

co si takto najst iny objekt zaujmu ? a pri tychto sa rozlucit s nejakym vacsim uspechom, nechat ich dvoch proste tak, len ako kamaratov, a vytrvalo hladat nieco ineho?

--- JIN potom uprav editacie prispevkov od Ely . . . :smt049
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

situácia by bola riešiteľná, keby Shy chcel. ale on asi nechce, keďže tvoje pozvanie (či viac ich bolo) odmietol.
ela
Expert
Expert

zuzanuska napísal:situácia by bola riešiteľná, keby Shy chcel. ale on asi nechce, keďže tvoje pozvanie (či viac ich bolo) odmietol.
otázne je prečo nechce?? hrá v tom rolu len sexy alebo som proste neni jeho typ?? ibaže to sa nedozviem a aj keby som sa ho spýtala, pravdu mi podľa mňa nepovie..
no keby mal ísť so mnou sám odmieta, ale raz som pozvala na večeru ku mne domov Shya, Sexy a ďalšiu moju spolužiačku, vtedy to Shy srdečne prijal

//autoeditácia príspevku (30 Jan 2012, 17:14)
qwerty-xyz napísal:co si takto najst iny objekt zaujmu ? a pri tychto sa rozlucit s nejakym vacsim uspechom, nechat ich dvoch proste tak, len ako kamaratov, a vytrvalo hladat nieco ineho?

to nie je také jednoduché nájsť niekoho iného kto sa mi páči, normálneho chalana, ktorý sa mi naozaj páči hľadám veľmi dlho a keď už nájdem, vždy je tam nejaký problém podobný tomuto

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2012, 18:47)
rozhodla som sa, že začínam konať, nemôžem to nechať iba tak, poradí mi niekto ako pozvať chalana von, resp. kam ho pozvať, aby som ho nejak neodplašila..za akou príležitosťou ho pozvať von?? diky
pretože v takejto situácii, že ja by som niekoho balila som ešte nebola..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ako chlapci co tu poniektori predvadzate ... Budu blejt.
Ak ostaneme pri rozoberani kamaratstva, preco je Ms. Gorgeous svina ked si vybere Mr. Shy ktory sa jej paci, je jej sympaticky a nie ufnukaneho Mr. Sexy tak jej moze byt vrcholne ukradnute co si povie Mr. Sexy ...

V ramci udrziavania dobrych vztahov moze slusne dojst za Mr. Sexy, zrazit mu hrebienok, ze jej sa paci Mr. Shy a ako spravny kamarat by nemal hrat proti nemu.
To kde sme aby sa Mr. Sexy urazil na Mr. Shy za to, ze mu prebral babu ktora tak naozaj nikdy nebola jeho ...

Mozem ja osrat takeho kamarata ... A to si asi Mr. Shy neuvedomuje.

Teraz su pekne zapady slnka, takze prechadzka po meste, v podhradi, v parku a rychlo do kaviarne na teplu kavu/caj ... Ono to ma spešl atmosferu, ked dojdete vymrznuty z vonka, sadnete si do prijemneho tepleho prostredia a popijate nieco zahrievajuce.
ela
Expert
Expert

Shark NX napísal:Ako chlapci co tu poniektori predvadzate ... Budu blejt.
Ak ostaneme pri rozoberani kamaratstva, preco je Ms. Gorgeous svina ked si vybere Mr. Shy ktory sa jej paci, je jej sympaticky a nie ufnukaneho Mr. Sexy tak jej moze byt vrcholne ukradnute co si povie Mr. Sexy ...

V ramci udrziavania dobrych vztahov moze slusne dojst za Mr. Sexy, zrazit mu hrebienok, ze jej sa paci Mr. Shy a ako spravny kamarat by nemal hrat proti nemu.
To kde sme aby sa Mr. Sexy urazil na Mr. Shy za to, ze mu prebral babu ktora tak naozaj nikdy nebola jeho ...

Mozem ja osrat takeho kamarata ... A to si asi Mr. Shy neuvedomuje.

Teraz su pekne zapady slnka, takze prechadzka po meste, v podhradi, v parku a rychlo do kaviarne na teplu kavu/caj ... Ono to ma spešl atmosferu, ked dojdete vymrznuty z vonka, sadnete si do prijemneho tepleho prostredia a popijate nieco zahrievajuce.
no ibaže najprv sa musím odhodlať ho pozvať a to neviem ako spravím
mr.joda
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mr.joda »

zavolaj ich do trojky a toho lepšieho si potom vyber, problem solved
Napísať odpoveď