e-shop: www.sportsdirect.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa rados915 »

zoro51 napísal:Ako mam chapat tie velkosti pri rifliach ? :D Napr: 30W R, 32W L....Nejak to nevidim v tej velkostnej tabulke.
W = waist (pás), číslo je udávané v palcoch. 1 palec = 2,54cm - môžeš si to vypočítať sám alebo použiť túto stránku na prevod jednotiek: http://www.jednotky.cz/delka/palec/

Čo sa týka písmena za W: môže tam byť S, R alebo L, pričom toto písmeno uvádza dĺžku nohavíc.

Short (S) - 30 palcov = 76,2 cm
Regular (R) - 32 palcov = 81,28 cm
Long (L) - 34 palcov = 86,36 cm

Hádam pomohlo.

Avšak ja by som rifle nikdy cez net neobjednával. Teda... iba ak by som vedel aký je to strih a či by mi naozaj sedeli. Ja si rifle musím vyskúšať, inak by som kupoval mačku vo vreci.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Aj keď boli tie zľavy, tak všetko v pohode.

Objednal som cca 40kusov, všetky boli dostupné (všetko produkty v zľave).
Minulý piatok podvečer objednané, platené kartou. Zásielka bola expedovaná v nedeľu,
včera doručená.

+ taktiež skvelý kuriér DHL !
zoro51
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zoro51 »

rados915 dakujem K+
A uz som zistil ze tie zlavy co su na konci casopisu staci zadat do voucher code pri objednavke.

10% zlava na vsetky topanky v January do kolonky voucher code zadajte: JAN12
10% zlava na vsetky bicykle vo Februari do kolonky voucher code zadajte: FEB12
10% zlava na vsetky veci v Marci do kolonky voucher code zadajte: MAR12
10% zlava na vsetky doplnky v Aprili do kolonky voucher code zadajte: APR12
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Nazdar, tento alebo budúci týždeň budem objednávať zo sportsdirect.com na Slovensko. Chcel by som upozorniť na januárovú zľavu 10% na všetky (aj zľavnené) topánky, ktorá sa zobrazí až po dokončení objednávky. Poštovné je 15 libier, čiže ak by niekto niečo stadiaľ chcel objednať, môžme sa dohodnúť v akom pomere si poštovné rozdelíme, na dodaní vecí a podobne. SS alebo email
pandakx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pandakx »

Zdravím, prosím o radu udělala jsem objednávku na sportsdirect.com měla jsem platit 173 liber.. to si strhli ale jelikož nějaké zboží z toho nebylo tak mi to poslalo email že si strhli jenom 134 liber…jenže kde je těch 39 liber?? pošlou to nějak zpět?? jak dlouho to trvá teďka už je to druhý den.. děkuji tady je obrázek..nerozumím tomu byla to moje první platba http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=513274939801
dEn00
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dEn00 »

PayPal platbu by mali upravit a strhnut ti len 134 libier. Tak to bolo v mojom pripade.
pandakx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ano oni to upravili ale až potom co zthli těch 173 liber...ten přebytek by měli poslat zpět ne?? nemáte stím někdo zkušenost z ajak dlouho to tak dojde?
dEn00
Light Star
Light Star

No pokial viem prebieha to takto:
Objednate si veci, poslete im 200€ oni poslu email co neni na sklade a ze budem len platit 170€, potom sa idem kuknut na PayPal a peniaze su uz davno vratene (30€) .. Tak neviem ako u vas.
kekenis
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kekenis »

pandakx napísal:Zdravím, prosím o radu udělala jsem objednávku na sportsdirect.com měla jsem platit 173 liber.. to si strhli ale jelikož nějaké zboží z toho nebylo tak mi to poslalo email že si strhli jenom 134 liber…jenže kde je těch 39 liber?? pošlou to nějak zpět?? jak dlouho to trvá teďka už je to druhý den.. děkuji tady je obrázek..nerozumím tomu byla to moje první platba http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=513274939801
A kolik ti blokuje banka v blokacich karet?? Mrkni na online banking. Asi budou blokovat 173 Liber ale odectou si jen 134 n apokyn PAYPOLU.
pandakx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

den00: ano tak nějak to bylo..odečetli si 173 liber a potom mi přišel email že některé věci nejsou...ale zbytek peněz mi zpět neposlali teda aspon do teďka tam nejsou

kekenis: jak kolik blokuje?? jak to poznám...tohle byla moje drahlá platba přes paypal tak jsem z toho uplne zmatená ...odetečetli si prně těch 173 liber a potom tam bylo něco že z toho si teda vzali těch 137..měli by mi teda vratit ale nikde to tam nevidím :-(
kekenis
Novice
Novice

No musis mit nejakou banku, CESKA SPORITELNA? KB, apod. Ja mam moznost se podivat do svoji banky online na účet, a tam vidim kolik si blokuje penez PAYPOL a do kdy.

Jinak moje platba u PAYPOL co sem udelal pred 14 dny a zbozi uz mam doma
tady:

http://www.nahraj-obrazek.cz/di-013275167374.jpg
JAN11 sem udella objednavku na 196,99 todle si rarezervoval PAYPOL I
BANKA
nejake zbozi nebylo tak dalsi den mi hned strhli z banky 178,49
zbozi prijelo domu a z uctu si odecetla banka tech 178,49 a jeste dnes
mi banka az do 30 JAN bude blokovat tech 196,99 Liber!
Uz sem psal na paypol a ti me rekli at kontaktuje sellera ! No proste
PAYPOL na hovno.

Vcera sem delal dalsi objednavku ve stejnej den jako ty a jak se dívam
tak mas u PAYPOL kurz 1Libra = 31,33 CZK a já platil
stejnej den, akorat ze tentorat uz sem zaplatil prímo kreditkou tou
stejnou co mam na ni navedenej PAYPOL a mám kurz 1Libra=30,32 CZK a to
je o 1CZK méně než máš ty a to sem platil stejnej den (MASTERCARD) Sou
to pekne kur*y!!!!!!
pandakx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

aha. no já mám fio banku a posílala jsem přímo peníze na paypal..přečti si pls soukromou zprávu ;-)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Kekenis nauc sa aspon ako sa to vola ked to chces kritizovat, navyse pri platbe mozes zvolit ci ma peniaze preratat paypal alebo tvoja banka (tak ako keby si platil priamo cez kartu).
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Tak osobne s PAYPOL-om skúsenosti nemám, ... skús nabudúce použiť PAYPAL :lol:

Ale tak pokiaľ nie si spokojný s platbami, ich rýchlosťou ... tak nakupuj v kamenných predajniach. No ja osobne radšej počkám aj mesiac kým sa mi tých 20€ vráti, než by som to mal
niekde v obchode v meste všetok tovar preplatiť o podstatne väčšie čiastky ...
dEn00
Light Star
Light Star

Panda: podla mna ich musis mat na paypale,aky mas stav PayPal Balance?
kekenis
Novice
Novice

No ja s věcma ze SPORTSDIRECTU spokojeny jsem. Jen nejsem spokojeny s PAYPAL službami. Třeba ted mi pořád drží 196.99 Liber na mojem bankovním účtu. Blokujeto PAYPAL a když jsem jim psal tak mi odepsali, ať kontaktuju obchodníka a't zruší tu platbu a ješte mi připsali návod jak to má udělat :) No v ponděli jsem psal na SPORTSDIRECT a ještě bez odpovědi. Jen píšu moje zkušenosti. Už budu platit jenom kartou.
dEn00
Light Star
Light Star

Sportsdirect ti neodpise .. Ja som robil objednavku za 130 libier, cakal som tyzden aj pol pokym pride, kukal som tracking a ono to zastalo v bratislave.. Pisem sportsdirectu okolo 8x!!! a po 2 tyzdnoch ziadna odpoved.. Chvala BOHU ze som to platil cez PayPal, hned som podal dispute a vysvetlil co sa stalo , a az POTOM sportsdirect odpovedal ze ano ano balicek sa stratil.. Keby to robim cez banku, tak by mi nevratili nic a vysrali sa na mna..
Sportsdirect ma dobre ceny, ale ked sa nieco doje** tak sa ti neochotne vyseru na hlavu..A vobec sa im nechce vracat peniaze.
Ancimaria
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ancimaria »

Ahojte!
Asi v sobotu budem objednávať zo Sports Direct! Kto má záujem, nech mi napíše!
pandakx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Dneska mi přišel první balíček a můžu říct že uplně super..jako dárek poslali hrnek...a maximální spokojenost asi 4 dny to trvalo než došel :-)
Ancimaria
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ancimaria »

Ahojte!
Ja mala by som jednu prosbu. Hľadala som tu spolukupujúcich, a jeden pán sa prihlásil. Už mali sme všetko dohodnuté, a z ničoho nič, napísal mi toto:
"Na hojku som sa dozvedel určité veci, ktoré by mohli byť spojené s Vašou osobou, preto ruším túto objednávku a ďalej už nemám záujem o spoločné objednávanie vecí cez Vás. Moje rozhodnutie je konečné."
Ja už naozaj nerozumiem! Márne som ho prosila, on mi už neodpovedal. Tu som nenašla nič. Ale som tu "novica", takže možno že nehľadala som dobre. Dokonca, ani neviem čo by som mala hľadať. Nič som neurobila. Možno je tu niekto s podobným menom? Je to pre mňa veľmi nepríjemné. Poraďte mi! Ďakujem pekne!
Napísať odpoveď