Dnes mi prišli beats by dr. dre STUDIO
kvalita krabice obalu: 10/10 - nemám čo vytknúť
kvalita slúchadiel: 8-8,5/10 - možno niektoré detaily mohli by byť o niečo málo lepšie spravené. (nič podstatné)
obsah krabice: 2 káble - čierny s ControlTalk, červený bez. 2 konektory "jackového typu" ... neviem načo sú / pofotím neskôr
kvalita zvuku: ťažko dávať nejakú známku. Na môj vkus hrajú naozaj VEĽMI dobre ! Predpokladám, že väčšina audiofilov bude namietať. Ale za tú cenu - originál čína výrobok, veľmi slušná kvalita.
EDIT: nepamäatám sa už ako hrali originály studiovky, ale postupom času ako počúvam viac songov, tak mi prídu tak trochu prebasované /resp slabé sú výšky (potlacenim basov v ekvalizeri je to lepsie)
Preto známku v porovnaní s inými značkovými slúchadlami by som dal 7,5-8/10. A kebyže to porovnávam s inými čína sluch. tak by som neváhal dať 10/10.
Kúpil som ich 3. januára, 14.(v sobotu) prišli na Slovensko a dnes 17. boli doručené. Celkovo 14 dní.
Kontrolou cez hranice prešli v poriadku, neplatil som žiadne dodatočné poplatky. Kúpené na iOffer za 73,50USD - cca 58€ . (keby niekto chcel kontakt na predajcu, pošlem mu ho SS)
Ak máte otázky, napíšte