Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
patko:
Memento
Donnie Darko
a mozno nejaka "lynchovina" ako Eraserhead
Memento
Donnie Darko
a mozno nejaka "lynchovina" ako Eraserhead
-
Ryan Giggs
VIP
Lynchoviny v podstate všetky. Mullholland drive, Lost Highway atd. O tych budeš rozmyšľať cely život, že o čom to bolo. 
Zdravím, ako sa volá film kt. opisuje život a "pôsobenie" nejakého anglického futbalového výtržnika?
Pamätám si že je tam scéna ako príde do pizzerie a hrozne tam zbije jedného zamestnanca. Videl som to niekde na csfd, ale nemôžem si spomenúť na názov.
Vopred ďakujem.
Pamätám si že je tam scéna ako príde do pizzerie a hrozne tam zbije jedného zamestnanca. Videl som to niekde na csfd, ale nemôžem si spomenúť na názov.
Vopred ďakujem.
Hral tam herec Gary Sinise (nie som istý ale tak sa mi vidí)
a bol to film u únose
kde hral toho únoscu aj s partiou, bol poliš, a nakoci ak už bolo jasné že ich dostanú tak to zahral že je dobrý
ale odhalili ho
Bolo to na markíze asi pred 4-5rokmi
a bol to film u únose
kde hral toho únoscu aj s partiou, bol poliš, a nakoci ak už bolo jasné že ich dostanú tak to zahral že je dobrý
ale odhalili ho
Bolo to na markíze asi pred 4-5rokmi
myslel som si nebol som si istý 
Dik
Dik
Nazdar, hladam toho viac naraz. Budem vdacny aj ked iba za jedno z tohoto.
Prvy film je o severskom kovacovi (asi?), a dakej kralovne ktora sa za nikoho nechce vydat, lebo ziadny muz ju v boji nekodaze porazit, idu nahodou v noci okolo toho isteho miesta kam dopadne meteroit. Spolu bojuju, on ju porazi v boji a potom sa tam vyspia a vselico si poslubuju. Potom nejaka striga zakleje toho kovaca aby na vsetko zabudol.
Dalsi film je tiez seversky, rozprava o starej legende kde kovaci opatrovali schranku, ktoru v pritomnosti najde archeologicka v starom dome aj s kovacskym harabudrim, a ked ju posype prachom z kovacskych nechtov tak sa otvori.
myslim ze si to trafil, diky moc moc.
caute , potrebujem nazov filmu kde Samy Naceri (hridna taxi ) sa dostane do nejakeho vazenia a tam bude hrat futbal , dakujem!
J10 si si na 100 % isty ze je tam samy naceri? som prezrel celu jeho filmografiu a nejak sa mi to nedari najst.
hned mi to pripomenulo totoJ10 napísal: dostane do nejakeho vazenia a tam bude hrat futbal , dakujem!
http://www.csfd.cz/film/40085-fotbal-za-mrizemi/
-
Ryan Giggs
VIP
Ahojte, veľmi chcem zistiť názov tohto filmu. Dám vám sem gifko možno vám to niečo povie.
Toľko viem že to súvisí s Assassinom
http://api.ning.com/files/Sp4vKCIl7N74q ... 4/hood.gif
Toľko viem že to súvisí s Assassinom
http://api.ning.com/files/Sp4vKCIl7N74q ... 4/hood.gif
damiamarl to nieje film ale trailer na AC Revelations
Veď som si aj myslel
dik
hladam NOVY film, uz dlho sa to chystam pozriet, teraz som sa odhodlal a ani za bo*a si nespomeniem na nazov, ide o komediu, co si pamatam tak s priemernym hodnotenim na csfd, hraju tam znamy herci a tusim pracuju ako straznici a chystaju sa vylupit to co strazia - teraz neviem ci to je banka ci co
vdaka!
vdaka!
-
Ryan Giggs
VIP
nie, nie je to ono 
je to novy film, doslova z konca roku 2011, taka lupeznicka komedia, dofrasa...
a viem ze v trailery bolo ako sedia v hotelovej izbe, vsetci a pozoruju odtial nieco, je to tusim aj na obale dvd 
je to novy film, doslova z konca roku 2011, taka lupeznicka komedia, dofrasa...