Na margo perspektívnosti akéhokoľvek potencionálne budovaného vzťahu.
najlepší kamaráti a jedno dievča
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: najlepší kamaráti a jedno dievča
Nie si ti náhodou na erazme, ak sa dobre pamätám ?
áno som na erasmeRacius napísal:Nie si ti náhodou na erazme, ak sa dobre pamätám ?![]()
Odhodlanie je jedná vec, spôsob ako a kam ho pozvať druhá. Myslím, že to prvé je výlučne na tebe. Možností ako a kam je veľa, môžeš to urobiť tak ako radil Shark, ale podľa mňa na tú romantickú prechádzku pri západe slnka je ešte priskoro, keď že ty hlavne potrebuješ zistiť, či o teba chlapec má záujem a či k tebe niečo cíti.
Zavolaj ho na kávu, alebo do baru na pivko, ak sa bude vyhovárať na kamaráta, povedz, že s ním chceš prebrať niečo dôležité. Nedaj sa odbiť jeho výhovorkami.
Prečítal som si tvoju staršiu tému a mám pocit, že tebe imponujú hanblivejšie typy chlapcov, preto ak takého chceš získať, musíš byť ty tá aktívnejšia. A tiež menej premýšľať
... jednoducho, choď do toho!!
Zavolaj ho na kávu, alebo do baru na pivko, ak sa bude vyhovárať na kamaráta, povedz, že s ním chceš prebrať niečo dôležité. Nedaj sa odbiť jeho výhovorkami.
Prečítal som si tvoju staršiu tému a mám pocit, že tebe imponujú hanblivejšie typy chlapcov, preto ak takého chceš získať, musíš byť ty tá aktívnejšia. A tiež menej premýšľať
To isté som jej radil aj ja. 
-
qwerty-xyz
boze na erasme? to sa o slovenku zaujima zase nejaky cigan, indian, bezcitny sikmooky blb alebo opica? .... jezisi . . . .
-
axxis
Addict
lebo nemoze byt niekde v Europe, pripadne Ti davaja nemozu bieli studenti taktiez na vymennom pobyteqwerty-xyz napísal:boze na erasme? to sa o slovenku zaujima zase nejaky cigan, indian, bezcitny sikmooky blb alebo opica? .... jezisi . . . .
a keby aj nie, aj dotycna Slovenka sa zaujima o njeaku inu opicu, cigana, sikmookeho blba alebo indiana. to Ta neznepokojue? och ta zrada naroda, rasy a krestanskeho ducha
-
teoria_relativity
Amateur
Erazmus nie je len v rámci EU , na erazmus sa dá isť aj do Azie , USA ...
chceš mi povedať, že v zahraničí nemôžu byť normálni ľudia??qwerty-xyz napísal:boze na erasme? to sa o slovenku zaujima zase nejaky cigan, indian, bezcitny sikmooky blb alebo opica? .... jezisi . . . .
-
axxis
Addict
mohol by si mi ukazat konkretny priklad? (musi sa ale jednat priamo o Erazmus, nie ine vymenne programy, ktore ludia suhrnne tituluju ako Erazmus)teoria_relativity napísal:Erazmus nie je len v rámci EU , na erazmus sa dá isť aj do Azie , USA ...
vzhladom na jeho definiciu normalnosti asi nieela napísal: chceš mi povedať, že v zahraničí nemôžu byť normálni ľudia??
tento chalan aj vzhľadom na to, že je španiel a majú povesť akú majú, je úplne normálny, nepije,nefajčí, dobre sa učí, je slušný a nemám pocit,že by bol Don Juan
vzhladom na to, ze za par mesiacov aj tak pojdes domov.. vyber si toho s vacsimi cojones:)
čo hovoríte na takýto nápad:
že by som zavolala Mr. Shya von s tým, že sa s ním musím porozprávať a začala by som tým, že ja viem, že Mr. Sexy po mne ide, ale bohužial z mojej strany nepreskočila žiadna chemická reakcia a naše názory na život sú veľmi odlišné,takže nemám záujem a keďže je jeho kamarát by som ho poprosila, aby mu nehovoril o našom rozhovore, ale, aby mu nenápadne naznačil, resp. vyjadril svoj názor, že má pocit, že medzi nami dvoma nič nebude..tým pádom by Mr. Shy mal jasno, že nechcem Mr. Sexy, len neviem ako by som tam už zakomponovala to, že chcem Mr. Shya
že by som zavolala Mr. Shya von s tým, že sa s ním musím porozprávať a začala by som tým, že ja viem, že Mr. Sexy po mne ide, ale bohužial z mojej strany nepreskočila žiadna chemická reakcia a naše názory na život sú veľmi odlišné,takže nemám záujem a keďže je jeho kamarát by som ho poprosila, aby mu nehovoril o našom rozhovore, ale, aby mu nenápadne naznačil, resp. vyjadril svoj názor, že má pocit, že medzi nami dvoma nič nebude..tým pádom by Mr. Shy mal jasno, že nechcem Mr. Sexy, len neviem ako by som tam už zakomponovala to, že chcem Mr. Shya
-
Soviet
Darca
Myslim, ze takato debata Mr. Shya nebude zaujimat, vsak jeho sracky to niesu.
ok hlúposť, ja len stále rozmýšlam ako ho pozvem von, za akým účelomSoviet napísal:Myslim, ze takato debata Mr. Shya nebude zaujimat, vsak jeho sracky to niesu.
za akým účelom, no keď my ho nepoznáme, tak to sa ťažko plánuje
nemá nejakú špecifickú záľubu (o ktorú by si sa mohla zaujímať), alebo niečo, s čím by ti poradil, pomohol....?
nemá nejakú špecifickú záľubu (o ktorú by si sa mohla zaujímať), alebo niečo, s čím by ti poradil, pomohol....?
no nad tým som tiež rozmýšlala, jediné čo ma napadlo je, že by som ho poprosila niečo ohľadom školy, ale keďže momentálne už nemáme žiaden spoločný predmet, aj to je ťažkézuzanuska napísal:za akým účelom, no keď my ho nepoznáme, tak to sa ťažko plánuje
-
Soviet
Darca
A nemozes ho zavolat len tak von na prechadzku bez nutenej konverzacie o dacom? Musi tam byt specialny dovod?
ale dačo by sa hádam našlo, nie?
dačo na PC nepotrebuješ, aby ti pomohol? a za odmenu by si ho pozvala von
alebo kupovať nejaké technické "hračky" nejdeš?
mesto poznáš dostatočne? so španielčinou nemáš problém? ......
dačo na PC nepotrebuješ, aby ti pomohol? a za odmenu by si ho pozvala von
alebo kupovať nejaké technické "hračky" nejdeš?
mesto poznáš dostatočne? so španielčinou nemáš problém? ......
robit taketo ceremonie na par mesacnom erasme, budete si posielat pohladnice na vianoce?
Soviet, ale tak keď ho pozvala normálne von, tak odmietol, lebo naňho špatne pozrel Mr. Sexy.
no takto by to nebolo také okaté a aspoň by sa nevyplašil, keď je taký plachý.
no takto by to nebolo také okaté a aspoň by sa nevyplašil, keď je taký plachý.