som idiot..(podvadzanie)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: som idiot..(podvadzanie)
Taka rec na zenu darmo bude
Tie sa naseru ked vidia rozpravat sa s kamaratkou a nie to este vyspat a zhadzovat to na alkohol.
keby som bola na mieste tvojej baby, chcela by som sa to dozvediet od teba a co najskor a nie od niekoho ineho... neveru povazujem za nieco katastrofalne pre vztah.. ale keby si mi to povedal tak, ako si to tu popisal, az tak katastroficky by som to nebrala. stala sa somarina, lebo si neodhadol situaciu, ale osobne by som to ako "podvadzanie" nebrala.. keby si dlhsie za niekym cielene doliezal (a nemusel by si s nou ani spat), tak myslim, ze by to tvoju babu bolelo viac ako takato sprostost (moj nazor). good luck! 
ps: priklanam sa k hughitovej verzii vysvetlenia
ps: priklanam sa k hughitovej verzii vysvetlenia
-
PhYs0c
King
keď je niekto tak opitý, že si sex nepamätá, ako ho môže byť sexu schopný?
btw pred nedávnom ma napadla taká myšlienka, nikde som ju nevidel tak ak ju niekto poznáte odniekiaľ dajte vedieť, dovtedy si na ňu uplatňujem autorské práva
"za chyby sa platí, neviem či je to dobré ale je to spravodlivé.." koniec citátu
inak som spravil niečo podobné pod vplyvom alkoholu, nakoniec som sa priznal a asi týždeň som čakal či sa rozhodne so mnou ostať alebo rozísť, nakoniec sme spolu vtedy ostali, po roku a pol sme sa rozišli, pol roka po rozchode sme sa dali zase dokopy a momentálne to zase vyzerá na rozchod
inak jednu blbosť si už spravil, druhá by bola podľa mňa nepriznať sa, ja som to bral tak, že chcel by som o tom radšej vedieť keby to spraví ona a bolo by na mne či sa rozídeme, vždy lepšie ako by mi mala klamať a robiť zo mňa debila že ma nikdy nepodviedla ale pri tom by to možno vedela jej najlepšia kamoška a podobne..
btw pred nedávnom ma napadla taká myšlienka, nikde som ju nevidel tak ak ju niekto poznáte odniekiaľ dajte vedieť, dovtedy si na ňu uplatňujem autorské práva
"za chyby sa platí, neviem či je to dobré ale je to spravodlivé.." koniec citátu
inak som spravil niečo podobné pod vplyvom alkoholu, nakoniec som sa priznal a asi týždeň som čakal či sa rozhodne so mnou ostať alebo rozísť, nakoniec sme spolu vtedy ostali, po roku a pol sme sa rozišli, pol roka po rozchode sme sa dali zase dokopy a momentálne to zase vyzerá na rozchod
Ver tomu ze mozePhYs0c napísal:keď je niekto tak opitý, že si sex nepamätá, ako ho môže byť sexu schopný?
-
TommyHot
Addict
Hlavne ked jej to budes hovorit moc sa nevyhovaraj na chlast. To, ze si bol nadrbany by ma na jej mieste absolutne nezaujimalo. Dam ti len jednu malu radu do buducna. Ak nevies slopat, tak to nerob.
-
neo250
Star
ak ju chceš mať, NEHOVOR jej to, skús to prehltnúť, aj ked to bude dosť trpký pohar... no nič iné ti neostáva, aj ked sa hovorí, že pravda sama vyjde na povrch raz sa to asi teoreticky dozvie, no nemusí... ale ak jej to povieš tak zabudni na to, že niečo ešte bude... môj názor