Momentálne používam v izbe k PC 22" monitor Samsung T220.K PC mam USB tuner a tak využívam monitor aj ako TV. Väčšinou malé okienko v rožku a popritom robím niečo na nete. Už ma to ale mierne prestáva baviť a rad by som pozeral aj filmy na niečom pohodlnejšom.
Primárne teda chcem spojenie PC s TV. Zatiaľ určite nehodlám žiaden satelit ani nič podobne riešiť. Postačí základná ponuka programov a keď bude rovnaký obraz aj s PC tak možno budem používať tuner z PC v spolupráci s WMC. Takže v podstate telka môže byt čí asi aj by mala byt "hlúpa". Som nadšenec nových technológii ale mam rad pohodlie pri prací a v tomto smere hlavne rýchle reakcie, bezproblémové prehrávanie všetkého na čo bude teda najlepší PC. Študoval som veľa podkladov na nete ale stále som nejako nedospel k ničomu vlastne. Najprv som bol presvedčený o Panasonic TX-P42G30E no našiel som aj postrehy o pisakni trafa , blikaní a zelenému nadychu. Čo som bol dosť sklamaný no je veľa ľudí čo si ju chvália. Potom vcelku rozmýšľam o LG 47LV3550 a o vyššom modeli LG 47LV5500 ktorý je 100Hz a vraj by som mal pozerať po takom keď to chcem používať hlavne z PC.
Takže požiadavky :
Uhlopriečka : 37"-55"
Rozlíšenie : FULLHD
- čo najlepší obraz pri prepojení na PC (hranie hier, sledovanie filmov)
- TV nebude nahrádzať monitor (pod pojmom hry myslím len športy )
- pozeranie TV jedným očkom 40% , filmy 50% , hry 10%
- LED LCD a zatiaľ som nevylúčil ani plazmu
- pozorovacia vzdialenosť od 2 do 4,5m
- DLNA by som bral ako pekne plus , ostatne funkciu by som veľmi asi ani nevyužil
- podpora 3D nie je pre mňa podstatná
- cenová predstava: variant 1 - do 600eur , variant 2 - 900eur
- mate nietko takto prepojeny TV s PC ? mate niekto plazmu na tieto uceli ?
- budem rad za každú radu. Ďakujem