Potrebujete poradiť s kúpou PC | návrh zostavy | tuning
-
1mato421en2
Amateur
Re: Pre tých, ktorí potrebujú radu so zostavou!
ale na tom pc co som ted napisal mi musi bezat vsetko omg kamos ma 4gb ram nVidia 9800GT a intel core 2 duo 2,8 Ghz a uz ho ma 2-3 roky a BF3 mu ide naplno a aj crysis 2
Re: Takuto pc zostavu si chcem zrobit
15.2. (+- par dni) vyjde rada HD7700
v polke marca vyjde rada HD7800
pockaj chvilu, bud tebou zvolena karta zlacnie alebo si budes moct za rovnaku cenu kupit kartu s vyssim vykonom
ohladom tej dosky, ta ma vlastnu grafiku, ktoru nevyuzijes, kedze chces hernu dedikovanu, takze ci nieco podporuje alebo nepodporuje neries
v polke marca vyjde rada HD7800
pockaj chvilu, bud tebou zvolena karta zlacnie alebo si budes moct za rovnaku cenu kupit kartu s vyssim vykonom
ohladom tej dosky, ta ma vlastnu grafiku, ktoru nevyuzijes, kedze chces hernu dedikovanu, takze ci nieco podporuje alebo nepodporuje neries
v tom pripade kamos klame alebo hra v rozliseni 800x600
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Na plno ako na plno. Mnohí ľudia považujú Xtreme nastavenia za na plno, ale vypnú FSAA/MSAA, SSAO a iné "featurky". V 1024 x 768 to na tej zostave pôjde aj na Xtreme v pohode, ináč pochybujem.
laforez- sorry nevšimol sa si tie dva sloty, ale aj tak, myslíš že 2x2 gb je málo?
1mato421en2- nemýľ si na plno z plynulo pri nízkom rozlíšení
1mato421en2- nemýľ si na plno z plynulo pri nízkom rozlíšení
-
1mato421en2
Amateur
No mate trochu pravdu bf3 mu naplno jemme trhalo ale crysis2 nie ted som si snim pisal ale aj tak te pc co som pisal natom musi bezat kazda hra ved na 4jadra su hry este ani neni by som povedal
Re: Takuto pc zostavu si chcem zrobit
Aha, a nemoze to byt tym ze ked tam ma tu integrovanu graficku kartu tak ze stoji 60€? neviete mi poradit nejaku od gigabite a lacnejsiu? ci to je jedno ci Asus alebo Giga?
To že sú pamäte lacné, neznamená to že ich tam napchám do bludu. V ktorej hre a bežnom používaní Ti nestačí 4gb ???
akože ?? mal hral si dakedy bf3 ?? ked nie prečo hodnotiš nie všetky požiadavky sú uplne realnécocobella napísal:![]()
![]()
Battlefield 3
Minimálne požiadavky
Windows Vista / 7
Core 2 Duo @ 2.0 GHz CPU
2 GB RAM
512 MB, DirectX 10 / 11 kompatibilná grafická karta (Nvidia / ATI)
15 GB miesta na disku
Odporúčané požiadavky
Windows 7
Quad-core CPU
4 GB RAM
1 GB, DirectX 11 kompatibilná grafická karta (GeForce GTX 460 / Radeon HD 6850)
15 GB miesta na disku
kamoš musel kúpit dalšie 4gb len kvoli tomu ze mu blbla hra lebo nemal dost rám a od vtedy čo kúpil ide v poho
ta hra je hlavne nevyladena, to ze tvojmu kamaratovi pomohlo dokupenie ram neznamena ze ta hra ich potrebuje viac ako 4GB(za normalnych okolnosti)..ja mam prave tie 4GB a nepocitujem ze by hra potrebovala viac..
no tie minimalne poziadavky su uplne uletene, na takom PC je to nehratelne aj na najnizsich detailoch..
no tie minimalne poziadavky su uplne uletene, na takom PC je to nehratelne aj na najnizsich detailoch..
-
yoggy
ja to hrám na notebooku
T6500
205mm
4gb ram
na low detailoch
ale keď to spustíš na Ultra tak bude papať veľa ramky
T6500
205mm
4gb ram
na low detailoch
ale keď to spustíš na Ultra tak bude papať veľa ramky
Chalani ale stale ste mi nedali odpoved, ze preco ked kupim 4gb a casom taku istu, ze preco nebudu moct byt dual channel?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
laforez - dual channel funguje len v pároch, najlepšie od rovnakého výrobcu, z jednej linky, dve pamäte ktoré šli za sebou. Daj si pozor na časovanie a frekvenciu. V 90% Ti dual channel pôjde aj v štýle Crucial Balistix 2033 MHz CL10 s nejakou A-Data Gamers Edition 1600 MHz CL7, ale tak musia sa dať na rovnakú frekvenciu a timing, v tomto prípade by sa Balistix podtaktovala na 1600 MHz a znížila si časovanie na CL7. Ak by ho nezvládla [čo sa nestane] tak by sa muselo zvýšiť časovanie na A-Data pamäti. Nie všetk dosky vedia určiť každému "banku" [ram slotu] iný timing. Niektoré ho určujú plošne pre dva a dva, alebo pre všetky štyri, až šesť, prípadne osem až dvanásť "bankov" naraz.
-
1mato421en2
Amateur
Neviete nejaku dobru grafiku okolo 150+- a nvidiu mam vziat ci ati chcel by som to na hry
uplink: ale ked teraz kupim 4GB ram a neskor kupim ten isty model na vlas ronaky, tak to pojde cez dual channel, nie?