Diskusia o tom kto koho oje*** a co doje***

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Thommas
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: PC z komponentov do 2000 €

Príspevok od používateľa Thommas »

Ale už by ste naozaj mohli prestať. Diskutujte cez SS ak sa chcete pohádať, prípadne si dohodnúť bitku alebo nebodaj bowling. Tu to nikoho nezaujíma.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

aspoň máme čo čítať :sly:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Thommas - máš tam ukážky prác :P nepáči?
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nepáči sa mi len to, že tu rozoberáte to, čo je odveci.
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

ale nemuseli by ste prestat :D celkom ma to bavy čítat + kukat faktury atd :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Thommas napísal:Nepáči sa mi len to, že tu rozoberáte to, čo je odveci.
Samotná téma PC do 2000 eur je od veci, nemyslíš?
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Je to v nákupnej poradni, takže je reálna. To, či je aj skutočne využiteľná, je už iná téma. Ale rozoberanie financií, faktúr, roboty, kritizovanie jedného druhým a naopak už ale nie je.
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

Thommas: Nebrec...ajtak bola tato tema zabita uz od prveho prispevku - spam zacal uz niekde na prvej strane - zmena z 1,5K na 2K tomu len dopomohla - nasledna diskusia ohladne klavesnice a grafiky nepotrebuje komentar :D...btw server z toho nevybuchne, ked tu bude par OT prispevkov, tak si daj pohov, aj ked viem ze ty sem rad buchnes jednu a tu istu zostavu este aspon 759 krat :)

//a ako vravi vacsina, diskusia je to vcelku zaujimava, tak uz ich to nechajme dokoncit ked sa na tom tak nadreli :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mna osobne by zaujímala len jedna vec. Prečo tak úžasná firma ako je Opea, ktorá má v slabom týždni 100k obrat si dala template z roku pána z templatemonsteru za 20 eur a nenechali si spraviť hand-crafted design :aasmile11:

Ja si to priznám, nemám momentálne na to vyhodiť 2000 eur za web, preto mám osobný web z roku pána, ale na to aby som si dal template sa neznížim snáď nikdy. Ešte k tom tak hnusne amatérsky upravený, ako keby ho upravovali postihnuté decko s dawnovým syndrómom cez nejaký wysiwyg editor a jediná pomôcka na úpravu grafiky by bol ms paint.
WildDuck
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa WildDuck »

uplink napísal:Mna osobne by zaujímala len jedna vec. Prečo tak úžasná firma ako je Opea, ktorá má v slabom týždni 100k obrat si dala template z roku pána z templatemonsteru za 20 eur a nenechali si spraviť hand-crafted design :aasmile11:

Ja si to priznám, nemám momentálne na to vyhodiť 2000 eur za web, preto mám osobný web z roku pána, ale na to aby som si dal template sa neznížim snáď nikdy. Ešte k tom tak hnusne amatérsky upravený, ako keby ho upravovali postihnuté decko s dawnovým syndrómom cez nejaký wysiwyg editor a jediná pomôcka na úpravu grafiky by bol ms paint.

Už som tu nechcel nič písať, lebo s celiatickým magorom sa ťažko háda, ale musim.......

Takže aby som to zase raz dal na správnu mieru..... :mrgreen:

Tieto 3 grafické návrhy na web Vaša skvelá firma dokázala vytvoriť za 20 hodín :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Za tieto 3 čmáranice ste si vystavili samozrejme aj faktúru na 200 euro!!!!!
Hneď na to som ti volal, že s týmto nemôžem ani ísť za zákazníkom, lebo jednak by ma vyhodil cez okno a jednak by som sa pod zem prepadol, keby som mu to ukázal :smt098 :smt098 :smt098

Samozrejme, že ste trvali na zaplatení omaľovávanky za 200 euro a keď sme boli proti, zrušili ste inému zákazníkovi web, ktorý s týmto projektom nič nemal spoločné.....!!!!!
Tomu hovoríte v Bratislave serióznosť????? Ja by som si to NIKDY nedovolil.....ale samozrejme, je to Vaša vizitka....!!!!
Ale prepáč, za 3 pokreslené papiere 6000 korún?????

Ešte k webu opea.sk......žiadal som ťa o webvizitku a chcel som flash.....povedal si mi, že keby to bol flash, stálo by to minimálne cez 1000 euro.....a to sme sa bavili, že by si použil template a upravil by si ho...tak netáraj...tlčhuba :D
Náš web mi robil grafik, ktorý pracuje ako designér v BA a web stál 200 euro ....týmto uzatváram túto diskusiu :evil:

Ja nepotrebujem vyhodiť za web 2000 euro, keď rovnaký účel splní aj web za 200 euro a myslím si, že náš web nieje zlý..... ;) asi vec názoru ;)

PS: Na faktúrach si ponechal názov našej firmy, ale svoj názov si odstránil, čo keby som urobil to isté ja???? Láskavo to odstrán z webu!!!

//autoeditácia príspevku (07 Feb 2012, 18:05)
uplink napísal:A teraz to uvediem ja na pravú mieru, Ty klamár:

a) môj design je 100x lepší ako henten chabý pokus čo ste tam predviedli, nezaplatil si mi moju robotu ani centom, dostal si ho teda zadarmo, samozrejme to tu nepovieš - že si objednávaš prácu za ktorú neplatíš.

A ešte čosi Uplink, nezaplatil som ti jedine ten tvoj posratý náčrt za 200 euro!!!! Prečo ste pri tých svojich super službách NIKDY neznížili cenu za web???
Vždy všetko sme ti zaplatiti!!! Naša spoločnosť (narozdiel od Vašej) nemá problém s nejakou trápnou úhradou....
Prílohy
solcaweb_sketch_1.jpg
solcaweb_sketch_2.jpg
solcaweb_sketch_3.jpg
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

som na mt. neviem co sa ti nepaci na tych skicach a mam taky pocit ze to bola zaloha. ku tomu projektu za 3k e sa vyjadrovat nebudes? pisal si nieco o 3k, faktury su na 1.2. ak takto zvelicujes a pises so sto vykricnikmi a smajlikami, kto Ta ma brat vazne? btw. co ma moje zdravie spolocne s vasou templatovou strankou, tym ze klames ako o platbe, tak o telefonate a s tym ze si mi nezaplatil navrh indexu?

p.s. ten...ta vasa parodia na web nema ziadnu cenu. je ukradnuta, alebo zakupena z templatu a amatersky prerobena :-)
WildDuck
Medium Expert
Medium Expert

uplink napísal:som na mt. neviem co sa ti nepaci na tych skicach a mam taky pocit ze to bola zaloha. ku tomu projektu za 3k e sa vyjadrovat nebudes? pisal si nieco o 3k, faktury su na 1.2. ak takto zvelicujes a pises so sto vykricnikmi a smajlikami, kto Ta ma brat vazne? btw. co ma moje zdravie spolocne s vasou templatovou strankou, tym ze klames ako o platbe, tak o telefonate a s tym ze si mi nezaplatil navrh indexu?

p.s. ten...ta vasa parodia na web nema ziadnu cenu. je ukradnuta, alebo zakupena z templatu a amatersky prerobena :-)

Uplink, pekne postupne......

Add1...dobre tých 3000 som povedal z brucha ale sám vidíš, že cena za zhotovenie webu dosiahla dvojnásobok dohodnutej ceny a čas, o tom sa radšej ani baviť nebudeme ;)
Áno, píšem tu so smajlíkmi a čo???? Mááám ich proste ráááád :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Add2 Tá narážka na teba bola napísana vyslovene úmyselne, len preto, aby si si uvedomil, koľko debilných narážok si na mňa použil ty.....ja som písal slušne ;)

Add3 Všetko ti bolo zaplatené, okrem tvojho návrhu na web na opea.sk a solca, čo vlastne nieje ani návrh!!!
Opeu som ti nezaplatil preto, lebo si chcel za obrázok 200 euro a trepal si, že si na tom robil 12 hodín.....no boha...ak to takto robíš všetko....konečnááá :D

Add3 Template je zakúpený....a čo keď je to template...ja nepotrebujem, aby som mal web za 2000 euro, na ktorý budem čakať pol roka a budem tam mať jedinečný template na svete.....

PS: Uplink, mám ťa v svojej (veľmi hlbokej) podstate celkom rád, ale niekedy by si sa už mohol trošku uvedomiť a nenútit ľudom len TVOJ a TVOJ a TVOJ názor.....
Ja nenútim všetkým zákazníkom apple, lebo ho mám doma......ak si proste presvedčený, že NVIDIA je jediná na svete a všetko ostatné stojí za hovno, neberiem ti to.....
Je to tvoj názor.....keby sme mali všetci rovnaké názory, tak ideme všetci voliť tú istú stranu a na čo by boli voľby????

PS: Mimochodom, verím tomu, že ty si veľkým zástancom hnutia ACTA :D lebo ty a duševné vlastníctvo.....proste konečnáááá :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A takýto nám vládnu na slovensku :roll: tupci čo chcú všetko za 5 korún, majú mesačný obrat 100 tisíc eur a "z brucha" hádžu cifry, ktoré sa líšia "circa" o 200% od tých reálnych.

Sorry, ku Tebe sa už vyjadrovať nejdem. Ja som tu uviedol fakty, zatiaľ čo Ty len nejaké svoje hapkavé a mýlne domienky.

Tu máš ďalšiu svoju domienku. 200 eur som nechcel zaplatiť, lebo mám hodinovú sadzbu 10 e/h, takže za 12 hodín práce 200 eur nevznikne ani omylom, to som možno chcel za finálnu robotu. Tu je dôkaz že som s tým Vaším templatom za*ebal celý deň ako bol dlhý.

Vyhoď ešte niečo nepodložené faktami z brucha, nech sa pobavíme...

Aby som to zhrnul:

a) naša firma vrátane mňa robila a prerobila "majland" na Vašom debilnom projekte, ktorý stál podľa Teba 3000 euro, v skutočniosti 1200 a 150. Robili sme na ňom všetci nie len bez zisku, ale úplne pod cenu. [dôkaz na predošlej strane]

b) domčeky ste po*rali Vy sami, presne som Vás na to na začiatku upozorňoval že ak sa do toho neobujete, sám ten projekt neporastie, vys*ali ste sa na to, umrel

c) zveličil si aj tých 200 eur, čo mohlo byť za CELÝ design, nie za index, ktorý som robil 11-12 hodín [dôkaz v prílohe]

d) nadávaš mi na moje zdravie, mám sa začať obúvať do Tvojej rodiny, alebo niečo podobné?

e) vaša firma má úbohý opľuvaný web, ktorý spackal nejaký dement za 200 eur, Bože chráň, ten web je výsmech, však uznajte sami http://www.opea.sk

fun facts & trivia:
WildDuck napísal:A ešte čosi Uplink, nezaplatil som ti jedine ten tvoj posratý náčrt za 200 euro!!!! .
Nie, nezaplatil si mi mojich 12 hodín, nie len skícu, ktorá mala aj prvú fázu, ktorú tu čoskoro zverejním, ktorú ste videli. A nemáte problém s úhradou? To má byť zlý vtip? Za všetko som sa musel doprosovať, za každú z tých troch faktúr :lol:
WildDuck napísal:Náš web mi robil grafik, ktorý pracuje ako designér v BA a web stál 200 euro...
vs.
WildDuck napísal:template je zakúpený....a čo keď je to template...
no, really?
WildDuck napísal: Konečná fakturovaná suma bola okolo 3000 euro...
vs.
WildDuck napísal:...dobre tých 3000 som povedal z brucha
nemyslíš snáď vážne.

WildDuck, na dvoch stranách si sa sám zhodil, oficiálne + si napísal tonu lží na firmu v ktorej pracujem, na mňa a moje zdravie. Zatiaľ čo ja som podložil 4 neodškriepiteľné fakty. Faktúry + skíce + finálne práce + môj obrat.

Ako sa dá s osobou, čo je notorický klamár a zlodej ako Ty vôbec komunikovať na úrovni? A to že ma máš rád si strč do análu, pretože ja takých ako Ty neznášam.

P.S.: WildDuck, bol by si fantastický politik. Máš plnú hubu sr*čiek, jalových kecov, nevieš podložiť ani jeden jediný fakt, klameš v každej vete ktorú vypustíš z úst a tváriš sa ako najväčší geroj v celom okolí a o chrbtovej kosti počuješ len keď zabíjate kapra doma na vianoce vo vani. Mal by si to skúsiť v Parlamente, lebo s týmto prístupom sa medzi slušnými ľuďmi neuchytíš.
Prílohy
opea.jpg
WildDuck
Medium Expert
Medium Expert

Uplink, nechcem sa už hádať s tebou , lebo ty s každej pravdy urobíš lož a naopak....

Určite nájdem aj faktúru za tú Vašu čmáranicu na sumu 200 euro.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Čo sa týka toho designu na opea.sk, dal som ti obrázky, ktoré si nacapil na fialové pozadie, ktoré som ti tiež poradil ja, a to ti trvalo 20 hodín???? Ach jo......no každopádne dúfam v to,
že v BA nájdeš dost debilov, čo ti zaplatia za pokreslený kus papiera :smt059

Pokiaľ si spomínam, sám si spomínal, že Vám nechcú klienti platiť, sa ani nemôžme čudovať :smt059 :smt059

Nejdem sa ja s tebou ďalej naťahovať, si chudák, ktorý poprie všetko, čo by sa mohlo dotknúť jeho osbnosti samotnej... :sneaky:

Žiaľ nevieš si pripustiť chybu a keď dnes čítal kolega spolumajiteľ tie tvoje drísty a klamstvá, zasmiali sme sa obaja...... :smt059 :smt059

Samozrejme, že ja na hojko.com nechodím nejako často a teba tu pozná veľa ľudí a dajú ti isto za pravdu.....ale ver mi, sám seba neoklameš :P
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

že v BA nájdeš dost debilou
:roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

WildDuck - došli rozumné argumenty? Sketches som nerobil ja, ale Rasťo a na môj design Opey som Ti v živote žiadnu faktúru nevystavil, tobôž na 200 eur, ako som písal, mohlo to byť max 110-120 eur.

Takže fakty ktoré som tu postol sú podla Teba vlastne lož [faktúry, screeny z agemu/alzy, sketche naších prác], ktorú som Ti vložil do úst, aby si sa zhodil, správne? Lebo mne to "hapkanie" čo tu predvádzaš ako argumentovanie nepríde. Raz napíšeš 3000 potom a v zápätí nato si priznáš že si si to vypľul z brucha. Potom napíšeš že je to tvorba nejakého blaváka, následne na to priznáš že je to template. Píšeš tu stále o nejakej faktúre 200 eurovej za môj design na Opea.sk, ale nikde si nepodložil ani jeden jediný fakt, zatiaľ čo ja som podložil PSDčka a čas, ktorý som s tým zabil

Čo z toho čo si napísal je vlastne pravda a čo lož? Ja osobne to viem, ale vieš to aj Ty? Mám taký pocit že máš chaos zo života a faktov ako takých a splietajú sa Ti niektoré dojmy s faktami. Pravdepodobne je klamanie a lož Tvojím denným chlebíkom, takže sa potom stane že sa z času na čas zapletieš sám do seba. Z takých existencií ako si Ty mi je na grcanie.

A na hojko.com nechodíš často? ffs, nebol si tu pol dekády a napíšeš že sem nechodíš často :nono:
WildDuck
Medium Expert
Medium Expert

MichalkoOo napísal: :roll:
poďme sa hrať na gramatiku...... :smt033

Mne je jedno, že veríš Uplinkovi.....ale keby som bol taká svina, skopnem tú celé diskusie a by si čumel......
Lenže na čo??? Robíť tu show??? :roll:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

WildDuck napísal:
Lenže na čo??? Robíť tu show??? :roll:
ano prosim :D
inac toto je urcite jedno z naj OT ake tu kedy boli, zaujimave citanie aj pre totalne nezainteresovanych
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

:roll: reči a skutky žiadne
WildDuck
Medium Expert
Medium Expert

uplink napísal:WildDuck - došli rozumné argumenty? Sketches som nerobil ja, ale Rasťo a na môj design Opey som Ti v živote žiadnu faktúru nevystavil, tobôž na 200 eur, ako som písal, mohlo to byť max 110-120 eur.

Takže fakty ktoré som tu postol sú podla Teba vlastne lož [faktúry, screeny z agemu/alzy, sketche naších prác], ktorú som Ti vložil do úst, aby si sa zhodil, správne? Lebo mne to "hapkanie" čo tu predvádzaš ako argumentovanie nepríde. Raz napíšeš 3000 potom a v zápätí nato si priznáš že si si to vypľul z brucha. Potom napíšeš že je to tvorba nejakého blaváka, následne na to priznáš že je to template. Píšeš tu stále o nejakej faktúre 200 eurovej za môj design na Opea.sk, ale nikde si nepodložil ani jeden jediný fakt, zatiaľ čo ja som podložil PSDčka a čas, ktorý som s tým zabil

Čo z toho čo si napísal je vlastne pravda a čo lož? Ja osobne to viem, ale vieš to aj Ty? Mám taký pocit že máš chaos zo života a faktov ako takých a splietajú sa Ti niektoré dojmy s faktami. Pravdepodobne je klamanie a lož Tvojím denným chlebíkom, takže sa potom stane že sa z času na čas zapletieš sám do seba. Z takých existencií ako si Ty mi je na grcanie.

A na hojko.com nechodíš často? ffs, nebol si tu pol dekády a napíšeš že sem nechodíš často :nono:

Bože nebaví ma stále ti niečo dokazovať....to chce proste len dospieť.... ;)

O 200 eurách za jeden náhľad na opea.sk sme sa myslím bavili telefonicky a kedže sme stránku nechceli, lebo sa nám design nepáčil a spolúpráca s tebou je des, vykašlali sme sa na to.....
Pamatám si, ako si mi hovoril, že si za tým zabil 12 hodín.....za jedným fialovým pozadím???? To aj ja si pomenujem doma nejaké súbory, hodím im tam názov a dátum a ľudia budú jasať.....
Uplink, nehnevaj sa, ale nepáčilo sa mi, ako si vykreslil ľudom tie vaše čmáranice ty.....dal si tam to najlepšie, čo firma kedy dokázala.....ale to čo ste poslali nám, do malo dosť ďaleko od vašich ukážok....
To ale nechám na ľudí, nech to posúdia......ja len viem, že keď to videla moja priateľka, ktorá nieje grafička, ale má talent a vie kresliť, tak sa na tom zasmiala a povedala, že taká čmáranica cca 10 minút roboty aj miešaním kaffe :smt081 :smt081
Zamknuté