Diskusia o tom kto koho oje*** a co doje***
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC z komponentov do 2000 €
WildDuck - ale však diskusia je tu na fóre nie? A tu si sa stihol zhodiť už minimálne 3x tak kvalitne a mnohokrát tak "lightovo". Ako chceš zdokumentovať telefonáty, keď si ani nepamätáš či sme volali spolu pred rokom, alebo tromi? Však Ty máš problémy sám so sebou, tobôž s nejakou komunikáciou...
Ach bože, si hlupáčik, ktorý si potrebuje niečo dokázať..... nechceš požičať formičky na piesok????uplink napísal:WildDuck - ale však diskusia je tu na fóre nie? A tu si sa stihol zhodiť už minimálne 3x tak kvalitne a mnohokrát tak "lightovo". Ako chceš zdokumentovať telefonáty, keď si ani nepamätáš či sme volali spolu pred rokom, alebo tromi? Však Ty máš problémy sám so sebou, tobôž s nejakou komunikáciou...
Chápeš, mne je ukradnutý názor ľudí, čo nepoznajú mňa a ja ich.....ale serie ma to, že ich zavádzaš.....
Si super rečník, vieš pekne napísať.....len tak ďalej
-
uplink
VIP
WildDuck - to hovorí ten čo napísal:
vs.WildDuck napísal:Náš web mi robil grafik, ktorý pracuje ako designér v BA a web stál 200 euro...
WildDuck napísal:template je zakúpený....a čo keď je to template...
vs.WildDuck napísal: Konečná fakturovaná suma bola okolo 3000 euro...
WildDuck napísal:...dobre tých 3000 som povedal z brucha
Vytiahol si pár nezmyslov, ktoré spolu vôbec nesúvisia.....!!!!uplink napísal:WildDuck - to hovorí ten čo napísal: vs. vs.
Grafik je z Martina, pracuje v BA......, web stál 200 euro a čo keď použil nejaký template??? Však ho nepoužil celý!!! Jediné čo použil myslím bolo to preklíkavanie medzi jednotlivými položkami....a???
A tá konečná faktúrovaná cena bola k úplne niečomu inému......ty si si proste povyťahoval nejaké vety z článku, ktoré sa ti páčili....ach jo....
-
uplink
VIP
A klamanie a lži pokračujú. Faktúra sa týkala červeno-čierneho projektu, na ktorom sme robili 4ja 2 mesiace za "leviu" mzdu 1200 eur a web si sa chválil že bola jeho práca, aj napriek tomu že to je prašivý template za pár korún, ktorý mizerne upravil.
Čo na tom presne spolu nesúvisí? Mne to súvisí až moc presne...
web funguje???? funguje...!! mne sa páči, stál ma 200 euri a nie od teba za 5 násobok!!!uplink napísal:A klamanie a lži pokračujú. Faktúra sa týkala červeno-čierneho projektu, na ktorom sme robili 4ja 2 mesiace za "leviu" mzdu 1200 eur a web si sa chválil že bola jeho práca, aj napriek tomu že to je prašivý template za pár korún, ktorý mizerne upravil.
A nekecaj, že ste robili ten web toľko, zhánal si ľudí, lebo všetci vo firme ťa okašlali.....a ak by ste aj nejakou náhodou ten web robili aj 24 hodín denne aj 5 mesiacov v kuse, mali by ste už po tej dobe mať nejaký odhad a mali by ste si lepšie určiť cenu za web dopredu!!! a nie len tak streliť cenu a potom nariekať...!!!
-
Thommas
Addict
Dopredu sa ospravedlňujem!
Choďte už do pi*e s vašimi po*ebanými hádkami!!!
Choďte už do pi*e s vašimi po*ebanými hádkami!!!
Hello Tomase, a čo tak dať nejakú hádku na KingstoM
Brnkni, keď budeš doma!!!! Dáme čajový dýchanek

Brnkni, keď budeš doma!!!! Dáme čajový dýchanek
-
uplink
VIP
Re: Diskusia o tom kto koho oje*** a co doje***
WildDuck - ten cenový odhad nevyšiel z jednoduchého dôvodu, z toho že dohoda bola na body a) b) c) a klient "zrazu" chcel d) e) f) g) h) v cene a v tom istom termíne