ehm123 napísal:Ked Fico vdaka takym ako ty bude mat vacssinu v parlamente a nasledne ustavnu v koalicii napr. s KDH budes sa stale citit ako frajer co so vsetkymi vyje***?
Nato ja uplne serem.beardi napísal:keby ti co nevolili radsej volili proti Ficovi, nemal by take vysoke percenta
Zazil som Dzrurindu, Fica aj Meciara a ziadne zmeny som nejak nepocitil, ci uz sa tykali ekonomickych alebo socialnych otazok.
A navyse cim viac sledujem momentalne tieto diskusie tym vaic sa len udrvrdzujem v tom jaka fraska je ta demokracia a je jedno ci teoreticky alebo prakticky.
Preto lebo je to polovicate, kratkodobe "riesienie", "riesenie" ktore ponuka system, co sa zo sirsieho a z dlhodobeho hladiska rovna ziadne.korag napísal:A ano volim "mensie zlo", pretoze aj si priznavam ze dana politicka strana, nech uz je akakolvek proste nikdy nie je 100% a kali neviem ako ty, ale nech je system zly akokolvek, ked existuje moznost aspon ciastocneho zlepsenia politickej situacie a celkovo zivota na Slovensku, tak preco nedat hlas strane, ktora ma oslovila a viem ze je lepsia nez ta co tu bola doteraz, hm?
"Vše, co vyšší, chřadne v nízkých poměrech a kazí se, hnije zaživa a dohnije. A jen to je „vyšší“, co chce nejvyšší; kdo nejvyšší nechce, je červ." Ladislav Klima