Nástupný plat
Re: Nástupný plat
hmmm nechcem nic hovorit ale tie nastupne platy co tu trieskate pre IT poziciu pre niekoho kto nema prax ....
1000 - 1100 ? gogo uplne vpohode si ?
1000 - 1200 od AT&T ako nastupny pre niekoho co nema prax ani skoncenu VS ?
nechcem nikoho podcenovat ale hadzete dost nerealne sumy ...
realna suma pre absolventa bez praxe v IT pozicii s VS (je jedno ci vychod alebo zapad) moze byt v rozmedzi 700 - 900 v hrubom ...
ked mate prax vasa cena pre firmu rastie ale nie v 1000 ale max v stovkach ... niekto kto ma napr 3 roky praxe moze dostat o 100 eur viac v hrubom .... necakajte priepastne rozdiely ....
niekde vam ponuknu nizsiu sumu ale k tomu benefity, ktore vam zvysuju vas plat ....
AT&T moze platit viac ale maju slabe benefity
T-Systems ma zase silne benefity ...
IBM ... HP ...
1000 - 1100 ? gogo uplne vpohode si ?
1000 - 1200 od AT&T ako nastupny pre niekoho co nema prax ani skoncenu VS ?
nechcem nikoho podcenovat ale hadzete dost nerealne sumy ...
realna suma pre absolventa bez praxe v IT pozicii s VS (je jedno ci vychod alebo zapad) moze byt v rozmedzi 700 - 900 v hrubom ...
ked mate prax vasa cena pre firmu rastie ale nie v 1000 ale max v stovkach ... niekto kto ma napr 3 roky praxe moze dostat o 100 eur viac v hrubom .... necakajte priepastne rozdiely ....
niekde vam ponuknu nizsiu sumu ale k tomu benefity, ktore vam zvysuju vas plat ....
AT&T moze platit viac ale maju slabe benefity
T-Systems ma zase silne benefity ...
IBM ... HP ...
a nelepsie by sa ti rozmyslalo ak by si mal 5000 na mesiac? 
poznal som jedneho informatika co spravil vysku v Ba a potom pracoval tu v toulouse asi 9 mesiacov, ale ho to omrzelo, chybal mu domov ci co... a mal nieco okolo 4000 plus firma ho dala do bytu v centre mesta.... co mu usetrilo mozno dalsiu tisicku...
poznal som jedneho informatika co spravil vysku v Ba a potom pracoval tu v toulouse asi 9 mesiacov, ale ho to omrzelo, chybal mu domov ci co... a mal nieco okolo 4000 plus firma ho dala do bytu v centre mesta.... co mu usetrilo mozno dalsiu tisicku...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Retne - ten informatik bol pri všetkej úcte k*kot, za 4k mesačne a bývanie si sem mohol domov doviesť, aj tri 
Retne- vo francii mas brigady za 2000€ ? co robis na takej brigade
to sa vy*ebem na cele slovensko
zdokonalit jazyk a dza ho za hranice robit .. a pri 80tisicoch rocne tak to by som robil vsade
ved to za rok mas zarobene na byt a za 2 na dom
inac ten informatik ako spomenul uplink 4000€/mes. necha plavat na ukor domova to musi byt riadny magor
zdokonalit jazyk a dza ho za hranice robit .. a pri 80tisicoch rocne tak to by som robil vsade
ved to za rok mas zarobene na byt a za 2 na dom
inac ten informatik ako spomenul uplink 4000€/mes. necha plavat na ukor domova to musi byt riadny magor
-
t0m4s3
Admin
Retne: neporovnavaj neporovnatelne. To ja mozem zacat pisat ako by nam v Kambodzi mohli zavidiet 500E plat.
niektori ludia chcu aj nieco viac ako len peniazeTrussardi napísal:inac ten informatik ako spomenul uplink 4000€/mes. necha plavat na ukor domova to musi byt riadny magor
to ob3l1x: "1000 - 1100 ? gogo uplne vpohode si ? " a?
ano tolko ti ponukli ked si tam prisiel s tym nemas ziadnu prax a nemas ukoncenu VS ?
prezrad mi prosim ktora firma tolko ponuka ...
prezrad mi prosim ktora firma tolko ponuka ...
Spolubyvajuca tam takto nastupila (tie iste podmienky). 980 Euro plus nocne.peto01 napísal:zdravím,
aký nástupný plat si má vypýtať človek v AT&T bez predchádzajúcej praxe ccna certom a takmer skončeným ing? dik
-
Soviet
Darca
Si to lahko s tou Kanadou predstavujes. Mam tam bratranca, ktory uz ma aj Kanadske obcianstvo a ver, ze to nieje vobec prechadzka ruzovou zahradou. Cize to otvorene narucie v dnesnej dobe by som premlcal, kedze prace tam ubudlo kvoli "krize", ako aj on mal sam problemy co je tam uz x rokov. A navyse do tej krajiny ta nepustia ak nemas nasetrenych cca 10tis eur.Retne napísal: Viem ze vo Francuzsku po vyske neostanem, lebo tu nie je moc prace v danom obore, ale Kanada a Australia ma privita s otvorenym narucim a idem, lebo za 80k na rok sa mi to oplati a cert to ber ze budem 3 dni cesty od rodiny, som mlady tak nech...
Australiu neviem.
Ja akurat idem v piatok na pohovor do Johnson Controls, tak tiez uvidime, kolko tam ponuknu chlopici. Aspon budem moct porovnat s tym co sa tu vravi (len s rozdielom v praxi).
V Johnson Controls robi par kamaratov supporty unixovych masin. Maju okolo 2k v hrubom.
ob3l1x
a kolko by podla Teba mal pytat, ked absolvent ekonomickej, alebo dokonca filozofickej, co su mraky absolventov, dostavaju nastupny v pohode tych 800-1000brutto? samozrejme netvrdim ze to dostane kazdy, ale v normalnej zahranicnej firme to nie je nic zvlastne. /apropo taky plat maju v pohode aj iba ludia zo strednou skolou, napr operatory na call centrach a pod/
beardie
dochodcovia vecsinou maju bytovu otazku davno poriešenu, zatial co mlady clovek vlastne byvanie nema, chcel by si zalozit nejaku tu rodinu, kupit auto, sem tam dovolenka- co su dost normalne poziadavky, bezny clovek na slovensku sa musi poriadne obracat aby sa mu to podarilo..
Retne
tiez poznam jedneho programatora co tu na SVK mal cca 3tis brutto + mu firma platila byt, ale on povedal ze za to mu to nestoji a odisiel do Londyna, kolko ma teraz netusim..
a kolko by podla Teba mal pytat, ked absolvent ekonomickej, alebo dokonca filozofickej, co su mraky absolventov, dostavaju nastupny v pohode tych 800-1000brutto? samozrejme netvrdim ze to dostane kazdy, ale v normalnej zahranicnej firme to nie je nic zvlastne. /apropo taky plat maju v pohode aj iba ludia zo strednou skolou, napr operatory na call centrach a pod/
beardie
dochodcovia vecsinou maju bytovu otazku davno poriešenu, zatial co mlady clovek vlastne byvanie nema, chcel by si zalozit nejaku tu rodinu, kupit auto, sem tam dovolenka- co su dost normalne poziadavky, bezny clovek na slovensku sa musi poriadne obracat aby sa mu to podarilo..
Retne
tiez poznam jedneho programatora co tu na SVK mal cca 3tis brutto + mu firma platila byt, ale on povedal ze za to mu to nestoji a odisiel do Londyna, kolko ma teraz netusim..
gogo prepac teraz ta nechcem urazit ale v ktorej rozpravkovej krajine zijes ?
call centrum a 800 - 1000 eur ?
viem kolko dostavaju ludia na call centrach a musim ta trosku poopravit vo vacsine su tam brigadnici po prve a po druhe ked dostavaju 500 - 600 v hrubom mozu byt radi a to mozno prehanam (robil som pre jeden eshop a viem ake boli platy ludi v callcentre ...)
a moja otazka na teba ty uz mas skoncenu skolu a pracujes na plny uvazok ?
call centrum a 800 - 1000 eur ?
viem kolko dostavaju ludia na call centrach a musim ta trosku poopravit vo vacsine su tam brigadnici po prve a po druhe ked dostavaju 500 - 600 v hrubom mozu byt radi a to mozno prehanam (robil som pre jeden eshop a viem ake boli platy ludi v callcentre ...)
a moja otazka na teba ty uz mas skoncenu skolu a pracujes na plny uvazok ?
ob3l1x
1/brigadnici v call centre? vsetko zavisi od konkretnej firmy, ja poznam aj take kde je 80perc. TPP a iba zvysok su brigadnici, samozrejme sa nejedna o nejake male firmy. Samozrejme je dufam jasne ze sa bavime o BA, vsade inde v ramci Svk su tie platy vecsinou znacne nizsie. A tiez nie je praca v CC to iste ako praca v CC, ta napln moze byt dost rozdielna. Uznavam ze tych 1000€ je uz pre tu poziciu mierne prestrelenych /ale napr ludia co robia CC pre napr Ameriku a pod maju vybornu AJ tolko zarobia/, ale tych 700-800€ /spolu s pohyblivou zlozkou/ je realne.
Treba si uvedomit ze su rozne firmy, maju rozne strategie, rozne financne zazemie.
tu ukazuju 780€
http://www.naseplaty.sk/prehlad-platov/ ... ancie.html
http://www.naseplaty.sk/platovy-profil/ ... rator.html
2/som po skole uz davno, pracoval som vo viacerych zamestnaniach.
1/brigadnici v call centre? vsetko zavisi od konkretnej firmy, ja poznam aj take kde je 80perc. TPP a iba zvysok su brigadnici, samozrejme sa nejedna o nejake male firmy. Samozrejme je dufam jasne ze sa bavime o BA, vsade inde v ramci Svk su tie platy vecsinou znacne nizsie. A tiez nie je praca v CC to iste ako praca v CC, ta napln moze byt dost rozdielna. Uznavam ze tych 1000€ je uz pre tu poziciu mierne prestrelenych /ale napr ludia co robia CC pre napr Ameriku a pod maju vybornu AJ tolko zarobia/, ale tych 700-800€ /spolu s pohyblivou zlozkou/ je realne.
Treba si uvedomit ze su rozne firmy, maju rozne strategie, rozne financne zazemie.
tu ukazuju 780€
http://www.naseplaty.sk/prehlad-platov/ ... ancie.html
http://www.naseplaty.sk/platovy-profil/ ... rator.html
2/som po skole uz davno, pracoval som vo viacerych zamestnaniach.
a len tak zo zaujimavosti, aké mobily, notebooky a net dava AT&T 
Ziadne. Tam nedostanes nic. Na Home Office ti maximalne pozicaju.
a len tak pre info, ake požičiavaju 
gogo956 u nás už zopár ľudí neprešlo pohovorom práve preto, že síce mali znalosti, ale boli buď divní, alebo namyslení debili. Takže nie je to len o vzdelaní, praxi a očakávanom plate, ale samozrejme závisí aj od toho, kto ten pohovor robí.
ale to snad netreba pisat, ze ked je niekto "divní, alebo namyslení debil" tak je jasne ze vyberovym konanim iba tazko prejde. Inac uz som to vyssie aj predtym spomenul. 
-
t0m4s3
Admin
DELL, u nas je na vyber z troch roznych variant podla toho ci to budes casto nosit hore-dole, alebo to budes mat na stole v dockupeto01 napísal:a len tak zo zaujimavosti, aké mobily, notebooky a net dava AT&T