//autoeditácia príspevku (08 Feb 2012, 12:39)
inac, zacala sa tu celkom pekna debata, ale nikto sa este nespytal, ci to nahodou nie je tak, ze policajt MA opravnenie, aj ked nie je v sluzbe, na zastavovanie vozidla, hm? - neviem, naozaj sa pytam
Dakujem za uznanie presne tak to citim este ma to auto bavi blbnem nanom samozrejme mam tu zakladnu zodpovednost a tiez som toho nazoru ze ma to prestane bavit a budem jazdit ako pan ako napisal o post aj daco vissiedekarbon napísal:Ono stretol somsa už s takými ľuďmi čo mali 18-19 a boli trocha ustráchaní a podobne.aj celkovo nevzrete chovanie v tomto veku by som povedal že je celkom normálne nie každý je hne´d od 18stich vyspelý tak že sa chová ako dospelý..Každý sme rozdielny a ja som bol taký istý ako je on ke´d som začínal.dnes keď am napríklad niekto vytrubi že som spravil nejaku blbosť seriem na neho uvedomím si chybu a snažím sa to neopakovať a hotovo a nestresujem..Tie časy su preč.On do toho dôjde len musí jazdiť a prestať sa báť.Ale ako vravím chce to len prax.
No tento policajt nemal naruke nic na sedadle spolujazdca mal zenu a zanim dieta a este zena alebo on uz si nepametam povedala ze mas stastie ze niesom v sluzbe takze asi tak Ale som toho nazoru ze kebyze som drzi nechcem mu dat vodicaka chcem odist asi by ma nahanal skusal vyblokovat a zavolal by si kolegov v sluzbe ktory by si namne asi vyskusalis voje pravomoci