Stopol ma policajt co nebol v sluzbe moze To mat nasledky ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Stopol ma policajt co nebol v sluzbe moze To mat nasledk

Príspevok od používateľa CheZteR »

co jazdim 3 roky v zivote som asi na nikoho netrubil, sice teraz si spominam ze minule na psa co mi prebehol, nic ine ma nenapadlo robit len instinktivne trubit :D nikdy ma nikto nenahanal, a ani ja to v plane nemam - benzin mi je prednejsi ako vybavovanie si akychkolvek uctov, za 3 roky ma zastavila hliadka iba raz, aj to po mesiaci co som mal vodicak a to islo o preventivnu kontrolu, ta akcia citron ci ako sa to vola :)

//autoeditácia príspevku (08 Feb 2012, 12:39)
inac, zacala sa tu celkom pekna debata, ale nikto sa este nespytal, ci to nahodou nie je tak, ze policajt MA opravnenie, aj ked nie je v sluzbe, na zastavovanie vozidla, hm? - neviem, naozaj sa pytam :) ja som to na nete hladal, ale nenasiel som, resp. nevedel som zadat presne slova do googlu a nenaslo mi to
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

bikso
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bikso »

dekarbon napísal:Ono stretol somsa už s takými ľuďmi čo mali 18-19 a boli trocha ustráchaní a podobne.aj celkovo nevzrete chovanie v tomto veku by som povedal že je celkom normálne nie každý je hne´d od 18stich vyspelý tak že sa chová ako dospelý..Každý sme rozdielny a ja som bol taký istý ako je on ke´d som začínal.dnes keď am napríklad niekto vytrubi že som spravil nejaku blbosť seriem na neho uvedomím si chybu a snažím sa to neopakovať a hotovo a nestresujem..Tie časy su preč.On do toho dôjde len musí jazdiť a prestať sa báť.Ale ako vravím chce to len prax.
Dakujem za uznanie presne tak to citim este ma to auto bavi blbnem nanom samozrejme mam tu zakladnu zodpovednost a tiez som toho nazoru ze ma to prestane bavit a budem jazdit ako pan ako napisal o post aj daco vissie :) Aspon niekto kto ma aspon trochu chape

//autoeditácia príspevku (08 Feb 2012, 22:12)
No tento policajt nemal naruke nic na sedadle spolujazdca mal zenu a zanim dieta a este zena alebo on uz si nepametam povedala ze mas stastie ze niesom v sluzbe takze asi tak Ale som toho nazoru ze kebyze som drzi nechcem mu dat vodicaka chcem odist asi by ma nahanal skusal vyblokovat a zavolal by si kolegov v sluzbe ktory by si namne asi vyskusalis voje pravomoci
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

bikso: Boli ste v aute siesti, tak v takom pripade by sa trebalo obratit na Inspekciu ministerstva vnutra, pripadne na jeho nadriadeneho, podat staznost, resp. trestne oznamenie. Myslim, ze by z toho mohlo byt zneuzitie pravomoci verejneho cinitela.
Imadden
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Imadden »

je to blbost, policajt, ak je štátny môže udeliť dokonca aj pokutu, v prípade že sa preukáže /uniforma, preukaz.../ nemusí byť ani v službe. mestský policajt to však nemôže.
a s tou páskou na ruke je to fajna sprostosť. sakra však nech sa policajt preukáže služobným preukazom a daný človek si to môže telefónne overiť. Paska na ruke je zbytočná sprostosť
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

Marek (Bikso) neverím tomu že jazdíš normálne a naháňali ťa už dvaja ľudia jazdil som z piatimi začínajúcimi vodičmi a ani jedného nikto nikdy nenaháňal, keďže myslím že si to ty čo ťa poznám tak určite to všetko bolo v Bratislave kde sú arogantný šoféri ale aby niekto niekoho naháňal bez dôvodne a ako si povedal ty že lebo si začínajúci vodič je úplný blud. Vsadím sa že aj ja keď spravím vodičak a nebudem na cestách jazdiť ako čistý ch*j tak ma nikto naháňať nebude.

S pozdravom Roman z Petržalských..
Teda dúfam že si to ty :D

//edit btw a boli ste 6 v aute mal si tam vzadu iba slečny ? a keď už si videl aj to jeho auto musel si usúdiť že mu neutečieš ani keby že chceš čiže zbytočne si sa snažil utiecť nech si sa akokoľvek bál.
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jolanek »

uz len podla toho ako si napisal prispevok, kolko chyb, preklepov, usudzujem ze si nezodpovedny, vodicak by som ti nedal... a nie len to si aj naivny hlupacik, ked si uz opisal tvoje udaje, uz si na teba moze posvietit... dufam ze len raz svojou nezodpovednou jazdou nezabijes niekho ineho...
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

Policajt je povinny v case mimosluzby vykonat sluzobny zakrok ak je pachany trestny cin alebo priestupok ktorym je bezprostredne ohrozeny zivot zdravie alebo majetok. zakon o pz. Zrejme si sa dopustil priestupku kedze vo vozidle bolo viac ludi nez je povolene.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

martiner: ,,ak je pachany trestny cin alebo priestupok ktorym je bezprostredne ohrozeny zivot zdravie alebo majetok" - Co bolo v tomto pripade ohrozene, ci zdravie cestujucich na zadnych sedadlach???
Komisar
Expert
Expert

Hojko: myslím si že minimálne zdravie štyroch osôb na zadných sedadlách v prípade možnej dopravnej kolízie, vzhľadom na to, že vozidlo je bezpečnostne prispôsobené pre celkovo päť osôb vo vozidle.
Aj otázka bezprostrednosti je naplnená keďže vozidlo bolo v plnej premávke /predbiehalo vozidlo policajta/
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

martiner: Kedze je vozidlo urcene pre 5 osob a za predpokladu, ze vsetci piati boli priputani bezpecnostym pasom (je to scifi, ale dajme tento predpoklad), tak navyse tam bola len jedna osoba a mohla v pripade nehody ohrozit ostatne 3 osoby na zadnych sedadlach??? Viem, ze je to uz take chytanie za slovicka, ale aj tak :)
Komisar
Expert
Expert

jedna nepriputaná osoba mohla v prípade kolízie ohroziť v prvom rade zdravie svoje, teoreticky aj zdravie všetkých, aj tých v predu /napr. pri prudkom brzdení preletí do prednej časti vozidla k vodičovi ktorého zraní alebo ten vzhladom nato nezvládne zákrutu/
Napísať odpoveď