kupa grafickej a zvukovej
kupa grafickej a zvukovej
Potreboval by som poradit, co by ste odporúčili ako zvukovú kartu nejakú dobrú, nemusí to byt profesionálna ale zase aby nebola celkom najzákladnejšia.... samozrejme za primeranúcenu... a tiaz co sa týka grafickej karty - potrebujem aby tam bola co najvacsia skala vystupov pre prácu s videom a aby sa na tom dali robiť zložitejšie video projekty... voprad vdaka za radu 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: kupa grafickej a zvukovej
dako77 - aký PC máš? Paticu na VGA? V akom OS robíš? V akých programoch robíš? Aké výstupy potrebuješ? Väčšina normálnych VGA má len klasické, DVi, DisplayPort, VGA a HDMi, či mini-HDMi, nič viac, nič menej.
potrebujem to zistit bez ohladu na presne urceny konkretny PC, port moze byt AGP, alebo PCI-E, pripadne co je este novsie rychlejsie...ide mi hlavne aj o to akych parametrov sa drzat ci frekvencie, pamate,... pri vybere... A ide mi hlavne o HDMI, a predpokladam aj VGA , DVI,... displayport tiez by nebolo zle..
-
Thommas
Addict
To sa takto nedá. Treba brať do úvahy CPU, zdroj, konektor na grafiku, občas aj skrinku, monitor, využitie, osobné preferencie atď.
-
johny541
King
A hlavne aspoň orientačnú cenu... Lebo si už napísal dva príspevky a z nich sme sa dozvedeli to čo z nadpisu témy.
-
Ryan Giggs
VIP
Čo je primerana cena? Pre niekoho 20 €, pre ineho 500 €.dako77 napísal:Potreboval by som poradit, co by ste odporúčili ako zvukovú kartu nejakú dobrú, nemusí to byt profesionálna ale zase aby nebola celkom najzákladnejšia.... samozrejme za primeranúcenu...
cca 50€- 200€ grafika, do 50€zvukovka , ale uz som nieco nasiel...takze uz asi nebude potreba....
-
johny541
King
Tak hoď sem čo si našiel.