Dva a pol chlapa / Two and half men
-
Thrash/Death
Star
Re: Dva a pol chlapa / Two and half men
Slabšia epizóda oproti niekoľkým predchádzajúcim, ale koniec bol dobrý, po toľkých dieloch absencie som už prestával veriť že sa ešte niekedy objaví Rose, ale ako vidíte, trpezlivosť ruže prináša
A dokonca aj imidž nahodila ako zo skoršej fáze seriálu 
Mne sa posledny diel pacil. Je to pravda, ze to nieje ako so Sheenom, ale nie je to zle.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Posledna cast nebola az taka zla, dalo sa na tom zasmiat, Waldena chceli ako keby spravit novym Charliem, ale uz to nie je ono. Paci sa mi, ze Jack dostane sice len trosku priestoru, ale jeho hlupost ma vzdy rozosmeje. Zatial najlepsia hlaska bola ASAP od neho, to bolo asi v minulej alebo predminulej casti.
Best!
Spoiler
circle, circle
-
nestik
Medium Professional
Najnovsia 13. cast podla mna dost dobra
Som sa zasmial.
-
badboy007
Star
13. bola fajn.. Ale tak keď si porovnám s Charlieho časťami tak je do odpad
. Teraz to pozerám od začiatku od 1. série. A jednoducho Charlieho nikto nenahradí. Nechápem prečo sa Walden správa tak detinsky. Podľa mňa je úplny bullshit, že je tak emočne nestabilný. Ďalej sa mi vôbec nepáči body language Waldena, však Charlie to to zahral o stodvadsaťpäť krát lepšie + keď dal ten jeho "winning úsmev"
. A veľmi mi chýbajú tie dialógy s ich matkou
.
No, asi mi nič viac neostáva ako pozerať tie časti s Charliem...
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2012, 22:22)
ďalší anonymní darca
.. áno, viem čo to znamená
! ale myslím že ty nevieš čo to znamená, tak tu máš: http://oxforddictionaries.com/definitio ... q=bullshit a keby si náhodou nevedel po anglicky tak: http://webslovnik.zoznam.sk/en-sk/bullshit
No, asi mi nič viac neostáva ako pozerať tie časti s Charliem...
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2012, 22:22)
ďalší anonymní darca
-
master23
Light Professional
tak posledne tusim 2 casti boli totalne slabe. boli tam aj dobre momenty. ale najviac mi vadi akeho totalneho debila robia z Alana.
pred tym to bolo vtipne, ale teraz ho zhovadzuju pri vsetkom, a aj on sam seba. je toho az prilis.
pred tym to bolo vtipne, ale teraz ho zhovadzuju pri vsetkom, a aj on sam seba. je toho az prilis.
-
hojko
Site Admin
Ked si porovnam kvalitu siedmej serie, ktora bezi na Markize a tychto novych casti, tak s polutovanim musim konstatovat, ze je to sto a jedno v prospech starych casti so Sheenom. Posledne casti s Kutcherom neboli extra zle, ale ani dobre. Aspon sa konecne ostrihal (alebo zhodil parochnu) a tak o tyzden ci dva uvidime, ci ho nebudem mat plne zuby.
-
badboy007
Star
3. februára je premiéra ôsmej série na Markíze
. Nezabudnite pozerať
.
Musim suhlasit s hojkom, taktiez sledujem 7micku v TV a kvalita je neporovnatelna.
Serial bol v podstate urobeny na Sheena a mam pocit, ze nehra Ch.Harpera, ale Ch.Harper je Sheen. Walden to mozno ozivil, ale po par castiach tomu proste nieco chyba.
Serial bol v podstate urobeny na Sheena a mam pocit, ze nehra Ch.Harpera, ale Ch.Harper je Sheen. Walden to mozno ozivil, ale po par castiach tomu proste nieco chyba.
Nová epizóda asi najlepšia z tejto série. Konečne som sa zasmial pri seriály
veru tak, na poslednej epizóde som sa dobre pobavil
s tim ashtonom kutcherom do dost pokaslali uz to neni ono , proste sheen na tu ulohu uplne sadol.Teraz radsej pozeravam starsie casti kde je este stale charlie 
-
Thrash/Death
Star
Začal som pozerať od začiatku s naším dabingom a je to paráda a mne príde, že v prvých dvoch-troch sériách nebol Charlie tak sprostý na Alana ako neskôr keď ho pravidelne vyhadzoval z domu 
-
hojko
Site Admin
Pozeram, ze ludia maju evidentne odlisny nazor na humor. Ako aj nedaovno v teme o Big Bang Theory, aj teraz musim napisat, ze posledna cast ma nicim neohurila a aj ked sa niektorym pacila a povazuju ju za jednu z najlepsich v tejto serii, tak pre mna to bol slaby priemer na ktorom som sa moc nezasmial.
Akurát som sa konečne dostal k najnovšej časti, idem ju pozrieť, aj keď diely s Kutcherom ma až tak nebavia, ale niektoré sú celkom fajn. Potom editnem môj názor...
// ako som si aj myslel, nič extra vtipné... celá séria rovnaká - dofajčený Jake, ufňukaní Alan a Walden a jedinú vtipnú Bertu je tam vidno málokedy... škoda skvelého seriálu
// ako som si aj myslel, nič extra vtipné... celá séria rovnaká - dofajčený Jake, ufňukaní Alan a Walden a jedinú vtipnú Bertu je tam vidno málokedy... škoda skvelého seriálu
-
hojko
Site Admin
16. cast dost odlisna od inych, Jake a Berta sa tam tusim ani neobjavili, Alanova priatelka mi zacina ist na nervy. Polka casti dost nudnej, i ked miestami sa dalo zasmiat, ale ked Alana ku konci stiahla voda, tak som sa po dlhom case z chuti zasmial.
To je vojna: Charlie Sheen sa naváža do Ashtona Kutchera!
http://www.topky.sk/cl/100314/1300038/T ... -Kutchera-
Charlie má pravdu. Jeho kruté od*eby mi tam chýbajú, tiež Bertina irónia, ktorá tam je už len občas. Teraz si už tretí krát postupne pozerám celých 8 sérii, zrejme ma tie staré časti nikdy neomrziaheker napísal:To je vojna: Charlie Sheen sa naváža do Ashtona Kutchera!
Ten posledny diel, to bolo asi najhorsie co som v tomto serialy videl, plus to bolo este dost nechutne ako tam stale grcali...z takehoto humoru som uz asi vyrastol...