Antonio : O chvíľku takmer 21

.Teraz sme sa s holkou zhodli, že buď to bude ok alebo je toto posledná etapa
Jin : či mi to vyhovuje?Popravde z časti aj áno ale určite je to ubíjajúce.Mám veľmi rád dynamickosť a milujem zmeny (čo je môj veľký problém) ale pokiaľ som s niečím spokojný nemám problém tú dynamickosť a zmenovosť obetovať

.Môj bratranec s frajerkou (momentálne si kupujú byt a plánujú sa vziať) momentálne ťahajú už druhým rokom tretiu etapu (predtým boli spolu asi rok rozišli sa na rok potom sa dali dokopy zas boli spolu rok a o pol roka sa dali dokopy až doteraz).Myslím si, že nikdy nie je nič stratené a preto dávam vždy každému viac šancí a preto som rád ak to isté dostanem aj ja

Test : Určite to chce silný žalúdok.Poviem ti, že prvé stretnutie (intímne) nebolo vôbec ľahké.Môžem povedať čo sa týka kvality tak to stúpa od začiatku ako sme sa dali dokopy a pri rozchodoch rapídnejšie.Možno to znie hlúpo ale je to tak.A ultimátum do xy je sprostosť to je pravda.My máme ultimátum do neurčita.
Len ma napadlo, že poznám viacero prípadov a tak ma napadlo, že skúsim založiť túto tému ako to vidia ľudia a tak tak dúfam, že sa nebudete poburovať

.Ďakujem za príspevky