Etapové vzťahy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Etapové vzťahy

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Aký máte názor na etapové vzťahy?Skúšali ste?Fungujete v takom?Skúste porozprávať na túto tému celkom ma to zaujíma keďže práve v takom vzťahu som /teda jednou nohou som jednou nie/.Rád si prečítam ako fungujete/znášate a tak všetko okolo takéto vzťahy :)

Teda začnem ja.
S dievčinou sme sa dali ako sopliaci pred 4 a pol rokom dokopy.Boli sme spolu mesiac a pol ale akosi to neklapalo tak som sa s ňou rozišiel (normálne, že som bol polroka dorevaný ale to je nepodstatné :D ).Vzťah o ničom, mladé sprosté decká.Po 3 rokoch som sa jej opýtal či to neskúsime znovu.Po nie príliš nadšenom prijatí tohto návrhu obaja štastní vysmiaty jak lečá.Prvý rok ... potom spadli ružové okuliare.Vykrikoval som jej hlúposti ako bývalé sexuálne známosti a tak.Presne na nový rok som opitý akurát o jednej vravel.Ako som bol v Prahe tak sa mi ani neozývala ani nič tak som cítil niečo zlé a nakoniec to prišlo.Vravela, že ma už neľúbi.Za jednu noc preje** 600 kaček na kredite a rozfajčil som sa ako divoch.Nakoniec sme sa stretli v Prahe kde sme sa porozprávali a tak všetko a povedala, že potrebuje čas.Tak som jej ho dal až do minulej nedele keď už som to nezvládol a rozišiel som sa s ňou.Navrhol som jej kamarátstvo s výhodami a prijala ho.Večer mi ale už vravela, že nie.Napriek tomu tam tie výhody boli a teraz (je tomu takmer 2 týždne) s ňou viac menej jednou nohou som jednou nohou nie som.Je to úžasné ale zároveň ten pocit neistoty je taký trpký ale na druhej strane ma posúva vpred.Ja by som etapové vzťahy hodnotil pozitívne.V prvej sme boli úplné somáre obaja.V druhej to bolo celkom fajn až ku koncu.Teraz je to úžasné :)

Ak si myslíte, že je táto téma sprostosť rovno to locknite
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Etapové vzťahy

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

Sto ľudí, sto chutí... Teraz možno predbieham, nepoznám tvoj vek, neviem čo si od toho vlastne sľubuješ a očakávaš, ale dokedy chceš jazdiť na etapy?...Ak ti ide o niečo viac do budúcnosti tak to by mohlo byť prekážkou. Ja osobne sa s týmto nejak nestotožňujem. Je pravda že občas sa človek pochytí, nezhodne, vykričí aj čo nemá, ale vzťah je o tom že sa dvaja ťahajú aj v tom zlom. Oddýchnuť si od seba a vychladnúť to beriem, ale nie sa rozísť a tváriť sa potom po čase že sa nič nestalo... Ak ti to takto vyhovuje tak v pohode, ale ak chceš v budúcnosti niečo viac a posunúť to ďalej tak to podľa mňa nemá zmysel. Keď budeš potrebovať oporu ten druhý by tu pre teba mal byť, aj keď ty to nebudeš chcieť a budeš ju štvať rečami a tak podobne...Toť vše, môj názor, dúfam že k veci :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Dieg0... :)

Toto sa nedá považovať za nejaký "zborný" termín. O akýchsi etapách sa hovoriť dá, ale ja by som to skôr pomenoval beh na dlhé trate bez cieľa.
RLY - vyhovuje Ti to takto? Pokiaľ Ti vyhovuje dynamika a neistota, tak OK. Píšeš, že prvá fáza KO, Druhá OK, Súčasnosť Super. Lenže aká etapa nasleduje? A ako zavŕšite túto?
Ja by som si tieto otázky kládol neustále. Ale neviem, ja už mám asi iný náhľad na vec.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Etapove vztahy, pre mna novy pojem, ktory nepoznam. Pride mi to cele v style vztah - pauza - vztah, nic ine. Mozno po vztahu by som dodal este kamaratstvo s vyhodami. Nieco podobne rozoberam teraz aj v mojej teme, nie je to vztah, rozchod, vztah a priatelstvo, je to skor len vztah, rozchod a priatelstvo. Nevyhodu vidim v tom, ze su tam citove vazby, tie su z oboch stran, bolo to o laske a teraz to ma byt len o kamaratstve a sexe? Tato cesta nikam nevedie a len vas oboch znici, prepuknuta tam city a mozno z toho bude opat vztah, ale budes jej vykrikovat to co aj predtym, teda to, ze ste boli kamarati, ona mama popri tom dalsich troch a opat sa to rozpadne.

Dat jej ultimatum do nedele, do 7 dni alebo ine presne stanovene cisla su nezmysel. Niekto si veci uvedomuje za 3 dni a zisti, ze je to o laske, ze mu ten druhy chyba, niekomu to moze trvat aj 3 mesiace.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Antonio : O chvíľku takmer 21 :).Teraz sme sa s holkou zhodli, že buď to bude ok alebo je toto posledná etapa
Jin : či mi to vyhovuje?Popravde z časti aj áno ale určite je to ubíjajúce.Mám veľmi rád dynamickosť a milujem zmeny (čo je môj veľký problém) ale pokiaľ som s niečím spokojný nemám problém tú dynamickosť a zmenovosť obetovať :).Môj bratranec s frajerkou (momentálne si kupujú byt a plánujú sa vziať) momentálne ťahajú už druhým rokom tretiu etapu (predtým boli spolu asi rok rozišli sa na rok potom sa dali dokopy zas boli spolu rok a o pol roka sa dali dokopy až doteraz).Myslím si, že nikdy nie je nič stratené a preto dávam vždy každému viac šancí a preto som rád ak to isté dostanem aj ja :)
Test : Určite to chce silný žalúdok.Poviem ti, že prvé stretnutie (intímne) nebolo vôbec ľahké.Môžem povedať čo sa týka kvality tak to stúpa od začiatku ako sme sa dali dokopy a pri rozchodoch rapídnejšie.Možno to znie hlúpo ale je to tak.A ultimátum do xy je sprostosť to je pravda.My máme ultimátum do neurčita.

Len ma napadlo, že poznám viacero prípadov a tak ma napadlo, že skúsim založiť túto tému ako to vidia ľudia a tak tak dúfam, že sa nebudete poburovať :).Ďakujem za príspevky
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...je to ako keďmalé deti nevedia čo chcú...resp. chcú to, čo nemôžu mať a keď to dostanú, prestáva to byť zaujímavé...to že "s výhodami" z toho sa mi osobne dvíha žalúdok...prečo by ti ona mala robiť osobnú štetku?...lebo si s ňou tri roky predtým chodil? No a?...takže v konečnom dôsledku, ak ti to vyhovuje, je to len tvoja vec a nikto ti do toho nemôže kecať, ale pre mňa takéto niečo určite nieje...raz som skúsil jeden vzťah obnoviť a stroskotalo to ako papierová loďka na vlnách oceánu...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Môžem sa spýtať na vek?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...môj?...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Tvoj veru.Ak to nie je moc osobné.Môžeš aj do súkromnej správy
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Grim napísal:...je to ako keďmalé deti nevedia čo chcú...resp. chcú to, čo nemôžu mať a keď to dostanú, prestáva to byť zaujímavé...to že "s výhodami" z toho sa mi osobne dvíha žalúdok...prečo by ti ona mala robiť osobnú štetku?...lebo si s ňou tri roky predtým chodil? No a?...takže v konečnom dôsledku, ak ti to vyhovuje, je to len tvoja vec a nikto ti do toho nemôže kecať, ale pre mňa takéto niečo určite nieje...raz som skúsil jeden vzťah obnoviť a stroskotalo to ako papierová loďka na vlnách oceánu...
Ciastocne mas pravdu v tom, ze nevedia co chcu a ked to dostanu, tak to opadne. O vyhodach sa pisalo uz v teme na to urcenej, vnimame to rozdielne. Podla teba je zena v takomto pripade len ako stetka a na to aj sluzi. Iny pohlad na vec je ten, ze ta zena je lepsia kamaratka, poznaju sa intimne a naplnaju si v kamaratskom vztahu svoje normalne ludske potreby, ktore vyhovuju obom.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Grim : Povedal by som to asi tak ako test.Si starší tak by som ti prirodzene povedal, že to vnímaš inak (na čom určite kúsok pravdy bude) ale musíš uznať, že to môže mať svoje výhody.Ja si teraz s dievčinou normálne volám kedykoľvek keď na ňu myslím/ona na mňa, mám sa stále komu s zdôveriť s mojimi ťažkosťami, ona tiež a vieme kto má čo rád.Ale zároveň je tam stále tá neistota ktorá je zárukou toho, že človek to nebude brať pri odlúčení až tak zle ako pri rozchode dlhotrvajúceho vzťahu.Preo som sa pýtal na názory :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Vzťahy v mladom veku su častokrát neperspektívne, prvé lásky opadnú, príde rozchod, príde smútok. Tu je príklad toho kedy láska opadla, vzťah stratil svôj pôvab a je to už len o sexuálnej potrebe a uspokojení. Keďže sa muž a žena poznajú dostatočne dobre, je pre nich jednoduchšie aj mimo vzťahu si spolu užiť, pretože nemajú zábrany, nehanbia sa, otvorene sa môže spýtať na to kedy, ako a kde, navyše to obom vyhovuje.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Co tak etepa ze ex si niekoho najde a pritom si uziva s tebou, tak to je tiez normalne a nevadilo by ti to?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

petka89: Takuto moznost mi davala ex a nemohol som na to ani pomysliet. Neprekonatelna prekazka skrz city, ego, atd..
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Ved prave.Skor to bola ale otazka na Diega.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Niekedy som riešil hrozné hlúposti.Jej bývalé intímne vzťahy a tak.Aj keď to bola minulosť.Ale ako náhle som sa dostal na jej úroveň čo sa týka tohto tak ma to prestalo trápiť.Možno by ma to trápilo (asi určite) ale nuž rovnako ako idem hrať poker s tým, že môžem prehrať prachy tak je to aj tu
Napísať odpoveď