e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Ahojte.
Chcel by som sa opýtať či nemá niekto skúsenosti s tým,že by som nakupoval veci zo sportsdirect.com a tu na Slovensku ich predával v kamennom obchode.
Chcel by som sa opýtať či nemá niekto skúsenosti s tým,že by som nakupoval veci zo sportsdirect.com a tu na Slovensku ich predával v kamennom obchode.
A ako? Jednoducho nemá záujem, je to jeho vec. A tiež nie je povinný konkretizovať.Ancimaria napísal:Ahojte!
Ja mala by som jednu prosbu. Hľadala som tu spolukupujúcich, a jeden pán sa prihlásil. Už mali sme všetko dohodnuté, a z ničoho nič, napísal mi toto:
"Na hojku som sa dozvedel určité veci, ktoré by mohli byť spojené s Vašou osobou, preto ruším túto objednávku a ďalej už nemám záujem o spoločné objednávanie vecí cez Vás. Moje rozhodnutie je konečné."
Ja už naozaj nerozumiem! Márne som ho prosila, on mi už neodpovedal. Tu som nenašla nič. Ale som tu "novica", takže možno že nehľadala som dobre. Dokonca, ani neviem čo by som mala hľadať. Nič som neurobila. Možno je tu niekto s podobným menom? Je to pre mňa veľmi nepríjemné. Poraďte mi! Ďakujem pekne!
Rados915 máš pravdu! Ale potom prečo mi nenapísal iba toľko, že už nemá záujem. Prečo vymýšľa? No teraz už nevadí! Dúfam, už v budúcnosti budem mať väčšie šťastie.
Caute..Pravidelne kazde 2tyzdne objednavam z Sportdirectu ..vacsiou 10ludi cize doprava z UK na SK 1,49libre +posta SK
Za tuto sluzbu uctujem +1euro polozka pri platbe dopredu
Pri utovani na dobierku je to 2eura.
najblizsii termin objednavania 17.2 osobny odber mozny veci 24.2 postou u vas 27.2
Zaujem cez SS
Za tuto sluzbu uctujem +1euro polozka pri platbe dopredu
Pri utovani na dobierku je to 2eura.
najblizsii termin objednavania 17.2 osobny odber mozny veci 24.2 postou u vas 27.2
Zaujem cez SS
Zdravím.. zo SD som objednával 5.1 (prišiel mi aj mail o zaregistrovaní objednávky), na ďalší deň (6.1) mi prišiel mail o predaní balíku kuriérovi.. 7.1 zas mail o zrušení niektorých vecí čo nemali na sklade.. platil som kartou hneď pri zadaní objednávky.. balík došiel 13.1.. no peniaze za veci ktoré nemali na sklade, mi zatiaľ nevrátili.. a to prešiel mesiac od zadania objednávky.. kedy mi ich asi tak pošlú?, alebo im treba niečo pekné napísať?
-
lowmanek
Light Professional
Nemas to trosku popletene?
To ti najskor poslali mail s tym, ze balicek odoslali a az den potom, ktore veci nemali? SD najskor posle mail o tom, ze objednavku spracuju, neskor strhnu peniaze a napisu veci, ktore nemali (strhnu iba za veci, ktore mali) a potom o odoslani zasielky. Z toho vyplyva, ze ti nestrhli peniaze aj za veci, ktore nemali, ale len za tie, ktore mali, takze ti nemaju co vracat. Ja platim kartou, takze pre tych co platia PayPalom to moze byt ine.
LuZeR napísal:Zdravím.. zo SD som objednával 5.1 (prišiel mi aj mail o zaregistrovaní objednávky), na ďalší deň (6.1) mi prišiel mail o predaní balíku kuriérovi.. 7.1 zas mail o zrušení niektorých vecí čo nemali na sklade.. platil som kartou hneď pri zadaní objednávky.. balík došiel 13.1.. no peniaze za veci ktoré nemali na sklade, mi zatiaľ nevrátili.. a to prešiel mesiac od zadania objednávky.. kedy mi ich asi tak pošlú?, alebo im treba niečo pekné napísať?
A penize ti strhli za puvodni objednavku?? nebo to strhli tolik kolik mas na fakture? U me to probehlo takto: Original objednavka na 400 Liber ---zaplatil jsme kartou a na mojem ucte si zablokovali 400 Liber (platnost blokace 20 dnu): Penize jsem mel porad na ucte akoroat jsem s nema nemohl nic delat protoze si je blokoval SPORTSDIRECT. Dalsi den prisel email ze nejsou veci za 30 Liber a ze konecna cena za objednavku je 370 Liber a tech 370 liber si strhli z tech blokovanych 400 a tech 30 se mi vratlo ten stejny den.
Takze jestli to to nevratili a uz je mesic pryc tak jsi do banky reklamovat platbu kartou. Dones fakturu rekni ze na fakture je tolik a oni si strhli tolik.. a dostanes penize z banky. Ale na nic necekej a jdi do te banky hned!!!! je tam nejaka lhuta.
Pripadne napis reklamaciu do SD ohladne coho sa jedna ..niekedy sa stava ze peniaze poslu oni..ale tiez to chvilku trva kym sa rozhybu..pripadne skus navrhnut ze si objednas veci nove tej hodnote ..
nevíte někdo o nějaké stránce třeba v anglii na skate věci? třeba tady ten shop http://www.youandsport.com/cz/ bere věci určitě ze sportsdirectu, ale mají ještě aji tuhle stránku http://www.wesportyou.com/cz/ co jsou skate oblečení, tak by mě zajímal jejcih dodavatel toho skate oblečení nebo nějaká stránka kde by se to dalo objednávat.
mohol by mi niekto kto objednaval zo sportdirect panske tricka NIKE povedat, aka je ich dlzka pri velkostiach S resp. M, na stránkach eshopov to nikde neuvádzaju a pre mna je to hlavne kriterium, dakujem
jaké máte skušenosti s reklamací?? přišla mi jedna mikina která má na sobě černé fleky a potom detšník který měl být Dunlop tak došel reklamní sportsdirect.com, tak jsem jim napsala email a už je to 6 dni a žádná odpověd.
Ako dlho ste mali stav objednavky "New Order" ? Ja som objednal a zaplatil (Visa Electron,sumu mam na ucte blokovanu ) 18 polozkovu objednavku v utorok 7.2
Zatial mi prisiel iba potvrdzujuci mail hned po objednavke,kedy vam prisiel dalsi mail so sledovacim cislom ?
"Update" Prave mi prisiel mail,ze uz to poslali,kedy mi to asi pride ?
Zatial mi prisiel iba potvrdzujuci mail hned po objednavke,kedy vam prisiel dalsi mail so sledovacim cislom ?
"Update" Prave mi prisiel mail,ze uz to poslali,kedy mi to asi pride ?
kajino: délku trička tam nikde neuvádí jen jsem našla šířku..jinak někde byla tabulka že trička nike velikost S je cca pro člověka který má 173 a M - 178, ale to ti asik moc nepomůže
OK tak moja 1.skusenost: Objednavku som spravil v Utorok,zaplatene Visou Electron.Mail o odoslani zasielky a so sledovacim kodom mi prisiel vo Stvrtok vecer.Dnes v Utorok mi to kurier doniesol (prebrala suseda) v baliku boli presne veci ktore som si objednal,farby aj velkosti.Dostal som aj hrncek zdarma.Zial 2 tricka su mi trosku velke,musim povedat,ze ich L-ka su trosku vecsie ako tie nase.Takze maximalna spokojnost.
Ja som si objednavala teraz 1 krat , na stranke maju , ze mozem sledovat svoju objednavku ale neviem ako vie mi niekto poradit ??
Pride to mail v ktorom budes mat cislo svojej objednavky, na to rovno kliknes a prehodi ta na stranku DHL - tam uvidis kde sa tvoja zasielka prave nachadza.
No mne prisiel email s mojou objednávkou a tam bolo len referencne cislo, ale to ked dam ,tak mi hodi ,ze mozem na to zavolat , ale nic ine mi uz neprislo:(
Mail ti pride 2x - Prvy ze prijali tvoju objednavku, a druhy ze ju podali DHL - v tomto budes mat napisane "Click here to track this despatch: XXXXXXX-cislo" na to kliknes a uvidis kde je tvoj tovar. Nestresuj hned, x ludi objednava zo SD a vzdy to prislo.
Nebojim sa o to , ze by mi to neprislo , len chcem vediet kde sa moja objednavka nachadza , ten 2 email mi neprisiel .
Mneprisiel vzdy den potom prvom.