NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Myslím si, že aj zápas Vancouer - Chicago by mal byť vyznieť v prospech Vancoueru, pretože Chicago trápia zranenia a tiež slabé výkony brankárov...zranenia kľúčových hráčov sa prejavili už v posledných zápasoch, absencia Toewsa, Sharpa či Carcilla by sa mala dostaviť aj dnes...ale bude to ťažký duel....dnes očakávam zamotané výsledky, pretože NHL mala vďaka ALG prestávku a tak všetky mužstva využili čas na oddych, niektorí hráči si doliečili drobné zranenia, a tak by to malo byť viacmenej vyrovnané... 
tak nakoniec zápasy Tampa - Caps a Boston - Ottawa dopadli nad moje očakávania. Tampa sa zobudila a vyhrala zápas v OT. Stammer dobre naladený z All-Stars zápasu. St. Louis zaznamenal další gól a Stammer rozhodol v OT
a Boston proti Ottawe bol celkom zaujímavý po tom ako Ottawa zvýšila na 3:1. Priam dych vyrážajúci gól strelil Seidenberg a to na stav 4:3 pre Boston.
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2012, 18:51)
pre fanúšikov Stammera (Steven Stamkos)
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2012, 18:51)
pre fanúšikov Stammera (Steven Stamkos)
- Prílohy
-
- Avatar (2).jpg (48.58 KiB) 901 zobrazení
No dnes nejak favoriti poprehravali. Boston dostal na nulu, Chicago dostalo 8 a S.Gagner z toho 8 bodov (4+4) !!
no dnešné (včerajšie) zápasy dopadli katastrofálne... Boston 3:0 proti Caroline :O Tampa nakoniec dostala od Winnipegu v OT a Chicago dostalo od Edmontonu 8. gólov ...
A pri vsetkych 8 goloch Edmontonu bol Gagner (4 dal, na 4 prihral).
to hej. gagner 8. bodov a Ward 47. zakrokov.
pekny den
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2012, 18:59)
tu to akosi skapalo, nie?
pekny den
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2012, 18:59)
tu to akosi skapalo, nie?
Raz to tu zije, raz nie. Ked bude nieco zaujimave, tak to tu ozije.
ja považujem za zaujímavé včerajší zápas Sabres - Bruins a dnešný Devils - Blues 
čo myslíte (myslíš), ako do to dopadne?
čo myslíte (myslíš), ako do to dopadne?
Devils vyhrajú.
Devils ma milo potešili
aj keď proti Rangers v tretej tretine to bolo všetko na Brodeurovi 
Devils budú v playoff súper, proti ktorému nikto nebude chcieť hrať.
v to dúfam
inak čo hovoríte na ten komický výsledok Sabres - Bruins? A áno, v poslednom čase som začal sledovať Devils a verím, že to v Play-off ukážu
Brodeur je skvelý brankár, Kovy dokáže strieľať krásne góly Parise je super kapitán o ktorého by som nerád prišiel. Peter DeBoer by spravil osudovú chybu keby že ho dá medzi voľných hráčov.
DeBoer s tými nemá nič. To je hra, ktorú hrá Lou Lamoriello a nie je veľa hráčov, ktorý sú v tom lepší ako on 
ale musíš uznať, bola by ho škoda 
Dovod? Kazdorocne tam vidim vysoke ambicie Detroitu, po minulom roku aj Vancouver alebo dobre hrajuci Rangers, St.L a Phi. Myslis, ze sa boja Devils?begbeee napísal:Devils budú v playoff súper, proti ktorému nikto nebude chcieť hrať.
NHL (aktualne)
Myslel som to tak, že hoci nie sú favorit a do PO postupia ako #5-8 nsadeny, v prvom kole budú obavany super.
Si spomen na minuly rok - ak by minuly rok preklzli do PO ako #8 kto by ich chcel po tej druhej polke sezóny...?
Si spomen na minuly rok - ak by minuly rok preklzli do PO ako #8 kto by ich chcel po tej druhej polke sezóny...?
Dneska to Halakovi nejak nevyslo 3 goly z 12 strielal, Elliot ho musel striedat. Skoda.
no to áno. ale musíte uznať že ten gól čo dal Kovy - Eliáš bol super.
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 12:04)
tak Bolts dopadli celkom v pohode
až na ten tlak v poslednej minute kedy sa Garon fakt ukázal 
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 12:04)
tak Bolts dopadli celkom v pohode
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Detroit rekord NHL (aj ked ano, v dobe Phily '76 a Bryuins neboli predlzenia) v pocte vyhranych domacich zapasov v rade. Dallas nic moc nehral, skoda shutoutu pre MacDonalda nejakych 40sec pred koncom - navyse nohou od korcule (to pravidlo sa mi nepaci, hraci su uz natolko vychytraly, ze dokazu usmernit puk nohou tak aby to vyzeralo ako nechceny pohyb - brzdenie).
Prekvapil suboj veducich muzstiev BOS-RAN 0:3 - Lundqvist 42zasahov
Prekvapil suboj veducich muzstiev BOS-RAN 0:3 - Lundqvist 42zasahov
Boston je evidentne v zatiaľ menšej kríze. Nehrá zle, ale tie výsledky sa rovnajú tým z úvodu sezóny. Čítal som o možnej výmene Tima Thomasa, ak by odvolal klauzulu o zákaze výmeny. Predsa len, lepší už nebude a bŕzdiť kariéru Tuukku Raska až do takého štádia, že sa mu v Bostone znepáči, sa mi nezdá veľmi racionálne. Navyše na farme v Providence čaká Anton Chudobin. Navyše v útoku absentuje Nathan Horton, pokles formy zaznamenal Krejčí.
Mňa v poslednom období milo prekvapil Iľja Kovalčuk (v noci 3+0), v posledných zápasoch je priam k nezastaveniu a ten ice-time asi najvyšší z pomedzí ostatných útočníkov v NHL.
Mňa v poslednom období milo prekvapil Iľja Kovalčuk (v noci 3+0), v posledných zápasoch je priam k nezastaveniu a ten ice-time asi najvyšší z pomedzí ostatných útočníkov v NHL.