How I met your mother [spoilers]
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: How I met your mother [spoilers]
Veru tak..odpad..
Inak vsimli ste si, ze coraz castejsie robia casti, kde sa opakuje jedna scena hoci aj tri krat? lezie mi to na nervy statocne veru
Bohužiaľ im to tentokrát zase moc nevyšlo ...
Neviem cim to je ale mne sa paci kazda jedna cast. V kazdej casti je moment nad ktorym sa pousmejem, aj v tej poslednej, ale neviem sa dockaj na koniec tejto serie. Ten bude urcite legendarny.
Tak ja sa tiež občas pousmejem, ale nie je to ono (ako v starších sériach).
ked sa to zacalo opakovat 3x rozmyslal som ci to nevypnem...no nevypol som a hrdinsky dopozeral do konca, z 5min pribehu urobit 22minutovu cast a absolutne sa neposunut v deji vpred dokaze len himym
mne sa to páčilo, po dlhšej dobe opäť himym ktory ma bavil 
-
chipp12
Light Star
tiez som to hrdinsy prezil a prva vec co ma napadla bolo ci im dochadzaju peniaze alebo co ... lebo nemozem si pomoct ale 5 minut deja roztiahnut roznymi posunmi na 22 minut to sa mne teda absolutne nepaci fakt... a mali by so sebou vazne zacat robit scenaristi , pretoze ako tak vsade citam serial ide dole vodou a ludia vacsinou len sleduju ho zo zvyku,uz som to aj u seba si vsimol ze uz sa netesim na utorky na HIMYM ale proste len to stiahujem a dufam,ze sa nieco posunie aspon trosku k hlavnej story.... lebo problemy Marshla a Lily a jej otca su fajn ale mna by skor zaujimal Tedov pribeh.CheZteR napísal:ked sa to zacalo opakovat 3x rozmyslal som ci to nevypnem...no nevypol som a hrdinsky dopozeral do konca, z 5min pribehu urobit 22minutovu cast a absolutne sa neposunut v deji vpred dokaze len himym
Presne tak, mali by sa vrátiť k Tedovy. Celkovo mi chýbajú tie scény v bare. Nie je to "odpad" ale už to nie je pravé HIMYM 
-
javatar
Hardcore addict
dalsi diel ktory som si pozrel len zo zotrvacnosti... nenudil ma ale latka nastavena v prvych seriach je proste podliezana...
-
profik
Light Professional
Tak doteraz som Himym pozeral celkom rad, ale tak tato cast bola EPIC FAIL! Sracky, sracky sracky. Nic horsie som uz davno nevidel.
uf uf, tato posledna jednoznacne najhorsia cast ever.
no tak konecne k veci a citim vyraznejsi posun
-
Sarger
Guru wannabe
No menší posun, ale stále nič moc. A Karma na konci 
-
Geogomeogo
Light Professional
No, posun vynahradili za predošlé časti, tiež sa mi páčilo "GET DRUNK". No ale ten koniec.... Are you fucking kidding me?...
WTF ten koniec? Nooo najlepsie boli tie nazvy vlakov a stanic. L&M mi idu strasne na nervy...
Spoiler
Myslím si a dúfam že Tedové "I love you" je len vtip ktorý sa čochvíľa skončí.Tomu koncu som vôbec nepochopil o čo tam vôbec šlo a L a M boli zasa len otravní, 15 častí skoro žiaden posun a potom sa všetko udeje v jednom dieli , dúfam že teraz zase nič do konca série 
-
yoggy
tak konečne sa to pohlo, to na konci ma trochu zaskočilo, ale uvidíme ako to skončí
najskôr ta päta......a teraz toto vyzerá to celkom zaujímavo
najskôr ta päta......a teraz toto vyzerá to celkom zaujímavo
-
Thrash/Death
Star
Lilu a Marsha nemá zmysel komentovať, táto dvojica mi lezie na nervy už veľmi dlho, fakt nie som zvedavý na tie ich neustále sračkové zápletky nasilu zakomponované do každého dielu. Get drunk bolo super a ostatok dielu bol takisto konečne o niečom, ALE to čo sa stalo na streche, je pre mňa jednoducho nepochopiteľné, čo tým chceli scenáristi povedať?? Čo to malo znamenať?
Thrash/Death: to, ze ich caka este cca 30 dielov a musia ich niecim naplnit