Gorila

Diskusie na politické témy...
mico5000
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Gorila

Príspevok od používateľa mico5000 »

pozerali ste minulý štvrtok pod lampou tam sa to pekne ukázalo - z organizátormi tam súhlasili aj moderátor a hostia no najväčší problém sú samotný organizátori nemajú jednotné ciele a ani to ľudom nevedia povedať presne čo chcú a ako chcú zmeniť - a hlavne miestami futuristické zmýšľanie

..čo si robil v piatok - a tak protestoval, ty ? to musíme uznať nemá cenu
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dnes to veru bola fraska :) Aspon, ze mi to Landa zachranil po proteste.
Presne tak by mali vsetci ludia a cely protest vypadat, ako to video z cas.sk. Bt na nejakom mieste a davat najavo nespokojnost a nie pocuvat taraniny, ktore nic nezmenia. Potesil aspon Rasto Pisko.
Inak Gorila IV. buducu Nedelu
http://www.facebook.com/events/177573395679691/
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som z toho nemal až také negatívne dojmy: ľudí nebolo až tak málo, aj keď, samozrejme, chýbal ten pochod. Nabudúce to bude akčnejšie.

Zúčastnil som aj kompletne "akcie" pred prezidentským palácom. Tu sa dá už jasne napísať, že 90% zúčastnených boli náckovia a futbaloví fanúšici. Jedne debilko tam dokonca začal vykrikovať čosi o ANTIFE, lebo sa tam nachádzal akýsi pankáč. No to bolo už len divadlo. Zúčastnení boli často pod vplyvom alkoholu, chlastalo sa tam..
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://www.sme.sk/c/6254900/iniciatori- ... penci.html
ktohovie, odkiaľ vietor fúka.... a tá diskusia pod článkom je tiež veľmi zaujímavá....
trochu OT si neodpustím.... Soviet, ten Landa bol fakt vynikajúci ;)....
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Pinhead napísal:http://www.sme.sk/c/6254900/iniciatori- ... penci.html
ktohovie, odkiaľ vietor fúka.... a tá diskusia pod článkom je tiež veľmi zaujímavá....
trochu OT si neodpustím.... Soviet, ten Landa bol fakt vynikajúci ;)....
Viter fuka zrejme z lava a prud stale silnie. Tusil som to uz od zaciatku preto na ziadnom proteste gorila som ani nebol.

Vsetko to uz zacalo s recami ohladom nejakeho "extremistu" v radoch organizatorov. Postupne sa do popredia dostavaju take osobnosti ako je Alena Krempaska ktora je napojena na LPR, Peter Weisenbacher podporvatel gay parady a tiez nejaky Peter Pcolinsky ktory je zhodou nahod bratom generalneho riaditela kancelarie ministerstva vnutra Vladimira Pcoilinskeho.

Vcera uz zacali byt vyzyvani k protestu zidaci jak Fedor Gal, ktory prekvapujuco najprv protestami opovrhoval a teraz zrazu sympatizuje (asi si uvedomil to iste co ja len trochu neskor) a tiez aj pritomna Zuzana Wienk ktora chcela od ludi skandovanie na adresu Hedvigy Malinovej ako obeti vladnych garnitur http://www.sme.sk/c/6255272/demonstrant ... budlo.html no rpsote jeden velky lol

Niektori si tieto suvislosti zacali davat dohoromady a ti chytrejsi sa na nejake lavicacke akoze protesty vykaslali a isli radsej na Landu (koncert bol naozaj super, zaznelo aj par peknych myslienok z jeho ust :D ) a to je dosledok toho zmenseneho poctu protestujucich a vecte ze buduci tyzden vas bude este menej.
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 91pato310 »

Ak sa to ukaze ako pravda, ze organizatori su spojeny s politikou tak akykolvek protest bude fiasko. Nech ho robi ktokolvek. Pretoze ludia im uz nebudu verit hoc by mali vsetko skvele premyslene a neboli v ziadnej strane :(
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

A ak sa to potvrdi, tak uz ludia nebudu fakt nikomu doverovat a to bude dost tvrdy klinec do rakvy co sa tyka pripadnych protestov do buducnosti, ak by ich chcel dakto iniciovat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Očakával som tieto podozrenia o prepojení a podobne, je to prirodzené. Dá sa to brať aj z opačného pohľadu, ako snaha o diskreditáciu. Samozrejme, ľuďom podobného razenia ako kali kole oči, že na tom participujú ľudia ako Krempaská (LPR) a Mihály (socha Svätopluka), to mne osobne je úplne jedno.

Treba to však pozorne sledovať a byť skeptický, to je dobrý postoj. Prekvapila ma tá enormná snaha o odstránenie transparentu, ktorý hovoril, že Uhliarik je zločinec.

Uvidíme, čo sa z toho vykľuje, zatiaľ ma tie podozrenie nepresvedčili a ako sa ukázalo, organizátori sú aj tak len prostredníci, ten dav tam je kvôli tomu, že je nasratý a má dosť dnešnej situácie i systému.

Inak, tradične kompletný záznam demonštrácie tu: http://www.youtube.com/user/TVjetotak#p ... 7D65573FDC
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Počujte môžem sa niečo spýtať? Nechcem pôsobiť nedajbože ako nejaký extrémista alebo čo, ale čo sa dá dosiahnuť nenásilným protestom? Proste ľudia sa zídu pred prázdnym parlamentom, a politici sedia v teplučku domova a usmievajú sa. Nevravím, že sa majú rabovať obchody alebo čo, len chcem proste nejaké argumenty čo sa dá týmto čo sa robí dosiahnuť, lebo mi to fakt príde ako také hádzanie hrachu o stenu.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vyzera to tak, ze kedze je 4ka v nedelu a zhodou okolnosti sa budem v BA nachadzat - pravdepodobne sa aj zucastnim.
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Oco mi povedal ze keby takto prebiehali protesty v 89tom tak by sa nic nezmenilo :nono: (aj ked to v 89tom bolo dohodnute)
hughito
Redeemer
Redeemer

Podľa mňa nič zásadné a ja osobne by som bol za pritvrdenie - aj čo sa týka požiadavok, aj čo sa týka správaní sa v uliciach. Nie je to síce ničím potvrdené, že by to pomohlo, ale pozrime sa na Rumunsko. Tam padla vláda po protestoch a tie boli tvrdé, boli zrážky s políciou a hnev ľudí bol jasný.

Tu sa však presadzuje pacifizmus, hovoria sa rozprávky o tom, že PZ sú s nami a pod. Z toho mám obavu, že to vyšumí do stratena, keď sa nepritvrdí.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

hughito ano som aj ja za pritvrdenie...
ale ked sa na to pozriem takto:
LPR... casto ked citam tie ich zvasty tak zistujem, ze chodim na stretnutia neonacistov a nie na fotbal...
podporovatel gayparad... dakujem, neprosim...
link na vyjadrenie Gaala tu bol... asi sa otocil vietor odvtedy...
a ma clovek ist podporovat takych ludi, ktorych nenavidi?
o tom, ze po proteste este bude mat clovek nervy ked si precita, ze to on "im nicil" protest asi ani netreba pisat...
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja tie protesty neberiem ako podporu organizátorov.

Inak, včera pred prezidentským palácom mi jeden podnapity fanúšik z Trnavy vysvetloval situácii štýlom: To je v pi*i, ja sem mosím dojst z Trnavy medzi slovanistov dopi*." :lol: Nebol si to náhodou ty ? :twisted:

Inšpirácia z Grécka:

Ďalšia inšpirácia z Grécka. Tomu hovorím tlak - generálny štrajk, zapojenie všetkých stavov spoločnosti do protestov, robotníkov, študentov, všetkých, obsadzovanie verejných inštitúcií a podobne. Cesta pacifistických rečí od ezoteričky Lehotskej nikam nepovedie.

Inšpirácia z Rumunska.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

nebol, inak ja na taketo akcie radsej triezvy :)
ked uz hadzes inspiracie...
ambasada USA v Belehrade po uznani Kosova:
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Moze mi niekto vysvetlit preco nedelu? Kto vybavuje kedy sa bude protestovat? Trebalo by ho prefackat. Neni to divne ze su protesty stale piatok pred prazdnu NRSR. A odrazu ked sa ide na Pentu tak nedelu? (kedy tam nebude ani upratovacka) Co sa tim vyriesi ked budete nadavat na prazdnu budovu?
hughito
Redeemer
Redeemer

Takisto sa mi nepáči, že sa počkalo, kým Penta postaví plot. :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Este raz budem pocut niekoho zo SMERu povedat "Nevtahujte nas do tejto hry/masinerie/kauzy" ako reakciu na pritomnost Fica v gorile, tak vyhodim telku von oknom. To si nic lepsie za ten cas na stabe nenacvicili?

Aj tak mam este USB DVBt tuner..

//LOL, Puskarova si asi precitala moj post :lol:

Ad karma: Ide o to, ze par minut po uverejneni mojho prispevku zacala v Na Telo Zlatica gilovat Pasku ohladom toho "nevtahovania do hry".
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Protest Gorila Pred Pentu, alebo NR SR mozeme ist hocikedy, aj v stredu na obed, skor nez prideme zdrhnu, vzdy to tak doteraz robili, aj pri mensich protestoch, myslite, ze na velku masu ludi si pockaju? Tie budovy su ale symboli, to, ze tam prideme vo velkom mnozste vydava signal, ze nam to nie je a uvidia to ako ich obyvatelia, tak aj zvysok SK v TV.
Pred 18 hodinami · Páči sa mi to · 3
Napísať odpoveď