Nový bazár
Re: Nový bazár
Ten uplne dole. Pisal som to uz v inej teme, ale pre istotu to dam aj sem. Ten bazar, ktory je hore v menu sa bohuzial neujal tak ako sme si predstavovali. Preto sme sa rozhodli prejst na stary model, ale s lepsim rozdelenim ako predtym. Coskoro pribudne aj mod na hodnotenie predavajucich a kupujucich a zbavime sa tak pracneho vyplnania kontrolovania white/blacklistu.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bolo by to dako rozumnejsie umiestnit. Som ani nevedel, ze daco sa dole zjavilo, keby som len tak nesiel Oznacovat prispevky ako precitane 
No este to nie je spustene naplno, po spusteni feedbacku to bude poriadne oznamene a link zhora zmizne, takze potom ho snad kazdy najde 
V bazáre hore v menu je už vytváranie nových inzerátov zablokované. Pri kliknutí na vytvoriť nový inzerát, bude užívateľ presmerovaný na nový bazár (dole na indexe). Počkáme na vypršanie platnosti inzerátov, ktoré tam ešte sú aktívne a potom sa starý bazár zruší úplne.
-
Grim
Darca
...a môžme si teraz duplicitne založiť aj v staronovom bazáre znovu témy, aj keď máme vystavené položky aj na novom bazári?...
Aká bude podporovaná veľkosť obrázkov v tom najnovšom bazári ? Rozlíšenie , veľkosť , formát ?
Myslím si , že by to bolo vhodné uviesť aj do Pravidlo 11
Myslím si , že by to bolo vhodné uviesť aj do Pravidlo 11
Bazar je to iste co aj forum a tak asi rovnake hodnoty. Vo vtipoch su velke obrazky, asi okolo 2,5MB a rozlisenim asi do 2500x2500 pixelov.
-
lekoklatik
VIP
max 2400x2400px a 3MB
Ja napriklad nechapem preco je prvy prispevok vo whiteliste hakkerov...
-
audiotrack
VIP
ja nechápem čo na tom nechápeš
? Aha takze ja som whitelist vymyslel, spojazdnil a staral sa on dva roky a hakker spravil posledne dva updaty, ale svietit tam bude hakkerov nick. Ospravedlnujem sa za svoju nesmiernu sebeckost, ale bol by som rad keby tam bolo aspon to moje vyj*bane meno, nemam pocit ze by som si pytal pozlatenu korunku a pomnik...
-
audiotrack
VIP
a ako má podľa teba robiť update, keď nemôže editovať tvoj príspevok? Nemal si na to čas alebo chuť, už si nespomínam tak ho prebral niekto iný. A aby ho mohol updatovať, musel byť autor príspevku on
1.) Prvy prispevok s obkecom k whitelistu a s jeho pravidlami bol vzdy moj, autori sa menili len pri dalsich dvoch ci troch postoch kde bol zvysok.
2.) Evidentne uz ziadny update nebude.

2.) Evidentne uz ziadny update nebude.
-
Grim
Darca
...Gangy má pravdu...prvý príspevok mal on a menili sa daľšie dva...mal som to na starosti kedysi...
-
audiotrack
VIP
a nebolo by lepsie keby bol bazar ako kedysi len pre pc, elektroniku a pod?
-
audiotrack
VIP
vtedy ste sa sťažovali že prečo sa nedá predávať aj niečo iné ako elektronika
-
Soviet
Darca
Nedalo by sa daco taketo specialne pre bazar spravit? Pri pisani novej spravy, by bol na vyber checkbox, ktory by vybral clovek na zaklade toho ci chce Kupit / Predat / Informovat a to by sa potom automaticky dalo pred nazov temy. Nemuseli by to potom ludia vypisovat a bolo by to este viac organizovane myslim.
Davam screen i ked to nieje z phpbb.
Davam screen i ked to nieje z phpbb.
- Prílohy
-
- ScreenHunter_01 Feb. 13 11.03.jpg (5.37 KiB) 1656 zobrazení
-
- ScreenHunter_02 Feb. 13 11.05.jpg (7.27 KiB) 1656 zobrazení
-
halabaster
Darca
Boze moj. Do nazvu inzeratu dat o 2 - 6 znakov viac kvoli prefixu, to ludom ruky odpadnu.