Pomsta pre klamstvo a neveru

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pomstar
Amateur
Amateur

Pomsta pre klamstvo a neveru

Príspevok od používateľa pomstar »

Ahojte, napisem to rovno a otvorene. Mali ste vztah, zena vas podvadzala. Rozisli ste sa a tak ste s nou vybaveny, niesla polovicnu vinu. Druhu polovicu nesie ten muz a ja sa mu chcem pomstit. Rad by som ho videl na kolenach ma prosit o odpustenie. Mozem ho nicit vyhrazkami slovne alebo ajcky aby trpel ako ja ked som sa to dozvedel.Je to cesta pre lepsi pocit? Cas to vylieci to viem, aj zabudnut chcem ale musim sa mu pomstit. Riesili ste nieco podobne? Vyhnite sa prosim omackam a piste len k teme, moj stav je normalny.
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomsta pre klamstvo a neveru

Príspevok od používateľa Grim »

...nenazývajme to pomsta, znie to príliš negatívne a pritom to tomu človeku vlastne prospeje...ľudom treba ukázať, že spravili chybu a zároveň treba zvoliť taký spôsob, aby si to ten dotyčný už navždy zapamätal...spravme mu službu a urobme ho dokonalejším...treba mu dať poriadne cez hubu...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pomsta nic neriesi. spytaj sa sameho seba ci ti ta zena stoji za to, aby si sa zapodieval nejakym cudzim chlopom. ak by aj za to stala, tak mozno ty si jej zato nestal.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pomstar napísal:.. niesla polovicnu vinu. Druhu polovicu nesie ten muz ..
máš pravdu, ale nie si ten muž náhodou ty? Za rozchod môžu obaja. Ak ťa nechala a podvádzala, asi si jej nebol dobrým partnerom
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

A do úvahy neprichádza možnosť, že ten druhý chlap ani nevedel, že ona je zadaná?

Ako si toto medzi sebou riešia chlapi síce neviem, ale v prípade ak ženu podvádza chlap, tak ostatné väčšinou radia, nech naňho zabudne, nech si nájde koníčky, zmení účes, začne cvičiť... aby mu ukázala, že jej za to nestál a ona sa nebude ďalej trápiť pre človeka, ktorý si ju nevážil a teda, že ju to nezničilo a "ide ďalej". (nevravím, že to ženy hneď aplikujú, len sa dávajú takéto rady)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No a keď ho budeš držať pod krkom a on Ťa bude s plačom prosiť na kolenách o odpustenie tak Ťa to urobí šťastným a budeš sa cítiť ako veľký šéf ? Uľavíš si na nejaký čas, kým ťa prejde eufória z toho, čo si mu urobil a kým o tom budú rozprávať kamaráti, ako si mu naložil. A potom čo ? Myslíš, že ti to nejako pomôže ? Len aby sa to neobrátilo proti tebe...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ako píše energy00...ak to robíš kôli tomu, aby si sa s tým pochválil kamošom, tak to nemá význam...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

energy00 napísal:No a keď ho budeš držať pod krkom a on Ťa bude s plačom prosiť na kolenách o odpustenie tak Ťa to urobí šťastným a budeš sa cítiť ako veľký šéf ? Uľavíš si na nejaký čas, kým ťa prejde eufória z toho, čo si mu urobil a kým o tom budú rozprávať kamaráti, ako si mu naložil. A potom čo ? Myslíš, že ti to nejako pomôže ? Len aby sa to neobrátilo proti tebe...
a druhá možnosť je, že dostane na papulu on a ešte ho všetci kamaráti vysmejú
pomstar
Amateur
Amateur

Zoberem to postupne aby som odpovedal kademu takze

-grim- Ona chybu zistila pri rozchode. On ne. Suhlasim s tym co si napisal.
-zelovoc- Stala ta zena za to ale teraz uz nestoji. Neviem ci som jej za to stal ale skor si myslim ze ano. Strikne som to vyriesil.
-audiotrack- Polovicu viny nesie ona, druhu polovicu ten muz. Aj ja tam mozem mat kusok viny to teda nevylucujem.On ju zviedol, prvy ju zacal bozkavat, daval jej navrhy a ona podlahla. Zial no z tohto sa vinit nemozem a nechcem.
-zuzanuzka- Ten muz vedel ze je zadana lebo poznal tak z videnia aj mna. Zabudnut chcem, uces menit nechcem a konicky mam.
-energy00- ide o ten vnitorny pocit vyrovnania sa so situaciou, budem sa citit stastnejsie a lepsie. Kamarati nemaju o nicom vediet a nechcem sa nikomu s tym chvalit a to je aj dovod preco som pisal semak na stranku a nebavil som sa s kamaratmi o tom. Tu ode o mna, o moju pomstu, o moj pocit vyrovnania sa so situaciou a urcite nejde o frajerinu pred kamaratmi.

Citim tuzbu to dotiahnut do konca, vidiet ho trpiet a ublizit mu. Som pripraveny niest dalsie mozne nasledky.Ked sa pomstim tak to hodim za hlavu a zabudnem na vsetko, necham to tak a zivot pojde dalej.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

[pics related]
Prílohy
forgiveness%255B1%255D[1].jpg
forgiveness%255B1%255D[1].jpg (18 KiB) 1980 zobrazení
Learn-to-Forgive-and-Forget[1].png
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...javatar...ty by si mohol rovno vstúpiť do armády spásy...ak mu to pomôže, tak by to mal spraviť...nakoniec, ten debil môže za to, že mu zničil vzťah...aj keď na druhej strane mu poatrí troška vďaky za to, že mu ukázal, aká jeho ex naozaj je, resp. bola...ale to je malé zadosťučinenie za to, čo spravil...
zuzanuska
Professional
Professional

Keby to nebol tento, našiel by sa niekto iný, s kým by ho podviedla. Keďže ak by bola šťastná, tak nie len že by sa nenechala zviesť, ale keby si niečo dovoloval a ona by nechcela, tak prvé čo by prišlo by bola facka tomu dotyčnému, ale od nej ;)
pomstar
Amateur
Amateur

Nebola taka to on ju takto znicil a ona podlahla. Citim velke antipatie a voci nemu strasnu nenavist.

//autoeditácia príspevku (13 Feb 2012, 12:42)
zuzanuska napísal:Keby to nebol tento, našiel by sa niekto iný, s kým by ho podviedla. Keďže ak by bola šťastná, tak nie len že by sa nenechala zviesť, ale keby si niečo dovoloval a ona by nechcela, tak prvé čo by prišlo by bola facka tomu dotyčnému, ale od nej ;)
Bola stastna pri mne a asi aj smutna niekedy. Uz som uviedol ze ma polovicnu vinu nesie ona a on tiez. Ona je potrestana rozchodom ale jeho sa to nedotklo nijak a prave naopak mu to asi aj pomohlo a ma volnu cestu k nej.
zuzanuska
Professional
Professional

On ju zničil? A čo ju k tomu donútil? Zrejme nie. A tak to vyzerá, že on zrejme dlhšie po nej išiel, tým pádom si si to musel všimnúť aj skôr, či nie? ja viem, že to teraz je už jedno, len takéto veci sa nedejú len tak zrazu

// nuž, ak chcú byť spolu, tak môžeš byť len rád, že si sa to dozvedel, než by to náhodou ťahala aj s ním :roll:

Ok, tu ti chlapci možno budú radiť to násilie, ja som žena, logicky ja ti ho radiť nebudem. ale to už je na tebe (ešte aby ty si z toho nevyšiel ako násilník)

// a súhlas s javatarom :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

grim - zvladanie emocionalnych stavov a nerobenie rozhodnuti pocas silneho emocneho tlaku (pokial clovek nemusi), povazujem za jeden zo znakov dospelosti, ten chlap mal dostat po hube od nej ked ju zvadzal a nie ked sa mu to podarilo

pomstar:
1. bud si jej nedaval to co potrebovala alebo bola jednoducho lahka - ber to ako vyslobodenie, skratka si chodil so zenskou ktora za to nestala - to sa stava
2. citit voci niekomu nenavist bude nicit len teba, jemu to moze byt jedno, proste ho ignoruj
3. cim skor sa naucis pracovat so svojimi citmi tym skor ti bude lepsie a nemusis robit ziadnu pomstu, hnev a nenavist nie je dobry radca dokonca aj v situaciach kedy je potrebne druhemu skodit je lepsie mat chladnu hlavu
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...mal, ale nedostal...nikdy nieje neskoro...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

tak si to zhrnme:

ty mu odporucas cestu lahku a rychlu s nepredvidatelnymi nasledkami po ktorej sa mu po emocionalnej stranke ulavi

ja mu odporucam cestu osobnostneho rastu bez nasledkov a navyse mu tato skusenost moze velmi pomoct v buducom zivote

nech si vyberie co chce...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...tomu ja nehovorím osobnostný rast, keď si zakusne do jazyka aodignoruje to...treba si dať pozor, aby celý život neprežil so zakusnutým jazykom...aj takí sú...samozrejme v žiadnom prípade niesom bitkár, ani neschvaľujem fyzické súboje, ale keď musíš tak musíš, výnimky sú všade...to si musí už sám rozhodnúť, či mu "nepredvídateľné následky" stoja za "psychickú úľavu"...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ak ťa podviedla s jedným, pravdepodobne podviedla by ťa aj s iným. Aj tomu by si šiel dať nakladačku? Pošli tomu chlapovi fľašu, že si sa jej zbavil.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Grim: so zakusnutym jazykom - to je pasivne spravanie a iste nie je dobre, je vsak rozdiel medzi asertivnym spravanim (zmierenim sa) a agresivnym (dat mu po hube)

ak by sa mal rozhodovat medzi pasivnym spravanim (plakanim doma do vankusa) a agresivnym (vid vyssie) tak jednoznacne mu dat po hube...
Napísať odpoveď