Nový bazár
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nový bazár
kto chce predať, ten si tú námahú dá
stazovalo sa mozno par ludi ale vacsine to urcite vyhovovalo a fungovalo to. na predaj inych veci tu je bazosaudiotrack napísal:vtedy ste sa sťažovali že prečo sa nedá predávať aj niečo iné ako elektronika
Tak môže sa predávať aj oblečenie?
+1 Tiez si myslim ze to tak bolo omnoho lepsie.mulatt napísal:
stazovalo sa mozno par ludi ale vacsine to urcite vyhovovalo a fungovalo to. na predaj inych veci tu je bazos
-
Grim
Darca
...myslím, že sa o tom rozhodovalo pri vianočnom hlasovaní...a rozhodla väčšina, že chcú predávať aj iné položky...vox populi, vox dei...
Presne tak, viac v tejto suvislosti nie je potrebne diskutovat. Stale sa to tu opakuje - pride niekto, komu vadi/chyba nejaka funkcia, vypocuejme ho a po case pride niekto, komu zas vadi sucasna podoba a tak dookola. A kedze rozsirenie bazaru bolo rozhodnute vo velkom hlasovani, tak ostane rozsireny. Dalo by sa este uvazovat o subforach Predam - elektronika, Predam - ostatne, ale o tom sme sa este vo vedeni nebavili a neviem ci to ma sancu na uspech.
ano rozsirilo sa to a nefungovalo to, stary system iba s elektronikou a pod fungoval. osobne si myslim ze dost ludi si z toho bazaru urobi vlastny biznis a bude predavat co sa da, ale uz ako chcete
Bude to len veľký chaos ak sa aj iné veci budú miešať do PC a Elektroniky. Aspoň na tie dve sekcie by sa to mohlo rozdeliť.
Zaujímalo bv ma , koľko ľudí čo hlasovali v tej ankete aj reálne aspoň jeden krát ten bazár aj využilo ? Tipujem , že mizivá menšina. Väčšina aha anketa - kliknem na ňu
Ja som si napríklad ani nevšimol , že prebiehala nejaká anketa ...
Vtedy keď sa diskutovalo o novom bazári , tak tam prispievali všelijaký mudráci. Dal som si tú námahu a pozrel som sa námatkovo na dvoch "najmúdrejších" , tak nemali ani jeden príspevok v bazári. Nemyslím tému , ale dokonca ani príspevok so záujmom o kúpu alebo predaj. Hlavne že boli múdri ako rádio ...
Zaujímalo bv ma , koľko ľudí čo hlasovali v tej ankete aj reálne aspoň jeden krát ten bazár aj využilo ? Tipujem , že mizivá menšina. Väčšina aha anketa - kliknem na ňu
Vtedy keď sa diskutovalo o novom bazári , tak tam prispievali všelijaký mudráci. Dal som si tú námahu a pozrel som sa námatkovo na dvoch "najmúdrejších" , tak nemali ani jeden príspevok v bazári. Nemyslím tému , ale dokonca ani príspevok so záujmom o kúpu alebo predaj. Hlavne že boli múdri ako rádio ...
-
guess.whoo
Redeemer
ja sa tiez priklanam k nazoru, ze by bolo fajn rozdelit bazar na pc+elektro a ostatne
-
Soviet
Darca
Do toho bazaru by sa mohlo automaticky nastavit, ze pri akejkolvek odpovedi na inzerat, by predavajucemu prislo info na email. Bo pozeram, ze niekde to je bez odpovede, ked sa aj dakto pytal nieco. Ak tak ovsem nastavene uz nieje.
-
Kibo
Hardcore addict
Hojte, ako je to s tým novým hodnotením, keď napríklad chcem dať hodnotenie kupujúcemu rovnako ako na eBay, ale na inzerát reagoval iba formou SS? Musí mi napísať do inzerátu príspevok, aby som ho ohodnotil? Čo mu mám teraz napísať, že síce si to kúpil, ale priznaj sa k tomu aj verejne? 
-
hojko
Site Admin
Kibo: Ako uznas za vhodne 
Nato, aby si mu dal hodnotenie, nemusí do tvojho inzerátu napísať žiadny príspevok.
-
Kibo
Hardcore addict
A ako mu ho odovzdám, keď sa dá hodnotiť iba v sekcii bazár? Cez profil som nič také nenašiel 
Áno hodnotenie je vidieť len v bazáre. Pokiaľ nemá žiadny príspevok v bazáre, tak sa k jeho hodnoteniu dostaneš napr. cez link svojho hodnotenia, kde na konci linku zmeníš svoje užívateľské číslo za jeho užívateľské číslo.
kibo napísal:http://www.hojko.com/feedback.php?mode=feedback&u=7619
Black.Raven napísal:http://www.hojko.com/feedback.php?mode=feedback&u=11515
Teoreticky by sa mohla pridat moznost hodnotenia aj do profilu, nie? Bolo by to dobre a uzitocne do buducnosti, aby sa predislo takymto pripadom. Alebo nie?
-
Kibo
Hardcore addict
Je to ešte nové, takže sa to ešte môže prípadne doladiť. To pridanie do profilu napadlo aj mňa, ale tam by možno začali hodnotiť aj Tí, čo by nemali a kazili by hodnotenie...
http://www.hojko.com/informacie-o-cene- ... r-f71.html
chyba mi tam tlacitko "nova tema".
chyba mi tam tlacitko "nova tema".
-
Kibo
Hardcore addict
Máš potrebu tam niečo písať? Tam dávajú info modi a admini