Mafia 2
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
Pripadne mozes skusat daky domorody tanec. Kolko si stravil casu googlenim a skusanim nez si sem napisal ???
Ak menej ako 5 minut tak chod googli a skusaj
Ak viac ako hodinu a nic nezabralo tazko ti tu dakto pomoze.
precital som si toto forzum a odpoved som nenasiel ... skusal som stiahnut novy dlc a nic ... skopirujem to do adresara hry a nic nejde a mam win 7 a pri zobrazeni skrytych zloziek , save nenajdem ... k hre mam crack + nejake veci ku cracku ... a cestinu ... dokoncil som hru na strednej obtiaznosti (ten koniec ma fakt dostal ... pricom je kolko vela nevyuzitych casti mesta a hlavne mi chybal vidiek) .. tesil som sa na dalsie misie a je to v prdelke ... ako vidim ... nedokazete mi poraditRunes napísal:Pripadne mozes skusat daky domorody tanec. Kolko si stravil casu googlenim a skusanim nez si sem napisal ???
nie, že by ti tu nikto nedokázal pomôcť. ale tu sa jednoducho WAREZ nerieši. toto je diskusné fórum. v pravidlách to aj máš, že žiadny WAREZ na tomto fóre. fakt hľadaj tam, kde si hru stiahol. sám si potvrdil, že máš WAREZ. už len tým, že ku hre máš crack. fakt nestrácaj tu čas a pozri na iných fórach. kde sa aj WAREZ rieši.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja ti to poviem inak a zrozumitelnejsie. Toto je diskusne forum a ano WAREZ sa tu neriesi aspon nikomu sa do toho nece. Tym mojim googlenim som myslel ze zadas svoj probelm do googla a pohladas po forach nato urcenych dake riesenie stylom prepisat to a to nahradit to a to .... Aj ked sa tu warez neriesi keby tu dakto mal s tym skusenost tak ti vacsinou poradi ale mozem hrdo prehlasit ze vela aktivnych userov na tomto fore uz fakt warez netaha a hry kupuje. Niesme milionari ja osobne som student s minimalnym prijmom obcas 0 ocas 100€ za mesiac kazdopadne mas tu vela poskytovatelov hier za smiesne ceny konkretne hovorim hlavne o STEAME ja som napr kupil komplet mafiu II aj vsetky DLC pred viac ako rokom v akcii za cca 12€ .
Cize este raz problem s crackmi ries na lamkach a podobnych forach ktore su zamerane na WAREZ tu ti skor ludia poradia ked sa seknes v dakej misii pripadne chces si kupit hru a nevies aku a podobne. A k tvojmu problemu pravdepodobne budes muset stiahnut Mafiu aj DLC znova a najlepsie bude ked to budes tahat z jedneho zdroja tam bude kompatibilita viacmenej ista pretoze tvoj problem je na 99% crackovaci subor.
Cize este raz problem s crackmi ries na lamkach a podobnych forach ktore su zamerane na WAREZ tu ti skor ludia poradia ked sa seknes v dakej misii pripadne chces si kupit hru a nevies aku a podobne. A k tvojmu problemu pravdepodobne budes muset stiahnut Mafiu aj DLC znova a najlepsie bude ked to budes tahat z jedneho zdroja tam bude kompatibilita viacmenej ista pretoze tvoj problem je na 99% crackovaci subor.
-
marcel1996
Novice
Čauko, nevedel kde sa to mám opýtať a toto fórum vyzerá tak seriózne tak som si to tu vybral, dúfam že mi pomôžete s mojím malým problémom. Mám mafiu II s troma DLC - Betrayal of Jimmy, Jimmy’s Vendetta a Joe’s Adventures a so štyrmi tematickými balíkmi - Vegas, Renegade, Greaser a War Hero.
No, a teraz k veci, v celej hre či už hrám príbeh alebo DLC tak sa mi vôbec nezobrazuje Vegas pakt, keď si vyberám oblečenie a príde na rad to od Vegas tak sa objaví na 0,2 sekundy (to len tak blikne) a potom zmizne a mne sa ukáže to oblečenie čo nasleduje, a keď dám šípku naspäť tak už tam nie je, iba ak odídem zo skrine a potom sa tam zase vrátim, to sa opakuje to s 0,2 s.
A v garáži auto Jeferson Futurama (prepáčte ak som prekrtútil názov) ide v poriadku - bez problémov ale to druhé sa sa ani nezobrazí, len tam je názov toho auta ale nič iné len prázdny priestor.
Poraďte mi prosím.
Ak tu už bolo niečo s týmto tak prepáčte lebo nemám čas si tu prezerať okolo 150 strán a nebude to tu, ale ak to tu je stačí mi povedať resp. napísať a ja si ich prečítam. Na internete som zatiaľ nič nenašiel.
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2012, 19:40)
Už netreba, odpovedať. Vyriešil som to.
Keby sa niečo podobného ešte niekomu stalo tak tu je čo som urobil.
Všimol som si že to DLC Vegas sa nachádza MafiaII/pc/cnt_vegas no a keď som to otvoril bol tam priečinok sds (v ktorom bolo: cars, player, wardobe) a súbor content. Spravil som to že som toto celé vystrihol a prilepil do MafiaII/pc kde sa už súbor sds nachádzal a tak sa to len spojilo
a conten som prekopíroval
vše
No, a teraz k veci, v celej hre či už hrám príbeh alebo DLC tak sa mi vôbec nezobrazuje Vegas pakt, keď si vyberám oblečenie a príde na rad to od Vegas tak sa objaví na 0,2 sekundy (to len tak blikne) a potom zmizne a mne sa ukáže to oblečenie čo nasleduje, a keď dám šípku naspäť tak už tam nie je, iba ak odídem zo skrine a potom sa tam zase vrátim, to sa opakuje to s 0,2 s.
A v garáži auto Jeferson Futurama (prepáčte ak som prekrtútil názov) ide v poriadku - bez problémov ale to druhé sa sa ani nezobrazí, len tam je názov toho auta ale nič iné len prázdny priestor.
Poraďte mi prosím.
Ak tu už bolo niečo s týmto tak prepáčte lebo nemám čas si tu prezerať okolo 150 strán a nebude to tu, ale ak to tu je stačí mi povedať resp. napísať a ja si ich prečítam. Na internete som zatiaľ nič nenašiel.
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2012, 19:40)
Už netreba, odpovedať. Vyriešil som to.
Keby sa niečo podobného ešte niekomu stalo tak tu je čo som urobil.
Všimol som si že to DLC Vegas sa nachádza MafiaII/pc/cnt_vegas no a keď som to otvoril bol tam priečinok sds (v ktorom bolo: cars, player, wardobe) a súbor content. Spravil som to že som toto celé vystrihol a prilepil do MafiaII/pc kde sa už súbor sds nachádzal a tak sa to len spojilo
vše
kto si zahra multiplayer ?
sice bugovy ale ideme nie ?
)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
môžem ja
pusti tu instalacku a a ak mas steam tak este exe a dll prekopci priamo do mafia/pc
+ps odzalohuj si mafia.exe, steam_api.dll,Steamclient.dll
http://doma.shepdog.sk/mafia.zip
popripade pozri sem http://www.m2-multiplayer.com/
+ps odzalohuj si mafia.exe, steam_api.dll,Steamclient.dll
http://doma.shepdog.sk/mafia.zip
popripade pozri sem http://www.m2-multiplayer.com/
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ok len ešte musím dať cez steam stiahnuť mafiu lebo som reinštaloval win
nemusis ponahalt aj tak sa nic v podstate neda robit 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
mp je pekná blbosť. Bez áut, chodcov, nemôžeme sa strielať, v meste sa nič nedá robiť, buguje sa to..
Hmm, čo som pozeral video, tak to vyzeralo dosť nedorobene, ale strieľať ste sa tam snáď mohli, nie?
Keby sa tam dali aj autá (lol?) a trochu sa to dopracovalo, tak by z toho mohla byť slušná zábavka.
Keby sa tam dali aj autá (lol?) a trochu sa to dopracovalo, tak by z toho mohla byť slušná zábavka.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nie, žiadny dmg
strielat sa da , a auto jedine cez DLC
-
MichalkoOo
Zablokovaný
aké dlc?
Ahoj.
Mozte mi prosim niekto uploadnut original subor "schuber_beverly.sds"?
Stiahol som si ten sicilsky nakladiak, ale zabudol som si urobit zalohu.
Vopred Dakujem!
Mozte mi prosim niekto uploadnut original subor "schuber_beverly.sds"?
Stiahol som si ten sicilsky nakladiak, ale zabudol som si urobit zalohu.
Vopred Dakujem!
Ahojte,potrebujem poradiť.Chcel som si kúpiť Mafiu 2 od jedného týpka lebo mal dobrú cenu na špeciálnu edíciu,tak som mu napísal že či hra bola už aktivovaná,a on mi odpísal toto
ako to mám chápať? So steamom sa nestretávam často skoro vôbec tak dík za rady.kluc bol pouzity no steam je vymazany
-
MichalkoOo
Zablokovaný
radsej to neber
-
frankocean11
Medium Star
Ak KEY pouzil tak ti musi dat jeho meno heslo atd.K!K0 napísal:Ahojte,potrebujem poradiť.Chcel som si kúpiť Mafiu 2 od jedného týpka lebo mal dobrú cenu na špeciálnu edíciu,tak som mu napísal že či hra bola už aktivovaná,a on mi odpísal toto ako to mám chápať? So steamom sa nestretávam často skoro vôbec tak dík za rady.
To je jedno ci je steam zmazany alebo nie.
nemate niekto problem,ze hra vam nejde ani spustit?dal som ju normalne instalovat cez steam,ale nejde mi ju vobec spustit,neviete niekto kde je chyba?