Gorila

Diskusie na politické témy...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Gorila

Príspevok od používateľa Nadeo »

Dokonca vedie z tade tunel ktorym sa mozu spakovat tak, ze ich nikto neuvidi :)
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

91pato310 napísal:Moze mi niekto vysvetlit preco nedelu? Kto vybavuje kedy sa bude protestovat? Trebalo by ho prefackat. Neni to divne ze su protesty stale piatok pred prazdnu NRSR. A odrazu ked sa ide na Pentu tak nedelu? (kedy tam nebude ani upratovacka) Co sa tim vyriesi ked budete nadavat na prazdnu budovu?
Podla mna sa ide pred Pentu v nedelu z toho dovodu, ze v spominanej budove okrem Penty sidli x dalsich firiem a x normalnych zamestnancov, ktori budu v tom case na odchode z prace a nemaju potrebu byt ohadzovani bananom. Nehovoriac o tom, ze by sa v dave nasli urcite aj ludia, ktori by vsetkych vychadzajucich brali ako "Pentakov". :wink:

To ze ten protest nebude mat ziadny efekt je uz vec druha.
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 91pato310 »

waldo tak to som nevedel ze tam sidli viac firiem :smt017 pardon potom :/
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

veru veru, v jednej z nich som bol dokonca na prac.pohovore
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Sobota, neznáme provinčné mestečko, ples snažiaci sa "významnými" osobnosťami pozdvihnúť svoju úroveň, čo ako je to ťažké vzhľadom na zvyšok hostí...
Medzi VIP hosťami nechýba elitný politológ a pár krajských politikov na čele s pánom poslanecom NR SR.
Pána poslanca som si miestami všímal a nemálo mi to pripomínalo poklonkovanie sa nejakému úradníkovi za čias Rakúska-Uhorska. Pán poslanec si svoj elitný status užíval, hoci bol možno súci na dôchodok, mal partnerku cca 3x mladšiu, ktorá s ním isto nebola pre jeho nie veľmi vábivý vzhľad (a nie, nebola to dcéra). Pán poslanec si ples užíval, hralo sa na jeho želanie, predviedol sa aj ako znalec vín, keď predviedol znaleckú koštovku všetkých super vín, čo na plese boli (vychýrené značky červené a biele). Na záver sa so všetkými rozlúčil porozhadzovaním svojich volebných kalendárikov po celej sále. Nie, nie...jeho nejaká Gorila netrápila ani trocha.

Chcelo sa mi z neho grcať a nebol som jediný.
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

K eventu na G4 som napisal asi tolkoto
Tento krat urcite nejdem. V piatok ste to dokaslali ako to len slo. "Protest" dohodnuty s PZ v spolupraci s PZ a povolenim od magistratu od 16tej do 19tej. To je mi teda protest, nie, dakujem. G1 usiel, G2 bol super, G3 bola fraska, dufal som, ze to radsej zabalite, lebo G4 bude trapas najvacsieho stupna.

Snad len dodat, ze ma platia 100 euro za hodinu, pretoze kazdy, kto im tam napise negativnu kritiku je podplateny a poslal ho miki
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

protestovat pred tymi novymi budovami, kde ma penta mozno jedno-dve poschodia v jednej budove inac je to obycajne busines centrum s kaviarnami na prizemi, v husto osidlenej casti petrzalky, este ktomu ked je to tam cele rozkopane momentalne...no vela stastia, myslim ze 1000 ludi bude uspech
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja uvidim. Mozno sa tam pojdem postavit a dufat, ze sa objavi daka vytrznost a neberie to kusok grady. Ak vsak budu ludia len stat na mieste a pocuvat dalsie zvasty, tak aspon budem mat jasno, ze je to v ritine. I ked organizatori to nezvladaju co je jasne, no dam im este sancu, ak rozumnejsi plan na ten den nepride.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Čo sa týka mňa, tak idem. Uvidíme, ako sa to vyvinie.
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Problem je ze ked sa nieco stane tak to media vyuziju a bude 10minutova sprava o tom ze tam niekto robil vytrznosti. Okamzite ich oznacia za extremistov, neonacistov a boh vie co. Slovensky narod tomu samozrejme uveri a na protesty pride 10 a pol ludi.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Neviem neviem, ci toto tvrdenie je pravdive. Preco v inych krajinach aj za cenu, ze tam horia budovy, celkovo je nasilie, vkuse ludia chodia do ulic? Mna skorej nebavi stat pri podiu a pocuvat dookola to iste a bez ziadnych vysledkov. To podla mna odradi viac ludi, ako to, ze niekto narobi hurhaj.
Takto ludia pri TV vidia, ze pride cast naroda protestovat na SNPcko a nic sa nezmeni, nakolko poslusne vykrikuju. Keby vsak bolo viacej "vytrznikov" a zacalo kusok poslancom priharat a bolo by vidno, ze je nanich vacsi natlak, tak by sa ludia mozno prebrali a sli podporit ci uz len buchanim po hrnci. Protestujuci po sebe nehadzu veci, tak nevidim, preco by sa mali ludia bat.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Soviet napísal:Neviem neviem, ci toto tvrdenie je pravdive. Preco v inych krajinach aj za cenu, ze tam horia budovy, celkovo je nasilie, vkuse ludia chodia do ulic? Mna skorej nebavi stat pri podiu a pocuvat dookola to iste a bez ziadnych vysledkov. To podla mna odradi viac ludi, ako to, ze niekto narobi hurhaj.
Takto ludia pri TV vidia, ze pride cast naroda protestovat na SNPcko a nic sa nezmeni, nakolko poslusne vykrikuju. Keby vsak bolo viacej "vytrznikov" a zacalo kusok poslancom priharat a bolo by vidno, ze je nanich vacsi natlak, tak by sa ludia mozno prebrali a sli podporit ci uz len buchanim po hrnci. Protestujuci po sebe nehadzu veci, tak nevidim, preco by sa mali ludia bat.
A presne o tom ťa médiá budú presviedčať - že tadiaľ vedie cesta.

BTW - ťažko to zachytiť lebo je to príliš lokálne a "malé", ale vo svojich dôsledkoch je to obrovské.

Levice 10.2-Kortešačka Smeru: kedže sa organizátorom nepodarilo vyhnať demonštranta prvý ani druhý krát , pričom mal právo byť na verejnom priestranstve, a vyjadrovať svoj názor, bola privolaná mestská polícia ktorá sa taktiež snažila tohto človeka z priestoru odstrániť. Po neúspešnom pokuse o zhabanie osobného majetku, transparentu a neodkladnom vysvetleni prečo by mal tento človek odísť však zlyhali aj oni.
Prílohy
420670_2984301724283_1164204152_32581488_748090247_n.jpg
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Begbee: ja media nesledujem, viem, ze manipuluju s verejnou mienkou a snazia sa urobit z ludi ovecky, ale predsa. A nemyslim nasilie rozbijat veci a podobne, ale uz len obycajne zahadzanie bananmi odsudzuju organizatori, co mi pride velmi detinske a obmedzene.

Inak Nicholson co to napisal aj pre cas.sk dnes
http://www.cas.sk/clanok/217049/novinar ... orile.html
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Soviet napísal:Neviem neviem, ci toto tvrdenie je pravdive. Preco v inych krajinach aj za cenu, ze tam horia budovy, celkovo je nasilie, vkuse ludia chodia do ulic?

Nebude to aj ich mentalitou a celkovo inou situaciou? Slovaci su za tich 20 rokov hmm ako to napisat slusne :psssst: "spracovani" natolko ze ich kazda malickost odradi. Popravde neviem co by sa muselo stat aby sme to zacali brat vazne a vysli do ulic (nie ako teraz par krat si poskandovat gorily za mreze a ist domov)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ale zas je rozdiel robit bordel a robit bordel. Ako tu, ze zena sa snazi kopat do policajtov :D, alebo ludia skacu po pohodenych zabranach. Medzi sebou sa ohanaju rurami.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hughito
Redeemer
Redeemer

Aj tak bolo nahlásených len niečo cez 1000 ľudí, to by bola fraška. Radšej prejsť na inú cestu, dopracovať sa k nejakým výsledkom, záverom, jasne to predostrieť verejnosti, aby bol opäť dôvod vyjsť do ulíc.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No chcu zorganizovat celoslovensky protest den pred volbami 15:00 na SNP v BA. I ked niesom si isty co tym chcu dosiahnut a preco prave vtedy.
http://www.webnoviny.sk/slovensko/nedel ... p_articles
hughito
Redeemer
Redeemer

Mňa skôr zaujímajú tie debaty, ktoré budú nasledovať. Dúfam, že to budú debaty verejné a každý sa bude môcť zúčastniť a prípade zasiahnuť.
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

mohli by to spravit ako v usa. Ist niekde do divadla, na podium by sa postavili politici, politologovia atd. a ludia by davali otazky na ktore by museli zodpovedat. To vsetko by davali nazivo na STV :) Ale to je asi moc demokraticke na nasu krajinu :P
Napísať odpoveď