Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dingo1942
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Dealextreme

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

asi som výnimka, ja som s dx stále spokojný.. po dlhšom čase som v pondelok robil objednávku, v piatok som im písal na live chat, kde som sa s nimi dohodol o rozdelení do dvoch balíčkov nakoľko niektoré veci neboli skladom, objednávka hneď expres zrýchlená.. dnes packaging, zajtra prípadne v pondelok očakávam odoslanie.. :-)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

tiez som s nimi spokojny...
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Focal Price :
Thanks for your message and apologize for any inconvenience and trouble this may have caused you.
After checking, I found your order FPTD931828OU was shipped on Jan 09.2012 with no tracking number.
Normally, it takes 15-25 business days (not include the weekends) for the order to be delivered to your address. Could I ask you to wait a few more days with your patience? Sometimes the parcel was delayed by some unknown reasons. But please don't worry about it.
However, if you do not receive your order by Feb 29.2012, please do not hesitate to contact us and we’ll assist you further.
Raz dva vás odbiju mám podať dispute ? Nemienim čakať dva mesiace a potom uvidíme ked niesu schopny to vyriešiť. :(
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Naozaj nechápem, čo majú za problémy s tými skoršími januárovými objednávkami ! :/

ja som im písal týždeň - dva dozadu. Tiež mám čakať do 29.feb, potom napísať ak nič nepríde...
filipcie
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa filipcie »

Mne trvalo dodanie zásielky z focalprice 45 dní !!? Treba si potom pýtať nejakú kompenzáciu ( väčšinou dajú nejaký kupón )...
27mino2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 27mino2 »

prosim posli te mi kontakt /emailovu adresu/ na DealExtreme.
Poziadal som o zrusenie objednavky, piše mi tak už canceled ale peniaze mi na učet stale neprisli.
Dakujem
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

plusminus napísal:tam mam: Order Received, Payment Confirmed
+ dalsi email z paypalu, potvrdenie odoslatia uhrady.

nasiel som sablonu na prave takuto reklamaciu, tak som im to vyplnil a poslal.
na DX sa mi sekla prva objednavka, rok a pol co od nich evidujem prvu :D

cisty bobek.. sakra, zacinaju tu staznosti ktore nikdy neboli.. :/
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

27mino2 napísal:prosim posli te mi kontakt /emailovu adresu/ na DealExtreme.
Poziadal som o zrusenie objednavky, piše mi tak už canceled ale peniaze mi na učet stale neprisli.
Dakujem
http://services.dealextreme.com/forms/C ... ype=Cancel alebo livechat
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

chlapec10: mas link aj na livechat ? nejak som oslepol :/
k!ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa k!ko »

Mam zaujem objednat tuto kameru http://www.dealextreme.com/p/300kp-wi-f ... rj45-57381
Nemate niekto skusenosti? Chcel by som hned dve. Bude lepsie objednat kazdu zvlast? aby to skor preslo cez colnicu bez zastavenia, alebo to je uplne jedno?

Pred 14 dnami som objednaval puzdra na mobil a doteraz mam status Backorder. Asi je to uz bezne, tak dlho cakat, ci?

Tak isto mi prisli dva kable na iPhone no ani jeden nefunguje. Asi im napisem reklamaciu.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

DX je známe že nikdy nevieš či produkt majú alebo nie :D ... (backorder .. čakať môžeš aj niekoľko mesiacov)

Radšej by som objednal len jednu kameru, aby si náhodou potom nebol sklamaný / či už prevedenie, kvalita obrazu a pod. Cenu ti to nezlepší, až tuším pri troch kusoch je lepšia ... + teoreticky väčšia šanca, že to nebudú riešiť na colnici
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

k!ko napísal:Mam zaujem objednat tuto kameru http://www.dealextreme.com/p/300kp-wi-f ... rj45-57381
Nemate niekto skusenosti? Chcel by som hned dve. Bude lepsie objednat kazdu zvlast? aby to skor preslo cez colnicu bez zastavenia, alebo to je uplne jedno?

Pred 14 dnami som objednaval puzdra na mobil a doteraz mam status Backorder. Asi je to uz bezne, tak dlho cakat, ci?

Tak isto mi prisli dva kable na iPhone no ani jeden nefunguje. Asi im napisem reklamaciu.
ano, lepsie je objednat zvlast, za 2 nemas zlavu, a aspon znizis pravdepodobnost colnikov

backorder znamena ze neni na sklade, mozes cakat 7 ale aj 70 dni ;)

reklamacia je v pohode, posles ticket s fotkou a udajmi a poslu zadara nahradny...
k!ko
Medium Star
Medium Star

Chalani dakujem za info. Objednal som zatial len jednu na skusku a uvidim ako to dopadne. Potom napisem aka je ta kamera, ak by mal niekto tiez zaujem :)
Skusim teda tu reklamacku a uvidim.
Dik
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Inak pozeral som aj ja tú kameru, tiež po nejakej sondujem ...

Obrázky z nej moc kvalitné nie sú,(viď tie dve užívateľské fotky) ... teda ak by malo prísť k najhoršiemu (neviem k čomu ju chceš použiť) tvár tam asi nerozpoznáš.
Taktiež to nočné videnie predpokladám sú len tie LEDky na kamere a nie skutočné nočné (to by bola cena asi iná :roll: )
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

27mino2 napísal:prosim posli te mi kontakt /emailovu adresu/ na DealExtreme.
Dakujem
A ani necakaj, ze tak rychlo pridu....ja som objednavku rusil pred vyse mesiacom a peniaze mi stale neprisli....
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

platte paypalom a bude vsetko ok....

inac HK posta uz fici az extremne :) som z ebay objednal 6. februara krytku na fotak, 8. to odoslali(peciatka na obalke) a dnes 14. doslo, a to bolo este k tomu nedoporucene.. takze 6 dni potuvalo
paradoxne dnes mi dosla aj zatka na flasu, tu som ale objednaval 14. Januara... tak nech sa z toho niekto vysomari :)
27mino2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 27mino2 »

zdarec, konečne mi poslali € spet ked som dal zrusiť objednavku po 13tich pracovných dnoch, aj to sa velmi nezda lebom som im pisal ze kde je problem a zrazu v ten den mi prisli aj €.
Ale mam trosku problem, ze peniaze prisli pise v maili.No ja ich na paypale nemam ani na kreditku mi neprisli, a tam pise jasne že : "Refund to Visa Card : " nič neprislo, kolko to bude trvat asi? pride to na paypal alebo priamo na kreditku?
Dikyyy...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zalezi ako si platil... ak paypalom, tak to pojde spat na paypal(paypal to mozno posle priamo spat na kartu, zalezi tusim od nastavenia)
ak kartou tak je jasne ze priamo na kartu :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Od potvrdenia vrátenia peňazí DX to trvá pár dní kým to banka spracuje a pripíše ti naspäť na účet.
k!ko
Medium Star
Medium Star

Lubenečko napísal:Inak pozeral som aj ja tú kameru, tiež po nejakej sondujem ...

Obrázky z nej moc kvalitné nie sú,(viď tie dve užívateľské fotky) ... teda ak by malo prísť k najhoršiemu (neviem k čomu ju chceš použiť) tvár tam asi nerozpoznáš.
Taktiež to nočné videnie predpokladám sú len tie LEDky na kamere a nie skutočné nočné (to by bola cena asi iná :roll: )
No uvidim aka teda bude. Chcel by som ju dat na dom, len tak na hranie. Nocne videnie snad bude mat skutocne, nie ze len tie ledky. Videl som tam kamery v podobnej cene, ktore mali skutocne nocne videnie (z fotiek ludi). Ak bude dobra, tak ich objednam hned viac. Ved ta cena v porovnani co sa da u nas kupit. To je fakt neporovnatelne. Otazne teda, aka bude ta kvalita...Necham sa prekvapit :D
Napísať odpoveď