Európske futbalové poháre
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Európske futbalové poháre
tak nad salzburgom by sa 2x vyhrat dalo a ak motyka vystreli, tak by molhi obrat o body aj bilbao a pariz 
Ak vyhrajú ten prvý zápas doma s Bilbaom , tak sa môžu naštartovať.
Ja im verím aj s tým Bilbaom. Predsa len Bilbao nemá také stabilné výkony ako FC Barcelona alebo Real Madrid. A je to mužstvo bez mega hviezd. Neviem ako je to teraz , ale v minulosti v Bilbau nemohol hrať nikto cudzí iba rodený Baskovia ... Dosť si na tom zakladali.
Na postup bude asi treba 8-9 bodov , takže to bude strašne ťažké. Domáce zápasy s Bilbaom a Salzburgom musia vyhrať a v tých ostatných dúfať v , že sa im podarí jedno prekvapenie.
Ja im verím aj s tým Bilbaom. Predsa len Bilbao nemá také stabilné výkony ako FC Barcelona alebo Real Madrid. A je to mužstvo bez mega hviezd. Neviem ako je to teraz , ale v minulosti v Bilbau nemohol hrať nikto cudzí iba rodený Baskovia ... Dosť si na tom zakladali.
Na postup bude asi treba 8-9 bodov , takže to bude strašne ťažké. Domáce zápasy s Bilbaom a Salzburgom musia vyhrať a v tých ostatných dúfať v , že sa im podarí jedno prekvapenie.
-
Sagittarius
Guru
Podľa oficiálnej stránky UEFA hrá Slovan s Bilbaom 15.9. o 19:00 v Žiline.
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace ... a-com.html Podla mna je to chyba.
ˇˇSak aj pišu: Škandál, nepodarený žart, alebo len chyba? Ak by sa naozaj hralo v ZA bola by to pre Slovan hamba.
-
guess.whoo
Redeemer
ani mne sa to nezda..pochybujem, ze by aj zilincania s tym suhlasili
Ved Žilina by na tom zarobila, nie?
-
guess.whoo
Redeemer
no to pochybujem
ked sa tam dovalia najskalnejsi "fanusikovia" slovana a zdemoluju celu tribunu
-
DanielDevil
Addict
tu je písané o tom viac, aj že keby nemôžu hrať v BA išli by do Viedne a nie do ZA http://sport.aktuality.sk/clanok/118030 ... to-poprel/
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2011, 16:02)
http://sport.aktuality.sk/clanok/118509 ... mercedesi/
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2011, 16:02)
Asi som mal veľké oči
Títo technický súperi nám absolútne nesedia. Neviem či sa mi to len zdalo , ale v tomto zápase a aj keď hrala naša reprezentácia , tak sme vydržali kondične maximálne 60 minút. Potom už proste nevládali behať. Ak nevydržia behať celých 90 minút , tak v dnešnej dobe nemôžu pomýšľať na nejaký úspech.
A ten Had nemal radšej po zápase povedať nič ako takto sa zhovadiť ... Vraj sa mu zdalo , že stojí na 16-ke a stál na 5-ke. Nepoviem keby mal v sebe pol litra borovičky , tak sa človeku môže stať , že stratí orientáciu , ale na triezvo ?
A ten Had nemal radšej po zápase povedať nič ako takto sa zhovadiť ... Vraj sa mu zdalo , že stojí na 16-ke a stál na 5-ke. Nepoviem keby mal v sebe pol litra borovičky , tak sa človeku môže stať , že stratí orientáciu , ale na triezvo ?
-
master23
Light Professional
tak to co povedal Had ma tiez dostalo, aby hento povedal tak skuseny hrac.
inac spolukomentator mal pravdu Slovan potrebuje stopera vysokej triedy, zial takeho tazko zozenu.
k zapasu, pacili sa mi vykony Guedeho a Bagayoka. A k Sebovi, podla mna je ten hrac hrozne precenovany, dufam, ze sa uz neobjavi v repre.
Muniain vcera dokazal, ze je to fakt velky talent.
inac spolukomentator mal pravdu Slovan potrebuje stopera vysokej triedy, zial takeho tazko zozenu.
k zapasu, pacili sa mi vykony Guedeho a Bagayoka. A k Sebovi, podla mna je ten hrac hrozne precenovany, dufam, ze sa uz neobjavi v repre.
Muniain vcera dokazal, ze je to fakt velky talent.
-
guess.whoo
Redeemer
Šebo makal cely zapas v predu. behal ako odtrhnuty, ale takzo sa mu hra, ked mu nikto nezbehne sa hlavicku alebo si nema s kym narazit.
Keby Slovan hral na dvoch utocnikov, alebo mal aspon jedneho ofenzivneho zaloznika vysokeho ako Guede tak to vyzera inak.
Keby Slovan hral na dvoch utocnikov, alebo mal aspon jedneho ofenzivneho zaloznika vysokeho ako Guede tak to vyzera inak.
-
Sagittarius
Guru
Dnes o 12:00 (nášho času) sa hrá zápas Európskej ligy Kazaň - Olympiakos Pireus a v Kazani je podľa Accuweather - 15 C.
ac vcera odohralo fantasticky zapas, arsenal nepustilo k nicomu, znieslo sa vela kritiky na wengera, aky je na to vas nazor? mohol za to wenger? zla zostava? zla taktika? co bolo pricinou?
dnes som zvedavy na ajax - united a lazio - madrid
dnes som zvedavy na ajax - united a lazio - madrid
-
guess.whoo
Redeemer
arsenal narazil na silneho supera,to je vsetko. momentalny kader arsenalu je strasne slaby a nevyrovnany. vynika len RVP, zvysok muzstva nedokaze strelit gol a ani sa mu nevyrovna vo vykonnosti. obzvlast slabo hra v strede rosicky, zle prihravky,ziadna strela ani prekvapivy moment.
dnes ma velmi potesil vykon plzne proti schalke. hrali na cesko-slovenske pomery priam nadcasovo
dnes ma velmi potesil vykon plzne proti schalke. hrali na cesko-slovenske pomery priam nadcasovo
-
DanielDevil
Addict
tak pozeral som zápas Bayer - Barca a myslím že domáci mali na tú remízu, chýbalo však trošku šťastia, inak hrali hlavne v druhom polčase sympatický futbal
keďže včera som mal zápas tak som žiadny zápas nevidel, ale nečakal som že Arsenal dostane 4 kúsky, dnes som si však pozeral Ajax - ManU, prvý polčas taký nemastný neslaný, domáci sa viac snažili ale okrem jednej nebezpečnej strely z diaľky sa skoro nič neudialo, druhý polčas bol úplne iný, devils zabrali a hneď od začiatku si začali vypracovávať šance, nakoniec vyhrali 0:2 čo je výborný výsledok do odvety, Ajax potvrdil že sa aj v lige trápi...
zápas Plzeň - Schalke som nevidel ale remíza ma vôbec neprekvapuje, keďže som videl posledné dva zápasy hostí v Bundeslige a bola to hrôza, najskôr remíza proti slabučkému Mainzu a potom prehra 3:0 s Gladbachom, kde si nedokázali vypracovať za celý zápas ani jednu gólovku...
keďže včera som mal zápas tak som žiadny zápas nevidel, ale nečakal som že Arsenal dostane 4 kúsky, dnes som si však pozeral Ajax - ManU, prvý polčas taký nemastný neslaný, domáci sa viac snažili ale okrem jednej nebezpečnej strely z diaľky sa skoro nič neudialo, druhý polčas bol úplne iný, devils zabrali a hneď od začiatku si začali vypracovávať šance, nakoniec vyhrali 0:2 čo je výborný výsledok do odvety, Ajax potvrdil že sa aj v lige trápi...
zápas Plzeň - Schalke som nevidel ale remíza ma vôbec neprekvapuje, keďže som videl posledné dva zápasy hostí v Bundeslige a bola to hrôza, najskôr remíza proti slabučkému Mainzu a potom prehra 3:0 s Gladbachom, kde si nedokázali vypracovať za celý zápas ani jednu gólovku...
-
redliner
King
Mňa veľmi prekvapila Plzeň,hrala veľmi pekný futbal no škoda že Huntelaar vyrovnal. Myslím že Plzeň hrala lepšie a zaslúžila si vyhrať. Teraz v odvete to bude mať ťažké ale ak zabojuje tak nič nie je nemožné.
schalke - bilbao fantasticky zapas, ovela viac som sa bavil ako pri LM, zapas mal naboj aj nadherne goly a dokonaly obrat, schalke 3/4 zapasu lepsie, nebezpecnejsie akcie a utoky, bilbao to po 2. gole nevzdalo, striedanie pomohlo , vyrovnali, otocili a zvitazili
dost sok pre schalke, bilbao potvrdilo kvalitu
Dnes sú na programe obidve odvety 1/2 finále EL. Kto sledujete EL, určite mi dáte za pravdu, že tam je často krát vidieť krajší a atraktívnejší futbal, ako v LM.
STV2 dnes dáva Bilbao - Sporting (prvý zápas 1:2), tak asi sa pri tom trochu zakorením a pozriem, čo to dá, Athletic vyradil zdá sa mi Man Utd, aj dobre hrajúce Schalke, som zvedavý, čo to dnes dá.
STV2 dnes dáva Bilbao - Sporting (prvý zápas 1:2), tak asi sa pri tom trochu zakorením a pozriem, čo to dá, Athletic vyradil zdá sa mi Man Utd, aj dobre hrajúce Schalke, som zvedavý, čo to dnes dá.