Pomsta pre klamstvo a neveru
Re: Pomsta pre klamstvo a neveru
Ako vies Frikso ze sa s nou chcem stretava a ona so mnou? Toto nie je riesenie a je mi to na nic co radis.
Na neveru musia byt dvaja...takze by si musel dat po papuli aj jemu aj jej!
Zeny biju slabosi. Potresta ju zivot a dobehne minulost.
Ja nevravim, ze to mas spravit. Je to o tom, ze obaja maju na tom rovnaku zasluhu + este aj ty kedze si jej asi nevyhovoval.
Bitka nie je riesenie, monokle sa po tyzdni zahoja a zivot ide dalej.Nic tym nedosiahnes lebo to by si ho musel tlc pravidelne a to je volovina.
Neviem to. Je to len jedna z mnohych alternativ, na ktore si sa pytal.pomstar napísal:Ako vies Frikso ze sa s nou chcem stretava a ona so mnou? Toto nie je riesenie a je mi to na nic co radis.
Ale ked uz hladas riesenie, tak ti rovno poviem, ze ziadne neexistuje. Proste sa cez to budes musiet preniest a k tomu treba cas.
Na nic take som sa nepytal a podla uvody je snad jasne ako to s nou vidim.
Tretia strana a stale sme na zaciatku. Evidentne sa nik nestotoznuje s tvojim nazorom, a zaroven ziadne z rieseni sa nestotoznuje s tvojou tuzbou po satisfakcii.
Z toho vyplyvaju len dve moznosti - bud sme my nezainteresovani na hlavu padnuti, alebo je to opacne. Kludne si vyber a zariad sa podla toho
Z toho vyplyvaju len dve moznosti - bud sme my nezainteresovani na hlavu padnuti, alebo je to opacne. Kludne si vyber a zariad sa podla toho
-
evilbanana
Medium Star
Ze este toho nestastnika riesite,prisiel po radu a uz 3 strany pise to iste...akurat mi je na smiech..
Mozno by mu pomohlo, keby si kupil boxerske vrece na nainstaloval fotku dotycneho
.
mozno by pomohlo psychiatricke liecenie, chlapec si chce len do niečoho tresnúť a nevie pochopiť, že bude vyzerať ako debil, ani to nechce pochopiť. a to je už fakt choré. Peace
si myslim, ze ani na to nema aby to spravil...ludia, ktori sa chcu bit tak sa nepytaju nazor na fore, ale to proste spravia
Vy by ste sa ako zachovali na jeho mieste? Nechali by ste to len tak plavat.Zazili ste vobec nieco take?
nenechal by som to plavať, ale určite by som to neriešil bitkou, kde sa akurát strápnim a môžem mať z toho problémy. Ty by si sa hádam šiel/šla biť?
Nech ta tvoja nenavist pohana v praci.. buduj karieru/firmu, bud uspesnym.
.
Po 20 rokoch zbal a pretiahni ich dceru
.
Po 20 rokoch zbal a pretiahni ich dceru
- Prílohy
-
- boss.jpeg (5.2 KiB) 1220 zobrazení
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
ja si nemyslim ze tym nic nevyriesi, minimalne sa mu ulavi a do buducna ostatni budu vediet ze s is jeho priatelkami nemaju nic zacinat a neodvazia sa, ak ano dopadnu ako on..
-
axxis
Addict
a co s tym asi tak mozeme spravit? dievca nie je Tvoj majetok aby si uplatnovala farmarsky zakon na kazdeho, kto Ti ju chce vziat. Maximum co mozes spravit je rozist sa s nou a byt nastvany, ak chce toto niekto riesit fyzicky tak je to moron.petka89 napísal:Vy by ste sa ako zachovali na jeho mieste? Nechali by ste to len tak plavat.Zazili ste vobec nieco take?
lol, bravurny sposob ako si udrzat vztah. to stoji na fakt silnych zakladoch ked jedine preco je zenska s Tebou je to, ze sa vyhrazas ostatnym napadnikom. true macho style (viem si predstavit u qwertyho toto dost dobre)PhYs0c napísal:ja si nemyslim ze tym nic nevyriesi, minimalne sa mu ulavi a do buducna ostatni budu vediet ze s is jeho priatelkami nemaju nic zacinat a neodvazia sa, ak ano dopadnu ako on..
Partner nie je moj majetok a tak ho nemozem nutit aby bol so mnou. Som proti nasiliu,ved nasilie plodi nasilie ale keby som sa mala vzit do jeho koze a dozviem sa ze moj partner ma este aj inu a vedela o tom ze spolu chodime,tak by ma to vzalo a asi by som mala podobne pocity a tuzbu pomstit sa /aj ked asi nie fyzickou formou/.
-
axxis
Addict
s tymto uplne nesuhlasim, ale to je na uplne inu debatupetka89 napísal:ved nasilie plodi nasilie
K comu je dobry ten vycuc mojej odpovede a zbytocna reakcia od veci?