Ceny pevných diskov
Ceny pevných diskov
Zdravím,
Po minuloročných záplavách v Thajsku sa nehorázne zvýšili ceny pevných diskov.
Prešlo už dosť dlhé obdobie a preto sa pýtam, či si myslíte, že sa ceny ešte znížia?
Po minuloročných záplavách v Thajsku sa nehorázne zvýšili ceny pevných diskov.
Prešlo už dosť dlhé obdobie a preto sa pýtam, či si myslíte, že sa ceny ešte znížia?
Re: Ceny pevných diskov
Pojdu dole, ale az casom. Mozno mesiac, dva, tri a vratia sa k podobnym.
-
yoggy
ja dúfam že áno,
predpokladám že ku koncu roku by už mali byť na rovnakej cene ako pred vytopením
predpokladám že ku koncu roku by už mali byť na rovnakej cene ako pred vytopením
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na rovnakej cene nebudú asi nikdy. A obnova ceny aspoň na približné im minimálne rok potrvá.
fabriky majú skoro opravené, obdobné ceny sa očakávajú na jeseň
-
Thommas
Addict
Najprv pozbierajú prachy, ktoré investovali do nových fabrík a opráv starých. A to sa im za 4 mesiace nepodarí.
seagate si nazbieral už dosť a straty pritom nemal takmer žiadne. akonáhle bude mať konkurenciu v podobe WD, tak ceny pôjdu dole
a o to ideKeďže sa ale bude zároveň zvyšovať kapacita diskov, cena za 1 GB a cena rovnako veľkých diskov zrejme klesne pod úroveň pred záplavami výrazne skôr.
inak prvotné odhady boli na jeseň. fakt záleží, o koľko si budú chcieť viac výrobcovia nahrabať
k0rist.. to je nejaký tajný link, že to musíš dávať do
Kód: Vybrať všetko
???Re: Ceny pevných diskov
To brm: tajny link to nie je ale vsetky linky odkazujuce na ine stranky davam do code na vela forach to je v pravidlach tak to davam vsade a mam pokoj...
To Curuj: to je predpoklad pre celosvetovy vyvoj cien nie pre Slovensko. Na Slovensku budu disky drahe ste v roku 2020 kym ich budu ludia kupovat za take premrstene ceny... kedy ludia rozmyslali na Slovensku a nekupovali tie predrazene disky tak by boli ceny ine... Moj nazor nemusite ma hned ukamenovat.
To Curuj: to je predpoklad pre celosvetovy vyvoj cien nie pre Slovensko. Na Slovensku budu disky drahe ste v roku 2020 kym ich budu ludia kupovat za take premrstene ceny... kedy ludia rozmyslali na Slovensku a nekupovali tie predrazene disky tak by boli ceny ine... Moj nazor nemusite ma hned ukamenovat.
Ja pevne dufam, ze ceny pojdu dole. Ak nie na Slovensku, tak vo svete. Urcite nebudem kupovat disk z firiem ako Alza ktore na tomto ryzovali a povedal by som ze este dlho ryzovat budu.
-
hojko
Site Admin
k0rist: Tu je v pravidlach pravy opak, takze si ich laskavo najskor precitaj a az potom pis.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hojko:
Niekedy si to clovek pletie. Uz som tu par krat dal linky do Code an a inych forach som ich zasa do Code nedaval lebo ma stale niekto na kazdom fore upozornoval
Aby som nebol OT:
Ceny tak skoro dole nepojdu ale Alza ryzovat az tak nebude lebo by ich mohla konkurencia s diskami odstavit.
Niekedy si to clovek pletie. Uz som tu par krat dal linky do Code an a inych forach som ich zasa do Code nedaval lebo ma stale niekto na kazdom fore upozornoval
Aby som nebol OT:
Ceny tak skoro dole nepojdu ale Alza ryzovat az tak nebude lebo by ich mohla konkurencia s diskami odstavit.