zostat s nim? :(
zostat s nim? :(
Ahojte.Mam taky problem a sama neviem ako dalej.Bola by som vam velmi vdacna,ak by sme mi niekto vedeli poradit
S priatelom sa pozname asi 4 roky a z toho 1a pol spolu chodime. Velmi sa lubime. Teda aspon ja jeho,aj on mi to vzdy tvrdi (len ci je to fakt pravda
)Velmi sa zmenil,uz nie je ako na zaciatku.Neviem,ci je to tak stale,ze ked chlapa prejde zalubenost,tak sa zmeni?
Mam za sebou 2 nevydarene vztahy,tak nieco mam prezite.No pri tomto terajsom som si myslela,ze je to ten pravy a uplne nieco ine ako s byvalymi.Problem je asi v tom,ze sa spolu malo stretavame.Obaja pracujeme,tak cez tyzden nemame cas byt spolu a hlavne byvame od seba okolo 60km. Sme spolu cez vikendy a vtedy je uplne super. Vzdy ked sme spolu sami,tak sa sprava uzasne. Na zaciatku ked sa o mna snazil,vzdy mi vyvolavam,vypisoval,stale chcel byt so mnou.Teraz mam pocit,ze keby ze sa ja nesnazim,tak jemu je to jedno.Vedeli sme spolu prevolat aj hodiny,teraz so mnou vola maximalne 5 minut.Ked sa ho spytam preco,tak mi stale odpovie,ze nemame o com...Ja neviem co si mam o tom mysliet
Stale hovori o nasej buducnosti,ze so mnou chce zostarnut a zalozit si rodinu.Ale mne uz to tak nepripada...ja si uz neviem predstavit zivot bez neho,ale postupne zistujem,ze uz nie som taka stastna ako na zaciatku a skoro stale som smutna
Mam nam dat este sancu? Alebo to cim skor ukoncit?? Dakujem
-
javatar
Hardcore addict
Re: zostat s nim? :(
Komunikacia, komunikacia, komunikacia - ries to s nim - on ma vediet ako sa citis a co potrebujes.
Za seba ti mozem povedat, zeby ma nicilo volat s priatelkou hodinu a potom ju nemoct objat a podobne. Takisto vazne netusim o com by som s nou hodinu cez ten telefon kecal. Osobne je to v pohode ale cez telefon?
Za seba ti mozem povedat, zeby ma nicilo volat s priatelkou hodinu a potom ju nemoct objat a podobne. Takisto vazne netusim o com by som s nou hodinu cez ten telefon kecal. Osobne je to v pohode ale cez telefon?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...a prečo to píšeš sem a neporozprávaš sa o tom s ním?...je celkom bežné, že dvaja ľudia, aj napriek tomu, že spolu chodia si nemajú toho veľa povedať, lebo sú celý deň v stereotypnej práci...na druhej strane sa mi zdá tých 5 minúť naozaj málo...treba sa s ním osobne a úprimne porozprávať, bez emócií a afektovaných prejavov...
Že vzťahy prechádzajú etapami, to vieš- teda najprv tá veľká zaľúbenosť, postupné spoznávanie sa...
Myslím, že tá vzdialenosť robí svoje, teda že nie ste spolu pri takých bežných denných činnostiach. A ak nie sú ľudia spolu často, tak sa postupne i odcudzujú.
To s tou budúcnosťou, to ste premýšľali len hypoteticky či aj reálne? Lebo v tom prípade by prišlo na rad sťahovanie sa (kto ku komu?), nová práca (alebo dlhšie dochádzanie).
Myslím, že tá vzdialenosť robí svoje, teda že nie ste spolu pri takých bežných denných činnostiach. A ak nie sú ľudia spolu často, tak sa postupne i odcudzujú.
To s tou budúcnosťou, to ste premýšľali len hypoteticky či aj reálne? Lebo v tom prípade by prišlo na rad sťahovanie sa (kto ku komu?), nová práca (alebo dlhšie dochádzanie).
rozpravame sa.v komunikacii nemame problem,vsetko co ma trapi,tak o tom vie.ked sme spolu a poviem mu co ma trapi,tak vzdy dostanem odpoved-ze si len namyslam a nic sa nedeje...o tej buducnosti sa rozpravame realne, nasi rodicia sa poznaju,chodime k sebe na vikendy, som bezne s jeho rodicmi a on s mojimi. Minule sme si s jeho mamou pozerali domcek,aby by sme raz chceli. zuzanuska,dobry postrech...o tom kde by sme byvali a podobne sa radsej ani nebavime,lebo uz teraz sa na tom nevieme dohodnut...tak neviem co by bolo ,keby k tomu realne doslo. Ked sme spolu,tak mi potom par dni pripada ako na zaciatku...vola mi,rozpravame mi krasne veci..prejdu par dni a je uplne iny...:-(nejhorsie je,aj mu poviem ,ze mi chyba a on na to nic
To by trapilo asi kazde dievca
Mam pocit,ze sa snazim len ja a jemu je to jedno
No to sa naozaj ťažko komunikuje, ak ten druhý problém nikde nevidí a všetko zľahčuje či odkladá. A prečo by on mal vlastne niečo riešiť, keď podľa neho sa nič nedeje, že.
Skúsili ste byť spolu aj dlhšie ako cez víkend? napr. na dovolenke? teda či vôbec zvládate byť spolu dlhšie.
Ono tu sa dosť ťažko radí, a to s tým bývaním už duplovane (tu to bez kompromisov nepôjde)
Tak či tak to budeš musieť riešiť s ním, a ak on to teda riešiť nebude chcieť, zrejme sa to postupne vyrieši aj samo (ale v takomto prípade nie veľmi pozitívne)
Skúsili ste byť spolu aj dlhšie ako cez víkend? napr. na dovolenke? teda či vôbec zvládate byť spolu dlhšie.
Ono tu sa dosť ťažko radí, a to s tým bývaním už duplovane (tu to bez kompromisov nepôjde)
Tak či tak to budeš musieť riešiť s ním, a ak on to teda riešiť nebude chcieť, zrejme sa to postupne vyrieši aj samo (ale v takomto prípade nie veľmi pozitívne)
najdlhsie sme spolu boli 6 dni a bolo to fakt super. som si vedoma,ze asi je problem len v tom,ze sme spolu malo a medzitym si odomna odvykne :-(on sa este zenit nechce,teda nie v najblizsom case...ja ani nevidim riesenie ako s nim travit viac casu
obdivujem pary na dialku...momentalne nevidim ziadne riesenie...vzdy len cakam na vikend a stale sa upokojujem,ze mi to takto vyhovuje atd...ale nevyhovuje
nic si nenamyslaj, je to chlap, cize nie je tak emocionalne zalozeny ako ty. Jednoducho vie vydrzat bez toho ze by ti cez den zavolal alebo napisal smsku. Vie pockat kym si zavolate, napisete vecer alebo sa stretnete osobne. Porozpravaj sa snim, mozno by ste si kazdy vecer na chvilku mohli zavolat.
Ak je super cez vikendy a ked ste spolu tak by to malo byt v poriadku. Porozpravaj sa snim, skuste spolocne najst riesenie a HLAVNE si nedomyslaj a nerob ziadne zavery a pod. Urcite bude vsetko v poriadku. Neporovnavaj co bolo na zaciatku vztahu, je to jedna faza, kedy si pre neho neokukana. Skus si aj ty zvyknut, ze ti nebude pisat zakazdym ked sa mu nieco stane, ked nieco dokonci alebo urobi. No urcite ta stale ma rad. Na druhej strane by si aj on mal uvedomit tvoje potreby, ze snim chces volat dlhsie alebo aspon vecer, pripadne smska ktora dvihne naladu.
Toto urcite nemyslis vazne. Ak by si toto on precital, tak by ho to urcite dost ranilo. A este aj ten nazov temy "zostat snim?". A co mu povies, ze sa snim rozchadzas kvoli tomu ze ste si malo volali alebo ti nenapisal smsku, no na druhej strane cez vikendy bol skvely? Skus sa radsej tesit na cas ked budete spolu ako riesit to ze ti nezavolal. Aj mne je blbe volat cez mobil a kecat len tak o nicom, no osobne si to vyzadujem.Velmi sa lubime. Teda aspon ja jeho,aj on mi to vzdy tvrdi (len ci je to fakt pravda)
Ak je super cez vikendy a ked ste spolu tak by to malo byt v poriadku. Porozpravaj sa snim, skuste spolocne najst riesenie a HLAVNE si nedomyslaj a nerob ziadne zavery a pod. Urcite bude vsetko v poriadku. Neporovnavaj co bolo na zaciatku vztahu, je to jedna faza, kedy si pre neho neokukana. Skus si aj ty zvyknut, ze ti nebude pisat zakazdym ked sa mu nieco stane, ked nieco dokonci alebo urobi. No urcite ta stale ma rad. Na druhej strane by si aj on mal uvedomit tvoje potreby, ze snim chces volat dlhsie alebo aspon vecer, pripadne smska ktora dvihne naladu.
ved prave preto,ze spolu nemozeme byt,tak co je na tom zle,ze ho chcem aspon pocut? pre mna ziaden chlap nespravil to co spravil on...ale velmi mi to chyba,to aky bol a uz taky nie je...najlepsie je,ze je vojak a chysta sa na misiu...myslite si,ze ak teraz mam problem byt bez neho,tak vydrzim rok?? asi tazko 
-
Grim
Darca
...taký je život...čo váš vzťah nezabuje, to ho posilní...
Nie je na tom nic zle, skuste si volat vecer cez internet. To by mohlo byt fajn, mozes ho aj vidiet cez web kameru, ten cas si podla mna najde.
(mozno to odomna vyznie naivne a neskusene) ak ho naozaj lubis, tak nanho pockas. spytaj sa sama seba - Stoji ti za to?
(mozno to odomna vyznie naivne a neskusene) ak ho naozaj lubis, tak nanho pockas. spytaj sa sama seba - Stoji ti za to?
on si stale nieco najde.a jasne,ze dovodom rozchodu by neboli telefonaty,smsky...ja zacinam mat pocit,ze som mu uz lahostajna a ani si nechce najst na mna cas
trapim ma,ak mne nema cas zavolat a popritom si na kamaratov najde cas vzdy...stale zostavam bokom ..stoji mi za to pockat nanho,len ci aj on to tak citi 
Vzťahy na diaľku by som ani ja dlhodobo nezvládala, nemať pri sebe drahého, keď ho potrebuješ, nemať koho objať, komu sa zdôveriť (viem, že to sa dá aj kamarátke).
Ak myslíš, že sa venuje len kamarátom a teba zanedbáva, tak mu to povedz.
Ak myslíš, že sa venuje len kamarátom a teba zanedbáva, tak mu to povedz.
-
Janette
Expert
Podobny problem som mala aj ja .. po dobe, ked sme boli spolu som mala pocit, ze som bola odsunuta na druhu kolaj .. Hovorila som s nim - a to nie raz, nie dvakrat ... Ta lahostajnost z jeho strany ma strasne bolela, tak som sa napokon rozhodla pre rozchod s tym, ze zostaneme priatelia ... (bol to tiez vztah na dialku .. cca 200km zozaciatku, potom sa prestahoval blizsie - cca 50km)
Avsak ked sme sa znovu stretli po 2 mesiacoch, tak to bolo ine, .. bol znova vtipny, mily .. a nejak sme sa dali zas dokopy ..
Po case som sa dozvedela, ze vtedy prechadzal velmi tazkym obdobim a boli veci, ktore mi vtedy nechcel povedat, pretoze vedel, ze by som to nevedela spracovat ... Toto je vsak moj pripad ...
Avsak ked sme sa znovu stretli po 2 mesiacoch, tak to bolo ine, .. bol znova vtipny, mily .. a nejak sme sa dali zas dokopy ..
Po case som sa dozvedela, ze vtedy prechadzal velmi tazkym obdobim a boli veci, ktore mi vtedy nechcel povedat, pretoze vedel, ze by som to nevedela spracovat ... Toto je vsak moj pripad ...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
slecna kiara, myslim, ze mate uplne normalneho chlopa, ktory niekedy nema na tie talafatky chut ani cas 
-
typek61
Darca
toto sa mi nepozdava to je cudne ze ti nic nepoviekiara24 napísal:nejhorsie je,aj mu poviem ,ze mi chyba a on na to nic![]()
Nechcem malovat certa na stenu ale podla mna je v tom ina zena.
Tu máš odpoveď. Ak sa vo vzťahu trápiš a nie si šťastná, tak to nie je vzťah. Skús zabojovať, alebo mu daj jasne najavo že sa váš vzťah ženie do záhuby a uvidíškiara24 napísal:uz nie som taka stastna ako na zaciatku a skoro stale som smutna![]()
-
javatar
Hardcore addict
a co ak mu skutocne nic nie je? to ma byt vztah o neustalom romantickom dobyjani zeny? taky nepoznam...
Nie o neustálom dobíjaní ženy. Ale keď jej na veci ako "chýbaš mi" neodpovie ani blbé "aj ty mne". Keď jej nezavolá a ak, tak len na pár minút a keď si nevie nájsť na ňu čas a radšej ide s kamarátmi, tak je to dosť málo na partnerstvo.